פרק 356 טס , מגי, ונסה

המונשרי

New member
../images/Emo58.gif

ממה ששמעתי טס תעזוב על דעת עצמה את בית מתחילות מחדש. כמו שזה נראה - עכשיו זה תחילת הסוף מבחינתה.

../images/Emo58.gif

יש לזה עוד קצת זמן, בשבועיים הקרובים לפחות היא שם

meli99

New member
איך שזה נראה לי התגובה של טס

לא קשורה לשום דבר מלבד הכעס שלה על כך ש"עלו עליה"... בסך הכל, לא כל כך נדיר למצוא אנשים שפונים לעזרה רפואית מתוך צורך בתשומת לב ולבטח מוכרת לחלקכם תסמונת מינכהאוזן שהיא מחלה נפשית לכל דבר... נראה גם שטס מוכנה לאמץ כל מחלה, תסמונת או פוסט טראומה על כל צורותיהם בכדי להשיג את מטרתה. חבל, אני באמת מצטערת עליה ומצד שני כבר רוצה שהיא תעזוב. דרך אגב, מגיע לה, לדעתי, אוסקר על הקטע עם צלחת הסלט שהיא ניפצה :)

א ו ר3

New member
יש לי שאלה...

מה היה הסיפור בין ליין לטס..? ראיתי תפרק היום והבנתי שהן לא מסתדרות .. אבל על מה בדיוק הן רבו? וטס פשוט מעוררת רחמים.... איך היא קיללה את רונדה
חוצפנית

הן לא מסתדרות

כי ליין מזכירה לטס את האישה שבעלה בגד בה איתה. ולכן היא שונאת אותה ישר

opeliya

New member
שלום לכולן...

הי, אני אשמח אם מישהי/מישהו תוכל לעדכן אותי על ההתקף ההאלימות של טס.... וקצת רקע עלי.... אני לא מפסידה אף פרק של מתחילות מחדש אך עקב שעות עבודה מרובות בשתי מקומות עבודה ושינוי זמני השידור (שוב) בלילה אני נאלצת לוותר על המנה היומית שלי.... כדי להשלים שעות שינה... דווקא היום הגעתי הביתה לאחר העבודה לרבע שעה האחרונה של התוכנית וגיליתי שהשבוע היחיד שפספסתי הוא גם הכי מענין!! לא הצלחתי להבין מהשרשור שלכן איזה חתול שחור עבר בין טס לשאר הבנות ומה הפיצוץ שבגללו חשבו להעיף את טס.... אני מאוד אשמח אם תוכלו לספר לי..... ודרך אגב יש לכן פורום מקסים!!!! אצלכן זה כיף להיות סמויה......
מקווה שלא מפריעה... אופליה

טס היתה בשיחה עם דר סטן

הוא רמז לה בעדינות שיתכן וסיפור ההתעללות המינית שעברה בגיל 10 הוא בעצם חלום. מאותו רגע היא התחילה להשתולל, שברה צלחת, קיללה, רצה החוצה, הסתגרה בשירותים. הבעיה היתה, שחלק מהזעם היא כיוונה ישירות ל-ליין, שמזכירה לה את האשה שבעלה של טס ניהל אתה רומן, ואז חופשי היא מוציאה עליה את כל הקריזות שלה. מה שקרה ל-טס שזה שהיא הגזימה ועברה את הקו האדום המפריד בין "היות בלתי נסבלת" לבין "היות מפחידה ומאיימת".

למעלה