פרק 356 טס , מגי, ונסה

פרק 356 טס , מגי, ונסה

אבל והאמת היא שטס תפסה את כל תשומת הלב. הבחורה היא מלכת משיכת תשומת הלב, מניפולטיבית ממדרגה ראשונה, דרמה-קווין ומה לא בעצם?! הרגה אותי כשאמרה שאיאנלה לא סובלת אותה בגלל שהיא שחורה. ושיחות, רכילות, היא בהחלט מתכוננת למתקפה. אשה אומללה, ממש אומללה. במקום לנסות ולראות את מה שהמקום נותן לה היא נלחמת בכולם. כנראה שמחר יהיה הפרק האחרון שלה. מזל שהיא לא תבעה את ההפקה המסכנה הזו.

FreshF5

New member
../images/Emo12.gifאני עדיין המומה מהפרק

לגבי כל מה שציינת היום היא פשוט הגזימה!!! ומילא להישתלח בליין וגם מג (למרות שאין לי מושג מה כבר היא עשתה, היא רק הגיעה) אבל אליסון???!!! ועוד משהו, ההיתפרצות שלה בזמן שונסה קיבלה הייתה ממש מוגזמת אני כבר מחכה לראות מה כל הבנות תאמרנה מחר...

MommyHug

New member
../images/Emo12.gif גם אני בהלם!

הייתי בהלם כשהראו את ד"ר סטן אומר לה "?how sure are you that this wasn't a dream" סוף סוף כולם כולם כולם אומרים מה שאני חשבתי מהרגע שהיא נכנסה לשם, שהיא לא עקבית, שהיא מציגה, שזה נראה שהיא מנסה להיות כוכבת ושהיא משקרת פשוט משקרת. וגם זו שאמרה לה שליין רצתה שהיא תצא משם, שכחתי את השם שלה, גם כן מעצבנת אותי! למה את אומרת את זה? טס פשוט חולה, היא חייבת עזרה מקצועית כי היא פראנואידית חושבת שכולם נגדה ויש לה שגעון גדלות. היא לא צריכה להיות שם, אליסון צדקה כשאמרה לה שזו גם הבריאות שלה וההחלמה שלה והיא לא צריכה אווירה כזו שלילית. התבאסתי שסיימו את הפרק דווקא אז, אני כל כך רוצה לראות איך כולם אומרים לה מה הם חושבים עליה. היא זיוף אחד גדול. אהבתי את הקטע שהיה עם מג והאוטו.

המונשרי

New member
../images/Emo12.gif זאת ועוד...

שמתם לב שבעלה - האדם שאמור להכירה יותר טוב מכולם - לא נפל מרגליו אלא התייחס בשוויון נפש גמור לתיאוריה הדרמטיים אודות זה שכ-ו-ל-ם נ- ג-ד-ה ? ונראה לי שגם אמה - אותה ניסתה להרגיע בצורה כ'כ מלאכותית לאחר גילוי ההתעללות המינית שעברה לכאורה. טוב, עכשיו יש לה תירוץ לחוסר העיקביות , לתשומי , לדרמה קוויניות שלה - הכל באשמת ההתעללות המינית שעברה בילדותה... מזל שיש במה להיתלות בארץ הללה לנד - יופי טס תמשיכי לספר לעצמך סיפורים ואף להאמין בהם. נ.ב אהבץי את הדרך שבה מג שוחחה איתה ובעזרת היקשים לוגיים שנבעו מתוך השיחה הוכיחה לטס - למה בעצם היא ב-א-מ-ת נמצאת בבית. אבל זה ,כידוע, נפל על אוזניים ערלות.

מג מומחית בקטע של הכנת הגוף לבאות..

לכן היא למדה גם לבחון את טס והבחינה שפשוט טס מכינה את עצמה למצב

אהבתי שד"ר טן נכנס במכה הזו ששמה טס../images/Emo123.gif

די כמה היא יכולה לשחק את עצמה
אני פשוט כל פעם המומה ממנה מחדש איך היא בדומה לדבורה... כן דבורה אותה אחת שאחרי כמה תכניות קמה והלכה (ותודה רבה שעשתה כן
) פשוט חוצפה
ואכן יש לה רק מזל שהבנות האחרות עוד איכשהו סובלות אותה אבל ללא ספק רונדה צדקה שאמרה שבשלב מסוים לבנות פשוט נמאס ובצדק

../images/Emo127.gif למרות שעניין כזה לא צריך...

המטרה היא פה להחלים לא ליצור סכסוכים בין בנות הבית

כן הפרק של היום די שוקיסטי

אבל סוף סוף יש אקשן . ממש אהבתי את היציאה של ד"ר סטן לטס (את בטוחה שאת לא חולמת את זה? את בטוחה שאת לא רוצה פשוט להיות כוכבת ..) כאילו סוף סוף מישהו שם אותה במקום וסתם לה את הפה. וכנראה שהגיע לה. וההתקפה שלה על הבנות הייתה פשוט אומללה צר לי ..

פיפיטה

New member
אתמול תהיתי

כמה זמן יקח למאמנות ולד"ר סטן להבין שטס היא שחקנית אוהבת תשומי ועובדת על כולם? אנחנו פה בפורום מההתחלת הבנו עם מי יש לנו עסק !

just ortal

New member
אוי אוי אוי הטס הזאת..

היא כל כך "אובר דואינג" היא עושה הכל כל כך אובר. אני אומרת,גם אם באת סתם כדי להראות את עצמך בטלויזיה,למה לעשות את זה כל כך שקוף? לפחות תעשי את הדברים בקטנה. אבל לבוא ולשבור את הצלחת שאכלת ממנה וללכת בצעקות ברחבי הבית.. היא פשוט הכל טו מאצ' ולכן גם כולם שמים לב לזה שהיא פשוט צומי.היא עושה הכל כדי לקבל מעט תשומת לב.כנראה שבילדות היא לא קיבלה אהבה או משהו כזה ולכן היא מנסה לקבל את זה עכשיו. אני ממש ניסיתי להבין למה היא חושבת שכולם נגדה וזה פשוט לא מובן לי. ונורא התחברתי למה שרונדה אמרה,שזה שטס כל הזמן מתעסקת בזה שד"ר סטן אמר לה שהיא מחפשת תשומת לב,אז כנראה שיש בזה אמת ולכן זה כל כך מפריע לה שהוא אמר את זה.זה כל כך נכון.זה ברור שזה הפריע לה מהסיבה הזאת.מהסיבה שיש בזה משהו,בדברים שלו. אוי אוי אוי,תהיתי לעצמי מה היה קורה אם רונדה הייתה יודעת איך טס קיללה אותה ואת שאר המאמנים שם :/ ההתייחסות שלה לכל התהליך שם פשוט לא הוגנת.כולם שם קיבלו אותה יפה בהתחלה וניסו לעזור לה והיא לא קיבלה את ההזדמנות לנסות לעבוד על עצמה באמת כדי לקבל חיים יותר טובים ורגועים. לפי דעתי ככה להתייחס למאמנים שלך,לקלל אותם והכל,זה נוראי.גם אם את נורא נורא עצבנית עליהם. ובכלל,זה הכי שקוף שיש שהיא הגיעה לשם רק כדי קצת להיות בטלויזיה. כי אם זה לא היה זה,אז היא הייתה נלחמת על התהליך ונלחמת על המקום שלה בבית גם אם קשה שם,ונלחמת על המקום הזה שיש לה הרבה מזל שקיבלו אותה לשם.אם היא באמת הייתה רוצה לבוא לשם כדי לתקן את חייה,היא הייתה נשארת שם ובאמת מתקנת את עצמה,ולא בורחת הביתה לבעלה.זה מראה על חוסר בגרות ועל זה שהיא לא באמת באה כדי לתקן את חייה.וזה ממש עצוב.ואם כבר מדברים על התייחסות לתהליך,ראוי שטס תלמד מקאסי איך מתייחסים לתהליך בית "מתחילות מחדש",כי עד כמה שזכור לי,קאסי דיברה בכל הזדמנות על כמה ברת מזל היא שדווקא היא,מהרבה נשים,דווקא היא נבחרה להיות בבית "מתחילות מחדש" ודבר כזה,אני חושבת,ראוי מאוד להערכה. סוף סוף נהיה קצת מעניין בסדרה (דבר שגורם לי להמשיך לצפות) ואני ממש במתח לראות מה יהיה היום בפרק...למרות שזה די ברור שהיא תלך משם או שיעיפו אותה.

פיפיטה

New member
../images/Emo45.gifגם אני מחכה לתוכנית היום

שיגידו לה פנים מול פנים וכולם ביחד מה הם חושבים עליה. ואני חושבת שהמאמנים רואים כל מה שקורה בבית וגם את הקללות יכול להיות שהם לא רוצים לרדת לרמה שלה ולכן לא מזכירים את זה.או שאולי בגלל זה היא תעוףףףףףףףףףףףףף כבר.

אחרי שנרגעתי קצת מ"ההתקף" של טס

הצלחתי לחזור ולהיזכר במג וב-ונסה. ונסה עברה תרגיל עם רונדה, תרגיל שראינו כמותו יותר מפעם אחת בתוכנית בצורות ובדרכים שונות. אני חייב לציין שמאז שאיאנלה נכנסה לתוכנית רונדה מרשה לעצמה לחבק יותר, לנחם "פיזית" את הנשים, ולדעתי זה אחד היתרונות הגדולים של ה"אימון" מהסוג הזה. אם תסתכלו טוב תראו שדר' סטן לא נוגע בנשים כמעט, ואם כן המגע עניני ביותר. [בעיית ההטרדה המינית, בלבול של מטופל/ת בכוונות התראפיסט.] אגב, גם אני בעבודתי מעדיף לא לחבק ולא לגעת בדיוק מהסיבות האלה. אני לא חושב שונסה עברה "פריצת דרך" כהגדרת המאמנות, אבל היא בהחלט בדרך הנכונה, אני מקווה. אם כי יש בה נטייה לקבל ולהסכים עם הנחיות המאמנות, ובעצם היא משמרת את הדפוס התלותי שלה גם בדרך הזו. מג, שוב בתרגיל קלאסי של טיפול בהיוויוריסטי בפוביות שונות. גם עבודת התראפיסט קשה מאוד בשלב הזה. הוא חייב להיות מרוכז במטופל, הוא חייב ליצור חלל מוגן-מאיים בו זמנית, הוא חייב למשוך את המטופל מתוך החרדות שלו. אני נשארתי בפה פעור, ונזכרתי בתראפיסט שלי שזיין לי את המוח במשך 3 פגישות וקיבל הרבה כסף, ולא התחלנו להגיע לסוג כזה של עבודה. כמובן שנפנפתי אותו מעליי, את התראפיסט ההוא.

המונשרי

New member
../images/Emo9.gif מרגע הישמע הגונג...

מעניין ששמת לב להשפעה שיש לאיאנלה על רונדה - בעניין של הפתחותה הפיזית. הדבר נותן נק' למחשבה עד כמה אנחנו מושפעים מהאנשים שסובבים אותנו לפעמים מבלי להיות מודעים לכך. - לגבי נטייתה של וונסה להסכים עם הנחיות המאמנות- הבחנתי בתוכנה הזו אצל נשים נוספות בבית {מאידך , מי יעז להמרות את פיה של ה "אם הגדולה" ויצא מזה בשלום... } וונסה עוצבה להיות פליזרית של מאמניה הספורטיביים -> ההשגיות. זה כמעט כמו התניה פאבלובית. - ולעניין ההצלחה עם הטראפיסטים- צריך המון מזל (מעבר להמלצות טובות ) כי זה בעיקר עניין של כימיה והתאמה בין אנשים ובחירת שיטת הטיפול המתאימה.

inbary68

New member
...

שלום לך מונשרי. אספר לך ולמי שמעוניין שימים רבים לא הצלחתי לראות את התכנית, ורואה גם מן הסיכומים כאן שמדובר בעיקר בתוכניות נושא, אז לא הפסדתי 'אקשן' אלא תוכן. בכל זאת, מרגישה מנותקת וחבל... (מתגעגעת אליכן ואל בנות הבית). מוצאת רק מקום להיערה בנוגע לחומר שנתת למחשבה (ומי כמוני קופצת בכל הזדמנות על 'חומר'): אצטט אותך בהקשר לדברייך על טיפול פסיכולוגי: "כי זה בעיקר עניין של כימיה והתאמה בין אנשים ובחירת שיטת הטיפול המתאימה". ואני אגדיל ואומר, כי שיטת הטיפול להערכתי עוד פחות משמעותית ממי המטפל ומה הקשר שהוא יוצר עם המטופל (אותה 'כמיה') - ומכאן שענית כבר בעצמך על השאלה: עד כמה אנחנו מושפעים מהאנשים שסובבים אותנו לפעמים מבלי להיות מודעים לכך... יש כל-כך הרבה דוגמאות מרתקות, כולל ממחקרים בתחום הפסיכולוגיה החברתית, שמראים כמה מדהימה ההשפעה שיש להתנהגות הזולת על זו שלנו, ובעיקר באופן לא מודע - כזה שלא יכול לעורר התנגדות של ההכרה. זה פשוט מדהים כמה שמחווה שנראית פעוטה לצופה מן הצד, יכולה להשפיע על הקולט אותה. וההשפעות הן במעגלים ההולכים ומתרחבים, כך שיש לכך השפעות עצומות (אגב, בתחום הפרסום כבר עלו על זה מזמן). מקווה להיפגש בקרוב. ענבר(י).

המונשרי

New member
עינברי.

קודם כל - את חסרה ( לפחות אני מרגישה בחסרונך ומקווה שיזדמן לך לראות את התוכנית). לגבי הפיסקה האחרונה של דבריך רציתי להוסיף - שההשפעה היא כה גדולה ובלתי מודעת עד שאנחנו מתנהגים עם אנשים שונים בצורה שונה.וזה לא שיש לנו מולטיפרסונליטיז - אלא שכל אחד מוציא מאיתנו משהו שונה /אחר. האדם משול ליהלום בעל הרבה פאות וזוויות - וכל אחד זוכה לראות פן אחר שלו. לא רוצה להשמע דביקה - אבל מאד אוהבת לקרא מהגיגיך אשר גורמים להתעמק יותר. יום נעים.

ראיתי את הפרק בלילה... ואוו איך שהייתי

זורקת משהו על טס לו הייתה מולי
נזכרתי גםפ בלילה שראיתי חלק מסוים ביוטיוב לפני כמה חודשים טובים.. וכבר אז אמרתי לא אספיילר יותר אבל באמת שהתעצבנתי עליה אז ועכשיו עוד יותר
באיזו חוצפה היא מזלזלת ככה בבנות
אהבתי שאליסון העמידה אותה במקומה
דיי עלתה לי על העצבים
פרק כזה לא מתאים ללילה

למעלה