אוי אוי אוי הטס הזאת..
היא כל כך "אובר דואינג" היא עושה הכל כל כך אובר. אני אומרת,גם אם באת סתם כדי להראות את עצמך בטלויזיה,למה לעשות את זה כל כך שקוף? לפחות תעשי את הדברים בקטנה. אבל לבוא ולשבור את הצלחת שאכלת ממנה וללכת בצעקות ברחבי הבית.. היא פשוט הכל טו מאצ' ולכן גם כולם שמים לב לזה שהיא פשוט צומי.היא עושה הכל כדי לקבל מעט תשומת לב.כנראה שבילדות היא לא קיבלה אהבה או משהו כזה ולכן היא מנסה לקבל את זה עכשיו. אני ממש ניסיתי להבין למה היא חושבת שכולם נגדה וזה פשוט לא מובן לי. ונורא התחברתי למה שרונדה אמרה,שזה שטס כל הזמן מתעסקת בזה שד"ר סטן אמר לה שהיא מחפשת תשומת לב,אז כנראה שיש בזה אמת ולכן זה כל כך מפריע לה שהוא אמר את זה.זה כל כך נכון.זה ברור שזה הפריע לה מהסיבה הזאת.מהסיבה שיש בזה משהו,בדברים שלו. אוי אוי אוי,תהיתי לעצמי מה היה קורה אם רונדה הייתה יודעת איך טס קיללה אותה ואת שאר המאמנים שם :/ ההתייחסות שלה לכל התהליך שם פשוט לא הוגנת.כולם שם קיבלו אותה יפה בהתחלה וניסו לעזור לה והיא לא קיבלה את ההזדמנות לנסות לעבוד על עצמה באמת כדי לקבל חיים יותר טובים ורגועים. לפי דעתי ככה להתייחס למאמנים שלך,לקלל אותם והכל,זה נוראי.גם אם את נורא נורא עצבנית עליהם. ובכלל,זה הכי שקוף שיש שהיא הגיעה לשם רק כדי קצת להיות בטלויזיה. כי אם זה לא היה זה,אז היא הייתה נלחמת על התהליך ונלחמת על המקום שלה בבית גם אם קשה שם,ונלחמת על המקום הזה שיש לה הרבה מזל שקיבלו אותה לשם.אם היא באמת הייתה רוצה לבוא לשם כדי לתקן את חייה,היא הייתה נשארת שם ובאמת מתקנת את עצמה,ולא בורחת הביתה לבעלה.זה מראה על חוסר בגרות ועל זה שהיא לא באמת באה כדי לתקן את חייה.וזה ממש עצוב.ואם כבר מדברים על התייחסות לתהליך,ראוי שטס תלמד מקאסי איך מתייחסים לתהליך בית "מתחילות מחדש",כי עד כמה שזכור לי,קאסי דיברה בכל הזדמנות על כמה ברת מזל היא שדווקא היא,מהרבה נשים,דווקא היא נבחרה להיות בבית "מתחילות מחדש" ודבר כזה,אני חושבת,ראוי מאוד להערכה. סוף סוף נהיה קצת מעניין בסדרה (דבר שגורם לי להמשיך לצפות) ואני ממש במתח לראות מה יהיה היום בפרק...למרות שזה די ברור שהיא תלך משם או שיעיפו אותה.