פרק 35 - הגמר הגדול

ny22

New member
מנהל
נראה לי שזאת ירדן הראל (אם הבנתי למי אתה מתכוון)

ny22

New member
מנהל
לא יודע...

(צריך לבדוק את זה.....)

פרארי1

New member
ממשיכים למכור לנו את סיפור המוניות בבואנוס איירס

בראיון לאחר הגמר יוכי ולינור דאגו להדגיש כמה זה היה קשה למצוא מוניות בחינם וכמה נהגים סרבו להן.
אם זה לקח כל כך הרבה זמן, איך הן לא הגיעו אחרונות ועפו לפני הגמר?
&nbsp
ועל זה רבי בנימין היה אומר -

lazy fish

New member
בהזדמנות זו אני רוצה לציין

שלדעתי גם גניבת הארנק של בר ואינה בזמנו היתה מבויימת, אני זוכרת שהיה נראה לי חשוד ש"במקרה" בשניה שהן לא הסתכלו על התיק הן לא צולמו (היו עוד רמזים אבל אני כבר לא זוכרת, בכל מקרה אז התחלתי להבין שחלקים מהתכנית מבויימים).

פרארי1

New member
יש מצב

ועדיין הראו לנו אותן אוספות כסף, לא נוסעות חינם במוניות.

ny22

New member
מנהל
האמת, זה די אדיר

גם המשימה הראשונה במירוץ (לאלה שיצאו מירושלים) וגם האחרונה היו קשורות ללהיות תלוים בגובה רב...
&nbsp
די אדיר בעיני

דרך אגב, הם חברים מילדות

משום מה שי העדיף להסתיר את זה ועמד על כך שהיא אשתו של החבר הכי טוב שלו

ny22

New member
מנהל
מעניין, לא ידעתי שהם חברים מילדות...
תודה

להפקה מן הסתם היה אטרקטיבי יותר להציג אותם בתור

"אשתו של החבר הכי טוב שלו"
בקטע רואים בבירור איך שי אומר לשני כאילו לא לדבר על זה ולא להרחיב ולהסתפק בכך שהיא אשתו של חברו הטוב. כנראה שזאת הייתה ההנחיה מטעם ההפקה.
ואכן בהתחלה זה הצליח להם כי הרבה אנשים ברשת התחילו ללחשש בנדון ולחשוב שיש ביניהם איזו משיכה הדדית ורואים במשך כל המירוץ איך שי נזהר מזה כמו מאש.
שני הייתה יותר טבעית והציגה כל הזמן את היחסים ביניהם כמו בין אח לאחות ולמעשה זה באמת לא רחוק מכך.
אם ההפקה הייתה מציגה אותם בתור "חברים מילדות" זה היה פחות אטרקטיבי מבחינתם.

Teary

New member
אני דמיינתי, או שבמשימת השוקולד

לינור אמרה על טום ואוריאל משהו כמו "אלוהים יתן את זה לנו, לא לזוג ה.... האלה, אנחנו עשינו יותר מצוות"??? זה היה נשמע כאילו בגלל שהם הומואים אז אלוהים לא יעזור להם אלא ליוכי ולינור ה"צדיקות". הייתי בהלם.
נמאס כבר מכל מתמודדי הריאלטי שלוקחים בעלות על אלוהים ומחליטים שהוא צריך לעזור דווקא להם על חשבון אחרים. גם באיך שהיא דיברה על שי ושני כשקיוותה שהם יכשלו, ומה שהיא אמרה על ההוא שיוכי קראה לו חתיך, יצא מלינור צד ממש מגעיל בגמר... לא שלא היה לה את הדיבור המגעיל על אחרים כל העונה, אבל הפעם נראה שיצא ממנה משהו קיצוני יותר.
&nbsp
בכל מקרה שמחה ששי ושני ניצחו, היו אחד משלושת הזוגות שהכי אהבתי לכל אורך העונה (יחד עם וובה ואלה וטום ואוריאל).

למעלה