פרק 347

../images/Emo87.gif מזלך באמת

ו... בקיצור ממש. מרסלה היא דולסה מריה האגדית. אנהי היא ג'סיקה. אלפונסו הררה הוא חואן דוד. זהו בעצם חח לאידוע לי עוד שחקני רבלדה ששיחקו ב406 קודם לכן.

didalf

Well-known member
את אלה אני יודעת

אני יודעת מי אלה מרסלה, חואן דוד, ג'סיקה פרצ'ו וקיקה... על השאר אני קוראת ואין לי מושג מי הם ואיך הם נראים

כן ניר עם תוכל לשים תמונות של כל

הדמיות יהיה נחמד כי אתה כותב יפה וזה נראה מעניין אני מכירה את מרסלה חואן טטיאנה פרצו קיקה גבי איסקייל וזהו כל השאר אין לי מושג

אתם חושבים שיש לי תמונות שלהם?../images/Emo87.gif

די. באמת. לי אין בכל מקרה תמונות. גם אם היו- לא הייתי טורח לעשות את זה. אנריקה רינקון- תדמיינו שזה אדם קטן קומה עם זקן על הרפצוף ופרצוף מרושע.

ooOMoRoShOoo

New member
דניאלה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

אנחנו מכירים אותה מ:406,בתור דניאלה חימנס רובלס,בפרקים הראשונים שהצטרפה לסדרה היא הייתה בחורה מעצבנת שאהבה להציק לכולם,חלומה הוא להיות דוגמנית,היא מגשימה את חלומה להיות דוגמנית של ג'ובני שרק מרמה אותה,לאחר שהיא נשלחת לכלא היא מבינה כמה שהיא טעתה ומשתנת,ונעשת להיות בחורה טובת לב. והסיפור אהבה שלה הוא אם אחיה של טטיאנה קרדיט על מידע ותמונות לאתר 406

ooOMoRoShOoo

New member
חואן דוד../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

אנחנו מכירים את הבחור מ-406 בתור חואן דוד,בתחילת העונה הראשונה הוא משחק ילד שטלתן בלי רגשות שאוהב להמר,אך הוא מחליט להשתנות בהתחלה הוא מתאהב בסילביה בחורה המבוגרת ממנו בהרבה שנים אך לאחר שהיא זורקת אותו הוא מתאהב במרסלה שגם כן עוזבת אותו בגלל שהיא אוהבת צ'אצ'ו.אך לבסוף הוא מוצא את קרלה שמתאהבת בו והם זוג אך היא מתה ובסוף אהבת חייו זו מרסה

ooOMoRoShOoo

New member
טטיאנה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בחורה עשירה המאוהבת ב-פרצ'ו. טטיאנה נפרדת מפרצ'ו בגלל קנאתו הגדולה כלפיה,ומתחילה לצאת אם לאונרדו המבוגר ממנה בהרבה ומנסה לגרור אותה לסמים ולהשכיב אותה

ooOMoRoShOoo

New member
פרצ'ו../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

במהלך הסידרה מתאהב בטטיאנה.

ooOMoRoShOoo

New member
ג'סיקה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בחורה עשירה שרק חושבת על כסף ואבססית על סנטיאגו,ובסוף תתאהב בקיקה.

ooOMoRoShOoo

New member
גבריאלה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בחורה תמימה שאוהבת ללמוד בהיותה שיכורה באחת ממסיבות בבית ספר היא משתכרת והמורה לספורט אונס אותה ומתוצאת האונס היא בהריון ויולדת את חואניטה הבת שלה.

ooOMoRoShOoo

New member
חתול../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

הוא וגבריאלה מתאהבים במהלך הסדרה ונעשים זוג.

ooOMoRoShOoo

New member
קרלוס../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בעונות הראשונות הוא משחק נער פושע שמעשן סמים ושנקלע למוסד גמילה לאחר שמקבלים אותו חזרה לבית ספר הוא מבטיח להשתנות ואכן מצליח,הוא מאוהב בגבי אך אהובתו האמיתית תגיע לאחר מכן ושמה יהיה:פילר.

ooOMoRoShOoo

New member
מרסלה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בחורה מתוקה שאוהבת לעזור לכולם חברתה הטובה היא גבי,היא חושבת שאהבת חייה זה צ'אצ'ו אך בעצם זה חואן דוד. מרסלה וחואן הופכים לזוג במהלך הסידרה.

luissana

New member
מרסלה איזה יפההההההההה מהממתתת

דולסה עם השחור מטריפהההה

ooOMoRoShOoo

New member
קיקה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

406 בתור קיקה נער מרדן שאוהב את חבריו ומוכן לעשות למענם הכל וחלומו להפוך למתאגרף. בעזרת אבא של ג'סיקה הוא הופך למתאגרף. מתאהב בג'סיקה במהלך הסדרה והם הופכים לזוג.

ooOMoRoShOoo

New member
מגדלנה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בחורה מרדנית שמשתנה לאחר שאף אחד לא מתייחס אליה ונעשת ילדה רכה שאוהבת לעזור לחבריה.

ooOMoRoShOoo

New member
פרדי../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

בתחילת העונה הוא מתאהב במרסלה ובמהלך העונה הוא מגלה שהוא הומו, הוא נחמד ואוהב לעזור.

למעלה