פרק 347

פרק 347../images/Emo87.gif

פרק עמוס בהרבה דברים. מומלץ פשוט לקרוא מהמסמך DOC. הסיסמה לזה- נירואנה. בעברית. בלי נקודה
תיהנו.

ולמי שעצלן../images/Emo87.gif

סצינה 347001 "פילי? היא מתה?" כולם הגיבו בהלם. "כן." אמר סוס. "מצאו אותה עם סכין בלב." הוא אמר. המילים האלה חדרו אל עורותיהם של החבורה בצורה מצמררת. סכין? מי היה יכול לעולל את זה? "אני לא מבינה... אף פעם לא הסתבכה עם שום איש..." מלמלה ג'סיקה. "ואני לא מבין שהיא לא תהיה איתנו יותר..." הוסיפה מרסלה. "סוס, אנחנו מנחמים אותך ומיד נקח אותך לבית כדי לארגן הכל". היה זה קיקה המעשי שהתעורר מיד. ג'סיקה, חואן דוד, ומרסלה התחילו לנקות במהירות את המקום. אנריקה רינקון חייך. הוא לא יצטרך את המנקים למחרת. סוס ישב מדוכא ועם מילמולים של "אני רוצה למות" כשטטיאנה ופרצ'ו ניסו לתמוך בו ולהרגיע אותו אך המסכן היה יותר מדי נסער וטראומטי מכדי להקשיב. אנריקה היה סמכותי להפליא. הוא שלח עובדים להעיר את אסקייאל ובלנקה ואלה הוכו בתדהמה. הם התלוו אל החבורה לביה"ח. אנריקה העדיף שלא להצטרף. סצינה 347002 בוקר. בית החולים. כל החבורה היו חצי סחוטים מעייפות. קיקה חילק לכמה מהם קפה והשאר סירבו בנימוס. טטיאנה גם הייתה שם. היא בכתה. נודע לה על אמה והיא הלכה עם פרצ'ו לבדוק מה המצב. כשנודע לה שאביה, מנואל, מואשם בכריתת רגלייה של דורה, היא הזדעקה ונבהלה ממנו עד כדי כך שברחה מהחדר שבו הוא שהה בחברת שוטרים. מנואל הביט בה בצער שעה שהתרחקה ממנו. כאילו היה מפלצת. השוטרים לא גילו אהדה כלפיו במיוחד. הם רמזו לו שהוא לא הולך להינצל מזה כל כך מהר. בינתיים בעודם ממתינים שסוס יזהה את פילי ובתקוותם האחרונה היא שהיא לא מתה אלא אישה אחרת- סוס הופיע. פרצופו אמר הכל- היא מתה. לפתע סוס התפרע ולקח מאחות שעברה במקום עם מזרקי נגועים באיידס. הוא לקח אחד מהם וכמעט תקע את זה בזרועו. קיקה השתלט עליו ונאלץ לשפוך עליו קפה חם כדי שיתפוס את עצמו בידיים. אין מילים לתאר את העצב שהכל ראו בעיניו של סוס. הבחור היה אומלל ומיואש. סצינה 347003 אנגליה, לונדון. "מה דעתך, הילה, הנהג החוצפן צעק לעברי שאסתכל לאן ללכת!" צעקה בזעם דבורה. הילה, חברתה הטובה, התיישבה שם והקשיבה לה. "הנהג די צודק, דבורי... תחשבי על זה..." היא אמרה. את דבורה זה לא שימח במיוחד. "את אמורה להקשיב לי ולהצדיק אותי על כל הצרות שלי! מרפי שונא אותי לאחרונה!" צעקה בזעם. הילה גילגלה עיניים. "דבורי, את פשדט ילדה מפונקת. לו ידעו על עשרות הגברים שכמעט ושכבת איתם אבל בסוף יצאת בנס מזה..." מילמלה בטון של כעס. "הגברים הם עם טיפש וחסר אחריות. את יודעת שאני מנצלת אותם רק כדי לחרמן אותם ואח"כ לדפוק אותם." אמרה ברצינות. את הילה זה לא הרשים במיוחד. "פאם פאטאל כבר הייתה עושה את זה טוב יותר." מילמלה. "את מזלזלת בכוח שלי?" שאלה. "אני מקווה שיבוא יום ויהיה גבר שלא יעמוד בקסמך ויעמיד אותך על מקומך." השיבה וקמה ממקומה. "כשזה יקרה, תודיעי לי. צ'או." היא אמרה ושילמה את החשבון של הקפה שלה. דבורה הוכתה בתדהמה. "חכי, הילוש, אולי אפשר לסדר משהו..." היא יצאה בעקבותיה- שוכחת לשלם על הקפה שלה. בחור גבוה קומה וחסון עם שיער שחור ומעטפת זיפים על פרצופו עצר אותה. "שכחת לשלם." הוא הזכיר לה. הילה יצאה מן המסעדה אך דבורה נתקעה בפנים. "שמע, הבחורה הזו שיצאה היא בחורה עם נטיות התאבדויות. תרשה לי רק לקחת אותה ולשלם לך אח"כ?" חייכה במבוכה. "לא. שלמי ותצאי להציל מצידי את האוקיינוס ההודי." מילמל באדישות והגביר בה את אחיזתו. "אני אתלונן שאתה מנסה לאנוס אותי". היא אמרה. "אני לא רואה שאני תוקע אותך בהנאה." אמר לה בחוצפה. "זו הטרדה מינית!" היא התקוממה. "וזו חוצפה לא לאפשר לי להתקיים מהטיפים העלובים שאתם נותנים לי." התקומם גם הוא. מבטיהם נתקלו זה בזה. "דבורה." אמרה. "טנגו". אמר. והוא סטר לה. סצינה 347004 אנריקה התיישב על כיסאו. הוא היה מרוצה. זה עתה שלח את המנקים הביתה כי אין מה לנקות. "אולי אעסיק את החבורה הזו אצלי וכך אתקרב למרסלה." הירהר. "בהשערה והיא נכדתו של טוביאס..." חייך חיוך קצר. קטה התיישבה ממולו ועישנה סיגר קובני. היא הייתה עצבנית לנוכח הידיעה שצעירה מתה. היא זכרה היטב מישהי מהעבר הרחוק שלה שמתה בגיל צעיר. "אנריקה, זוכר את קרלה?" שאלה. אנריקה קם ממקומו, לקח את הסיגרייה שבפיה וכיבה אותה על הזרוע של קטה בכוח. "לעולם, אבל לעולם, אל תדברי על קרלה. היא מתה וכך צריך לנהוג בה. אל תשכחי כמה בושה חשת כשילדת אותה. ועוד ממני. תזכרי, קרלה מתה." הוא איים עליה. הסיגריה שבזרועה של קטה שרפה את העור שלה וצרבה אותה. היא צרחה בבכי והתחננה שיפסיק. הוא זרק את הסיגריה שלה לזבל. "לכי. לא מתחשק לי להסתכל על זונה לשעבר." אמר לה. היא קמה והלכה בתחושה משפילה. "נתראה." היא אמרה. הוא חייך ופלט: "בוודאי שנתראה". הוא הקיש על כפתור נסתר בשולחן. סצינה 347005 טוביאס הפקיד את תפקידו לחואן ומיד יצא לבית החולים. הוא רצה להיות מעורב בחיי ג'סיקה עד שיקרה מה שיקרה. הוא רצה שיווצר לה רושם שהוא אוהב אותה אבל שלא תאהב אותו יותר מדי. הוא נכנס לבית החולים ושאל על מצבה של פילי. נמסר לו שפילי מתה והובילו אותו לחדר בה החבורה תהאספה. הסוס ישב שם. פניו נראו אומללים מתמיד. החבורה הייתה שרויה במצב רוח גרוע למדי. ג'סיקה ראתה אותו נכנסת ונלחצה. מה אם הדוד ישפיל אותה ויקלל אותה? למזלה, הוא לא פלט שום מילה- אלא פשוט עמד וחיכה שיהיה משהו שיצטרך לעזור. הסוס ישב והירהר. מה הוא יצטרך לעשות עם ההלוויה הכואבת, הנוראית? למזלו, הוריה של פילי דואגים לעניינים האלה אף על פי שגם להם כואב המצב הזה. "מה קרה לה?" שאלה מגדלנה והעלתה סוף סוף את השאלה שבערה אצל כולם. "רצחו אותה." אמר סוס. פניו היו קרים כקרח והוא היה קפוא מבפנים. "מי היה יכול להרוג אותה?" התפלאה מרסלה בזעזוע. "שטן." פלט הסוס. לראשונה הוא דיבר ברוגע ובקור רוח. זה הפחיד את כולם. "אבל סוס..." גבי התערבה- "אני לא חושבת שזה יצור על טבעי או מה שאומרים... נכון?" הסתכלה בשאר חבריה כדי לחפש אישור. טוביאס התערב.- "סוס, אנחנו מצרים על מות אהובתך. אבל אתה מוכרח להבין שאתה לא היחיד שסובל, גם אנחנו. להאשים את השטן וכל מה שאמרת עכשיו מעיד על בעיות פסיכולוגיות. אתה רוצה לדבר עם איזשהו פסיכולוג?" שאל. ג'סיקה הופתעה. וכמוה קיקה. סוס סירב. הוא פתח את הפה אבל רק כדי להשתעל ולהשתנק. לאחר מכן הוא הקיא את נשמתו מהבחילה שהוא חטף לאחר שראה את חברתו מתה- עם חור גדול במרכז ליבה. הלב שהיה פעם שלו.

חלק ב'../images/Emo87.gif

סצינה 347006 הדמות המסתורית ישבה במקום לא מוכר. הוא פתח את הטלוויזיה וכיוון לערוץ המקומי של מקסיקו. הודעה עלתה על המרקע אודות מותה של פילי. הוא לא הופתע. "הגיע לך הסכין שתקעתי לך." הוא מילמל. הוא קיווה שתופיע הודעה על דורה ורגלייה אך הערוץ בחר להתעלם מכך ולהמשיך לבחירות מקומיות- דבר שבנסיבות אחרות היו מעניינים אותו. "טטיאנה תשלם לי על זה. היא ופרצ'ו. בינתיים אתן להם להינות מהספק שהם יכולים להיות פוצ'י מוצ'י. אה וגם דניאלה." הוא אמר לעצמו וכיבה את הטלוויזיה. הוא לקח קרס מברזל ושבר את הטלוויזיה לרסיסים. "זו הנקמה הבאה שלי. דניאליטה- הוריך מאוד נחמדים. אולי אנסה לשלוח להם קופסה ובה איברי בעלי חיים..." הוא מילמל וצחק צחוק פראי. סצינה 347007 טטיאנה ישבה עם פרצוף אבן. אמה הייתה במצב קשה- מאחר והדם נזל לה היא איבדה דם רב וביקשו מטטיאנה לתרום דם מאחר והיא היחידה שיכלה לתרום. פרצ'ו היה איתה לאורך הזמן הזה. היא ענתה לשיחה בפלאפון. "טטי, מה שאת לא יודעת שהולך לקרות לך..." נשמע הקול המפחיד ואז נותקה השיחה. פרצופה של טטיאנה נעשו מבוהלים והיא שמטה את הפלאפון מידה. הפלאפון נפל ונשבר. "הוא רוצה לפגוע בי..." התחיל בבהלה ומיד חיבקה את פרצ'ו. שם גם לראשונה בכתה באמת. על כתפו של חברה לחיים הטוב ביותר. היא בכתה לפחות חצי שעה. סצינה 347008 צהריי היום. השיירה העצובה הזאת מעולם לא הייתה יותר עצובה מאז ההלוויה של הוגו. הם התלהכו בשורה אחידה ושמרו על איפוק. בכי שקט נשמע מכיוון הוריה של פילי. הסוס נראה רע מאוד. עיניו נהיו נפוחות מאז הלילה שעבר. הוא לא ישן לפחות עשרים שעות. הוא לא התגלח ונראה כאילו חזר מחודש ב"הישרדות". מוזיקה עצובה וטורדנית מלווה את החבורה בעודם מרימים על גבם את הארון. פילי הייתה בפנים. הכומר החל להתפלל למען פילי בשעה שהחבורה הניחו את הארון על הרצפה והמתינו שבעלי מקצוע יגיעו לחפור את הבור שבה תיקבר פילי. ההלוויה עצמה נמשכה אך עשר דקות אבל זה היה נראה כמו נצח. כשהסתיימה ההלוויה הכל נפרדו מפילי באופן אישי. הסוס נפרד ממנה אחרון. "המלאכים יזכרו אותך לתמיד, אהובתי." אמר. ולא הוסיף מילה. סצינה 347009 טטיאנה נכנסה לביתה המודכא והריק. הדם שהושפרץ בלילה הקודם נוקה אך הזוועה עדיין לא עברה. בבית הזה, הייתכן ואמה הייתה עשויה להירצח בידי אביה? היא לא ידעה מה לחשוב. ראשה היה מלא בבלגן והיא רצתה לנקות את הבלגן לבד. היא שכבה על המיטה בחדר שלה וביקשה מהמשרתת לפרוש להיום מן העבודה. זו שמחה על ההזדמנות הפז לברוח משם והשאירה אותה לבד. הדלת של הדירה נפתחה באיטיות. היד של הדמות המסתורית נכנסה מבעד לדלת שחרקה אך טטיאנה שקעה בשינה מהולה בעצב. הוא הדליק את האור. הבית נראה כפי שהוא ציפה שהוא יהיה. הוא הסיט את השדה ממקומה וגילה חור גדול. זו הייתה כספת. הוא פתח אותה לפי הקוד שידע. הוא פתח את הכספת. בתוכה היו מזומנים ומסמכים. הוא רוקן את כל הכספת ולאחר מכן צעד בחריש אל המטבח. הוא פתח מגירה ובה הייתה סכין חדה. הוא לקח אותה ולאחר מכן נטל את התוכן שלקח מהכספת תחת בית שחיו. הוא נכנס לחדר שבה טטיאנה ישנה ונטל את מה שרוקן מהכספת והשאיר אותה על ידי הידיים של טטיאנה. הוא לקח כמו בפעם הקודמת את הבקבוק להרדמה והרדים אותה. לאחר מכן חתך בה כמה חתיכות בוריד ושם לה את הסכין ביד. ושוב התקשר להזמין אמבולנס. "עכשיו יחשבו שאת ביצעת את מה שביצעתי בנוגע לדורה. זונה שלי." הוא אמר בחיוך ובסיפוק רב ולאחר מכן נעלם כשלעומת שבא.

ג ב ש ו ש

New member
וואי איזה יפההה../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif

ניר ממש מדהים חבל על הזמן..כל הכבוד
איזה עצוב העניין של פילי היפה
וגם של דורה
כ"כ לא מגיע לה..וגם לא לבעלה
מעניין מה יהיה עם הדמות המסתורית
מה יקרה לטטיס
מדהים...

../images/Emo87.gif תודה גבוש

כן- הכל הולך ומסתבך שם. פילי מוארטה
.... דורה פשוט לא מגיע לה
בעלה גם לא
וטטיס בכלל מסכנה

O u R u S h

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif וואייייייייי

זה נראה כמו סדרת מטח! יפה אהבתי. אתה מאוד מוכשר ניר!! מה עם פרדי אהובי?? איפה הוא נעלם? היה לי מחשבה מטורפת כזאת, אולי הדמות המסתורית היא אח שלל טטיאנה? או לאונרדו? אוי לא יודעת.!

לאונרדו לא יחזור. ../images/Emo87.gif

פרדי חוזר. פרק 350 בערך. אחרי שמגדלנה עוזבת (נסיבת עזיבתה מאוד מוזרה)\ פרדי יהיה בתפקיד מפתיע
האח של טטיאנה? אבל הרי צויין שהוא מת באופן עקיף בפרק הראשון. איך?

חניניתה

New member
גם אני חושבת שזה אח של טטיאנה

למרות שהוא בת.. הכל יכול להיות בטלנובלות.. חשבו שהוא בת וזה לא נכון.. חח

soy rebelde

New member
תגובה..

כמה אקשן ומתח ועצב יש בפרקים האלו
אני מבינה שמרבית הקטעים הציניים הם של מר רינקון [הלא יקר במיוחד
] כמו "אנריקה רינקון חייך. הוא לא יצטרך את המנקים למחרת." ו- "אנריקה התיישב על כיסאו. הוא היה מרוצה. זה עתה שלח את המנקים הביתה כי אין מה לנקות. " הקטע עם סוס שהתפרע וכמעט שדקר את עצמו עם מבחנות שנגועות באיידס הוא פשוט נורא!!
דבורה קצת מזכירה לי את דבורה מאלמד אותך לאהוב.. מעניין אם הגבר שלא יעמוד בקיסמה ויכניע אותה יהיה מהחבורה או לא.. אז כפי הנראה היא מכירה את המלצר-טנגו..אולי זה אחד מהגברים שהיא ניצלה אותם- בגלגל עומד להתהפך?
אז לרינקון הייתה ילדה מקטה הזונה שלו..מעניין אם היא באמת מתה, כי הוא כאילו מנסה לשכנע אותה, אף על פי שהאפשרות שהוא הרג אותה, אפשרית בהחלט. הוא פשוט מתעלל בה עם הסיגריה
טוב שטוביאס הראה גם צד אחר שלו. בטח אחרי שהוא ימות [נראה לי שהוא יירצח] אז ג'סי תבין למה הוא התנהג ככה כלפיה.. סוס מסכן
אהבתי את התיאור של ה "חור גדול במרכז ליבה. הלב שהיה פעם שלו." טוב לגבי הדמות המיסתורית, היא דמות שהייתה גם בעונות הקודמות של 406?
"השיירה העצובה הזאת מעולם לא הייתה יותר עצובה מאז ההלוויה של הוגו." יפה שהזכרת את ההלויה של הוגו- אהבתי את התיאור
מסכנה טטיאנה, אבל למה פרצ'ו לא הלך איתה יחד הבייתה אחרי השיחת טלפון המאיימת?
והדמות המיסתורית לא אמרה שעכשיו היא תתמקד בדניאלה? [לא שזה מנחם..] במה הוא מסבך שוב את טטיאנה?
לא מספיק שאח שלה מת, אמא שלה נכה, אבא שלה מואשם ברצח ועכשיו גם היא תהיה חשודה?? ניר-לטיפולך
נהניתי לקרוא, והתיאורים שלך מעולים!

../images/Emo87.gif תודה... סוניה?

כן אה? הכל הולך ומסתבך... טנגו ודבורה לא מכירים. דבורה לא דומה לדבורה מאלמד אותך לאהוב- היא הטובה הראשית. פשוט היא נאיבית מדי ולא יודעת להעריך את האהבה. טטיאנה ודניאלה הן הקורבנות העיקריות של הדמות המסתורית. עוד נגלה קצת עליו בפרק 348. רינקון הוא ציני ומרושע. עוד נראה אותו בהמשך. טוביאס והא לא רע. הוא פשוט רוצה למנוע מג'סי לסבול עוד יותר לאור העובדה שהוא אחיו של אביה המרושע... סוס- הקטעים אינו עצובים מדי
אף שייצא מזה כבר
הדמות המסתורית (2)- אולי זו דמות חדשה ואולי לא. עוד נראה
ולא אמרת כלום על הביקור של מגדלנה

soy rebelde

New member
קוראים לי לילך ../images/Emo13.gif

בקשר לדבורה מהתיאור הראשוני לפחות היא הזכירה לי את דבורה ההיא, נראה מה יהיה איתה בהמשך.. ואם היא וטנגו לא מכירים, אז כנראה שהוא יהיה הגבר שיעמיד אותה במקום. [הסטירה היא בטח איזה רמז מטרים..] אני בטוחה שרינקון ימשיך לככב בהמשך
שיעזוב את טטיס ודני
והתייחסתי בפרק הקודם לביקור של מגדלנה.. יש לך כבר השערה כמה פרקים יהיו לעונה הזאת?

../images/Emo87.gif תשובות

1. כן. דבורה וטנגו הם הראשיים אז זה די ברור. 2. רינקון- הוא המרושע הראשי. והוא לא מטריד את טטיס ודני
זה הדמות המסתורית
ורינקון דלוק על ג'סיקה ומרסלה. 3. פרקים- 56 פרקים ככה. עד פרק 406 בדיוק.

didalf

Well-known member
וואו אתב כותב מדהים!

יש לי מזל שאני לא מצליחה לדמיין דברים כתובים כי בטח היו לי סיוטיפ מהתיאורים שלך... זה נשמע כ"כ אמיתי... ו... אם אפשר לדעת מי זה כל דמות כי לא ראיתי 406

למעלה