פרק 32

star_female

New member
פרק 32

כן כן, הפרק שהיה ביום של האנימה קון. ומסתבר שכולם היו שם ולא בבית, אז בשביל זה הכנתי "תקציר" (אם אפשר לקרוא לזה ככה
אבל לא רציתי להשמיט יותר מדי פרטים...) אז זה בשביל מי שלא ראה את הפרק ורוצה לדעת איך היקארו עבר את הבחינות המוקדמות. ^_^ פרק 32 - היום האחרון של המוקדמות היקארו עדיין לחוץ ולא מרוכז אחרי שהוא הפסיד לטסובאקי. טסובאקי מזמן את היקארו לאכול אבל הוא בורח ואין לו תיאבון. הוא מפסיד ליריב שלו. טסובאקי ממשיך להטריד אותו. היקארו רוצה להגיע ברגע האחרון כדי לא להיתקל בטסובאקי, והיריב שלו הוא פוקו. סאי מודאג שהיקארו ימשיך להפסיד. אמא של היקארו מדברת עם סבא שלו (אבא שלה) על זה שהיקארו נבחן להיות מקצוען. מסתבר שאינסיי נבחנים בחינם. היא שואלת אותו מה זה אומר להיות מקצוען, אבל הוא רק חובבן אז הוא לא יודע. מסתבר שלאבא של היקארו יש שם, מסאו XD כולם חושבים שהיקארו לא יעבור. "אבל למה היקארו רוצה להיות מקצוען?" "הוא הפסיד לילד בגילו בהפסד גדול, והילד הזה מתעלם ממנו." "היה לו פרצוף כזה מאוכזב שאמר, "תהיה כבר למקצוען". לכן אני רוצה לנצח אותו." "אכריח את טויה להסתכל בי. כמו בפעם הראשונה ששיחקנו." היקארו ופוקו כבר בסוף המשחק בזמן ארוחת הצהריים אז הם ממשיכים לשחק, והיקארו מנצח. היקארו קורא לטסובאקי "גודזילה מזוקנת" XD הוא מסמן את הניצחון על הדף וגם על היד שלו. איסומי ו-וואיה משחקים באולם גו והבעלים נותן להם כתובת של אולם גו עם שחקנים טובים. וואיה מתלונן על הסיגריות XD איסומי מזמין את וואיה לישון אצלו בבית
ביום הלפני אחרון של המוקדמות נשארו רק השחקנים עם 2 נצחונות והפסד או 2 הפסדים וניצחון. היקארו, פוקו ונאסה מנצחים. ביום האחרון נשארים 5 אנשים. היקארו מנצח ניצחון טכני כי הוא לא מקבל יריב בהגרלה. וואיה הולך לבדוק אם היקארו עבר, והיקארו מספר לו את כל מה שקרה במוקדמות. וואיה מחליט להביא אותו לאולם גו כדי "לשחק נגד גודזילות מזוקנות" עד שהוא יתרגל. גם נאסה ופוקו מנצחים. בנוסף, בגלל שהיה לי את הפרק מוקלט, כתבתי את התרגום של הפתיחה והסיום החדשים. ^^ I'll Be The One אילו דברים משתקפים בעיניך? אני רוצה שתתוודע לאמת אילו חלומות חלמנו בעידן זה? האם תהמר עליהם בדמעות המביעות חשש? לא אכנע לאיש ויהי מה אשלוף את הקלף המנצח ואוחז בחלום בשתי ידי אילו דברים משתקפים בעיניך? אני רוצה שתתוודע לאמת גם אם המציאות קשה וחבויה הסיפור שלי לא יסתיים במקום כזה Sincerely ~ever dream~ הרגשות שאני רוצה להביע עולם על גדותיהם תחושת מבוכה שאי אפשר לתאר במילים אין ספור פעמים התחלפו העונות מאז שנפגשנו האם אתה עוד זוכר את הלילות שהעברנו בשיחה? במסע לעבר חלומותי למדתי מהי יוהרה אנו יוצאים למסעותינו ודרכינו נפרדות איננו עוד כשהיינו לא נפסיד בשנית ונמשיך לפסוע הלאה יהיה העתיד אשר יהיה כדי להתחזק עוד ועוד

star_female

New member
רציתי להגיב על הפרק

ואז קלטתי שיש המון אנשים שבכלל לא ראו אותו. אז עשיתי תקציר במקום. היי, זה היה כיף

למעלה