פרק 3--------

פרק 3--------

כולם חוזרים הביתה לילה-בוקר- כולם בכיתה שירן:פסטטט לינוי לינוי:מה שירנוש? שירן:מה איתך ועם הראל סקעת? לינוי:מה אתמנסה להגיד? שירן:כלום לא משנה לינוי:טובב תיזהרי ממני (בצחוק) ועושה פרצוף מצחיק
באו שני ילדים חדשים לכיתה אחד שי במבט הראשון אל מעיין הוא מתאהב בא שי:שלום מעיין:שלום שי:מה שמך? מאיה:מאיה (חחח מאיה מאיה) שי:אה והשני תומר חתיךךךךך שהוא במבט הראשון מתאהב בלינוי תומר:את..מי את? לינוי:אני לינוי תומר:יש לך חבר? לינוי לוחצת לצליל ת'יד ואומרת שיטטטטט צליל לוחשת:תראי איזה חתיך נו לינוי:לא..כרגע תומר:טוב לינוי:מה? תומר:את יודעת שאת יפיפיה? לינוי:לא אני לא מושלמתת תומר:מה? לינוי:חח לא משנה תומר:איזה חמודה בהפסקה-שירן ולינוי שירן:מה ככה? לינוי:הילד החדש א...תומר? כן מאוהב בי שירן:נו אזז????????? לינוי:מה נו אז??? שירן:כיף לך!! לינוי:למה? המשך יבוא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אפשר לא להתאהב במעיינושלמת שלנו?
וגם בלינויושלמת
" איך קוראים לך? מאיה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הורג אותייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה להפסיק לצחוק אוויר!

מעיינושלמת יש לי כמה דברים לומר-->

א. אני לא מושלמת!!!!!!!!!! ב. תיקון ***איך אפשר לא להתאהב במעיינושלמת המושלמת והמדהימה?! ג. את כל כך מושלמת גא"ד!

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

אתתתת הכי מושלמת פה! אז שקט!!!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה לשמוע על זה שאת לא מושלמת יותר! אני כבר עצבנית גררררררררר אז שקט!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מושלמת! גרר אני מכוערת! ולא יעזור לי בדין..
מה לעשות יש אנשים שנוטלדים עם זה (יפים) כמוך- ויש אנשים לא כמוני! ורוב האנשים לא מושלמים אבל בפורום הזה אני חוזרת ואומרת שנית- יש אנשים מ-ו-ש-ל-מ-י-ם ומיוחדים!

למעלה