פרק 3!

ט ו ט

New member
גם אני רוצה קרח קטוש

איך חמוד יוקיטו יאמי .. והילדונת עם המצלמה מעריצה בטרוף את סאקורה היא לא מפקיה לומר לה כמה היא מדהימה

OFIRB9

New member
פרק 3!

נפתח שירשור חדש כי השני מה זה ארוך... נו מה אתם אומרים??? כל כך הרבה סאקורה\טמויו בפרק אחד! וקלף המים הוא היצור הכי חמוד שראיתי! (אחרי שאורן כמובן...) חבל שצריך לחכות כל סופהשבוע בשביל פרק 4...

OFIRB9

New member
ושהמנהל ישרשר בבקשה את זה עם

ההודעה השניה... -.-;;;

*superstar*

New member
אוי זה היה אחלה פרק..

אגב- אני מצטרפת
אני עדי. אהבתי את קלף המים. הוא יפה!

Vegeta fanatic

New member
הדיבוב העברי...

אם לצטט את סאקורה - אוווווווווואאאאאאאאאההההההה!
הפרק הזה כל-כך חביב, על אף הפדופיליה והסלידה העזה שלי מדגים... >>; אה, כן, והדיבוב העברי... רק לקרו-צ'אן קשה לי להתרגל, אבל... איה היסאקאווה פשוט מוצלחת מדי...
טויה ויוקיטו - וואווווו! אני כל כך אוהבת את הקולות שלהם!!! הם גם יוצרים מין הרמוניה כזאת ביחד... ^^; בטויה התאהבתי כבר מהפרק הראשון ביפנית כששמעתי שהמדבב שלו הוא המדבב של שואיצ'י (
). ובעברית... עידו מוסרי!!! ^___________^ התאהבתי מחדש.
המדובבת של סאקורה מ-ע-ו-ל-ה!!! המשחק מושלם והקול כל-כך מתאים לאישיות!
אה, ועוד דבר... א נ י א ו ה ב ת א ת ה ש י ר !
"יש לי חאברים אני כאן לא לבאאאאד... סאקורה מצילה הכל במשפט אחד" או משהו כזה.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gifטויה../images/Emo99.gifטויהה

אךךך הוא כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ ארגגגג
פרק מקסים *_* וטויה
סאקורה היום באקוריום הייתה כ"כ אני
וטומיו מדהימה

SailoR VenuS

New member
חחח נכון..../images/Emo47.gif

וזה קרע אותי שכזה ההיא ששם עם הפינגווינים כמעט טובעת וסאקורה צורחת: "שמישהו יציל את הפינגווין!!!" חחחחחח
אגב, אני חדשה
(וקוראים אותי בישראל רותם)

קרח קטוש!!*___*

XDDD סאקורה כ"כ מאמי!!!!היא כזאת מתוקה ^.^ וכ"כ אני!במיוחד בקטעים שבהם היא נמרחת על הדלת מאוהבת >.>' נאם..היא פשוט מאמי!=] טומויו שולטת!!!!!^_________^ יוקיטו חמוד *_* כזה פשוש שבא למחוץ!!!^_^ טויה מושלמון!!!בישי מתוק!!מדהים!!*___* הוא היה כ"כ חמוד עם הבגד של המלצר!!!=] ורואים שאכפת לו מסאקורה ^_^ חמוד! הבגד של סאקורה היום היה מוזר >.>; אבל חמוד!=] קלף הקלאו של המים,היה מהמם!*-*

SailoR VenuS

New member
ווי נכון..../images/Emo47.gif

שטויה עמד ליד סאקורה הוא בקושי נכנס לתמונה!

למעלה