פרק 3:21 ופרק 3:19

קרמי

New member
מה זה צריך להיות../images/Emo35.gif בעיה בפרק

כתוב היום שיהיה את הפרק המשותף עם אי אר אבל שמו פרק חדש שלא ראיתי

Boscorelli

New member
מה זה?!?!? זה לא הפרק המתוכנן!!!

פאאאק! פיספסתי חצי פרק כי הייתי בטוח שזה הקרוס אז אין לי מה לראות!!!!! לאאאאאאאאא לא מאמין איך פספסתי ראיתי את הסוף שלו וזה היה כזה פרק יפפפפפפפה!!!!!! איזה יציאות היו שם..... זה היה כזה פרק תותח!!! איך סאלי נבהל מכל העסק של הניויורקים בהתחלה וטיי היה אדיש ובסוף זה חזר אליו... ושבוסקו נסע על המדרכה ואז פתאום בום מישהו עף לא על החלון איך נבהלתי.... אגב למה בוסקו פעל לבד??? טוב אין לי הרה לכתוב על הפרק כי ראיתי מהסוף ואני יצטרך לחכות ליום שבת שבו יהיה ש"ח אווווווף מישהו יכול לתת תקציר? אבל נורא כעסתי על זה הם סיימו את זה מוקדם מדיי דווקא שהחליטו להיכנס בהם הם גומרים פרק??? הם היו צריכים לפתוח שם כל כושי ולהוריד לו את הצורה

Elicoz17

New member
Blackout - Seasons Finale

איזה פרק יפה המסכם את העונה הנוכחית. חבל לדעת שהעונה נגמרה, אבל אנו נחכה בקוצר רוח לעונה הרביעית. ערוץ 3 פיספס פרק אחר לפני הסופי האמור להיות אחרי היום, אבל לא יודע מה הייתה הטעות הזאת (הנוראית!). אבל זהו ראינו את הפרק הסופי, היה יפה מעניין מה יסתדר עם פרד, מקווה שיהיה בסדר. אחלה פרק. ח"ח.

QsomeoneQ

New member
אני פשוט בהלם ש-

אחרי 10 דקות אין פה עדיין תגובות
אני ממש מצטערת אבל אני חייבת ללמוד למבחן מחר אז אני אגיב א"כ... ממש
את הפרק

קרמי

New member
בגל יס פספסתי את הפרק

הפעלתי באמצע!!! אני כל כך כועס!!!!!!

קרמי

New member
ועוד הם שידרו 10 דקות מהקודם

מה זה צריך להיות??? צריך להתלונן אני מקווה ששבוע הבא הם ישימו את הפרק הזה שוב. את החדש כמובן

QsomeoneQ

New member
אההה אופס../images/Emo70.gif

אין לי מושג למה אבל כשפתחתי את האתר בפעם הראשונה זה הראה לי שהודעה אחרונה היא מלפני שעתיים... SORRY!!

Elicoz17

New member
זהו הפרק הסופי לעונה השלישית

אך לפני הפרק הזה כאמור, אמור להיות פרק בשם "מאתיים שלושים ושלושה ימים" שהם דילגו עליו - שוב - לא טעות ראשונה שלהם. אני מקווה שהם ישדרו את הפרק הזה ואת הנוכחי שראיתו עם ה-10 הדקות הראשונות שפיספסנו.

Boscorelli

New member
צודק!

באמת נכתוב מכתב תלונה שישדרו את זה שוב לשבוע הבא זה היה ממש לא הוגן!

Bohemian kid

New member
הרפק נגמר בסדר - לפחות אצלי

נגמר בדיוק עם הכתוביות אם התכוונתש אצלך לא... יש עכשיו את הסוף של הקרוס.. אני הפסדתי 5 דק' מההתחלה של היום - פרק ענק
פשוט טוב
קרלוס = פיגור שכלי

מה בדיוק קרה שם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון הפרק התחיל בלי קשר (בלי "בפרקים הקודמים של משמרת שלישית" ולא הייתה מוזיקת פתיחה). דבר שני הפרק נגמר עשר דקות מוקדם יותר. ודבר שלישי זה אחד הפרקים המעולים ששודרו!

Boscorelli

New member
לא התכוונתי שהם סיימו את זה...

שהם ירדו מהרכב והיו צריכים להמשיך

Elicoz17

New member
הפרק

הראשון בעונה הרביעית ממשיך את את הפרק הסופי של העונה הנוכחית. כחלק ב'.

Bohemian kid

New member
הנה 10 דק' אחרונות יש....

איזה פרק טוב היה
וואו
קרלוס כזה מטומטם, כל תינוק יודע שלא משאירים מנוע פועל כל היום - מ-פ-ג-ר
אבל הוא צדק שהוא אמר לדוק שהוא אמר שהוא פחות פחות חשוב...

למעלה