פרק 3 של הפיק! חלק א

OFIRB9

New member
לורי נתפסה בשעת מעשה! חה!!!!!

סתם סתם... זה בגלל כל הדברים הרעים שאמרת על קרמבו מחבתים ועכשיו אני תופסת אותך עם משפט קורע... *כל החברה בגן עוד מתים מצחוק* זה כל מה שרציתי לומר, משפט לא רע חבל עלייך *לא! על תעני! בבקשה על תסבירי לי! הבנתי! חבל שדיברתי! על תעני לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סתאאם......

star_female

New member
את כבר יודעת מה אני חושבת... *-*

בכל מקרה, עשיתי פנארט לפיק ^_^ לפרק השני, אני חושבת. ^^; (אני יודעת שהחרב עקומה, זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לצייר חרב
)

star_female

New member
ואם כבר...

עוד ציור ^^; (ליסטה, אל תהרגי אותי שלא פתחתי בשרשור חדש ^^;; ) קן-צ'אן ^_^ צוייר ונצבע בפיינטשופ פרו (רציתי לבדוק איך צובעים שם ^^; ) בקשר לשמות לציורים.. לראשון אפשר לקרוא "קוג'י וקואיצ'י - שני צדדים למטבע" ולזה.. אה.. "קן מחייך". ^_^

moon flower

New member
ממשיכה את האגב של סטאר ^^

אני עדיין צריכה לצבוע אבל הייתה לי התקפת מוזה לאחר הפיק של עדי-צ'אן... טאקוג'י ^^ והרבה ^^, אני עדיין צריכה ללמוד להפוך תמונות בפוטושופ... זו תוכנה שאני כמעט ולא משתמשת בה ^^ רק בשביל הסריקות (וטוב שהסורק שלי התחיל לעבוד סופסוף!)

אתם כל כך מוכשרים!!!!

איזה פאן פיק מדהים!!!!!!!!! אתם פשוט כל כך מוכשרים!!!!!! ומון איזה ציורים!!!! מאיפה השגתם כזאת מוזה?ובכמה אפשר להשכיר אותה?

moon flower

New member
*עושה וויקטורי כמו אמליה מהסליירס*

ט'נקס ^^, את האייסי שלך כבר יש לי אז תצפה לעוד בזמן הקרוב! (והרבה!)

Goggle Girl

New member
חמודי ^.^

אני בקושי יכולה לצייר להם את הפנים x_X אבל אנא, לא לנצל"ש יותר את שרשורי הקט ;; רק לי מותר להתעלל בו D:<

OFIRB9

New member
בההה...

עוד יבוא יום שלי יהיה סורק ואני אוכל להכניס תמונות עיפרון! אני מאמינה!!!!! ציורים מדהימים בנות מ-ד-ה-י-מ-י-ם-!

Goggle Girl

New member
;;;; בשבילי...

היא ציירה את זה בשבילי.... אאאאאה, תמותו אנשים מוכשרים!!! אחרי שתציירי לי עוד קצת ^.^

Goggle Girl

New member
פרק 4 חלק א!!!!!

ובבקשה להפסיק לנצלש -_- "אל תיגעו בי!" צעקותיו של הנסיך הדהדו ברחבי הטירה, מלוות במה שנישמע כמו קרב. "אבל... נסיכי!" "איזה חלק מהמשפט אתן לא מבינות?! אל. תיגעי. בי!" המשרתות היו מבולבלות בנוגע להתנהגותו המוזרה של הנסיך, אך היו חייבות לציית לו. "אבקש את סליחתך, קואיצ'י-סאמה." שוב מכונה בשם לא לו, הנער נרגע מספיק בכדי להפסיק להפחיד את הנשים בחדר. "אני ארחץ את עצמי. תכינו את הבגדים שלי וצאו מכאן." המשרתות צייתו ללא מילים, ובדרכן החוצה, נערה צעירה, בערך בגילו של הנסיך, פנתה חזרה אליו. "אנא, קואיצ'י-סאמה, סלח לנו! לא התכוונו לזלזל בך..." המראה של הנערה, ללא ספק פשוטת עם כמוהו, מתחננת לרחמיו, פשוט הרגיש רע. קוג'י עמד לעודד אותה כשהמשרתת הראשית נזפה בה. "מה את עושה?! עיזבי את הנסיך בשקט!" כשהדלת נסגרה, הוא קיווה שלפחות הספיקה לראות אותו מחייך אליה. קוג'י עמד להכנס לאמבט כשלחישותיהן של המשרתות, עדיין לא מחוץ לתווח שמיעה, הגיעו אליו. "כזאת התנהגות מוזרה." "אף פעם לא ראיתי אותו כל כך... אלים." "שמעתן את השמועות?" "על מה?" "על מה שקרה לו אתמול..." כאשר הן התרחקו ושקט חזר לשרור, קוג'י הטיח את אגרופו בקיר, מתעלם מהכאב. 'כל הכבוד, קוג'י, אתה קואיצ'י פחות מיום וכבר אתה מפשל!' מחליט לא לתת לזה להשתלט עליו, הוא התפשט ונכנס למים. הם היו חמים ומרגיעים, וקוג'י הבחין כמה מתוח היה. מי לא היה, חשב, לאחר שהותקף על ידי עדת משרתות פנאטית. 'כדאי שאני אתרגל לכל עניין ה'נסיך' הזה... זה ניראה קל כל כך אתמול...' הוא עצם את עיניו והחל לשטוף עצמו, המים מרגיעים אותו. "טאקויה, אכפת לך..." כוחו של הרגל וכמיהה של ליבו התאגדו נגדו, וקוג'י נשך את שפתו, מרגיש מטופש. 'אידיוט, טאקויה לא כאן בשביל לשטוף לך את הגב... או בשביל שאתה תשטוף את שלו...' "תתעורר כבר!" קולו הדהד בחדר הריק והוא שקע במחשבות. 'אולי אני אראה אותו היום.' לבסוף נקי, קוג'י לבש את בגדיו, רק לגלות שהבגדים שהוכנו עבורו היו הכי פחות נוחים בנמצא. הוא בהה בגלימה והיא כמעט בהתה חזרה כשדפיקה נשמעה מהדלת. "יבוא." בראותו שבוקו היה זה שנכנס לחדר, הנער נעמד, רק בקושי מונע עצמו מלקוד קידה. "המשרתות מספרות סיפורים מעניינים מאוד, נסיכי." האיש הזקן אמר עם חיוך וקוג'י נאנח. "אני בן 15. אני יכול לשטוף את עצמי." הוא היה בר מזל להיות בן אותו הגיל כמו קואיצ'י, כיוון שהנסיך אף פעם לא אמר את גילו, ובוקו נתן למה שהיה יכול להיות טעות לעבור. "אבל למשרתות יש מגע כה רך..." "אני לא מעוניין בבנות." קוג'י מיהר לומר, לא אוהב את הכיוון בו התנהלה השיחה. "כמובן. לאדוני יש עיניינים חשובים יותר להתעסק בהם מאשר עיניינים פעוטים וילדותיים כאלה. "הם לא ילדותיים." קוג'י התעקש, ומרגיש שהוא חצי סתר את עצמו, מיהר להסביר. "אני פשוט... לא פגשתי עדיין את ה... נערה... הנכונה." "כמובן, כמובן." עדיין היה לאיש המבוגר מבט מוזר בעיניו. "ובכן, אגוני אמר לי שאתה מעט חלוד בנוגע לחובותיך בטקס היום." "נכון." "בסדר גמור. אני אדריך אותך בדרך. בוא אחרי, בבקשה." הם יצאו למזדרון העצום וקוג'י הביט מחוץ לחלון, מעריץ את הנוף. 'אני אף פעם לא אתרגל לזה.' הם עברו ליד קבוצת משרתות וביניהן, קוג'י זיהה את הנערה ממקודם. הוא עצר ובוקו הביט בו בשאלה. "נסיכי? מה..." "איך קוראים לך?" הנערה הופתעה מהשאלה, ושאר המשרתות הביטו בקוג'י בצורה מוזרה. "א, אבקש את סליחתך?" "השם שלך. אני רוצה לדעת מה השם שלך." מסמיקה, הנערה השפילה מבטה. "אני... זה לא מקומי להיות חצופה עד כדי כך שאכריז את שמי להוד מלכותו." שם את ידיו למותניו, הנער קיווה שניראה פחות רישמי ומאיים. כשראה שהנערה הצליחה להביט בו שוב, חייך. "בסדר, אז אני מצווה עליך לומר לי את שמך." המשרתות סביבם התחילו להתלחש, מוסיפות לסומק על לחייה של הנערה. "ל, לאנה, הוד מעלתך." "לאנה. זה שם מאוד יפה. מתאים לנערה יפה כמוך." שיעול מאחוריו הסב את תשומת ליבו והנסיך קד לפני המשרתת. "אנא סלחי לי על מעשי הבוקר, לא נהגתי נכון. היי בטוחה שכלום לא יקרה לך." "ה, הנסיך באמת... באמת... נ, נחמד ואדיב, כמו כמו, כמו שאומרים." היא גימגמה. "תרגישי טוב, לאנה." הוא הצטרף לזקן והלכו לדרכם, עוזבים את הנערה עם מבט חולמני. "לא מעוניין בבנות, הא?" "ההסבר בבקשה, בוקו-סאן!" "בסדר גמור..." "אל תישמע כל כך מאוכזב." "*שיעול*" הם הגיעו לסככה המלכותית שהשקיפה על החצר בה המגוייסים החדשים התכנסו לאחר שבוקו סיים את הסברו. לאחר סדרת ניאומים מצד מנהיגי הצבא להעלות את מורל החיילים, הם יישבעו אמונים גם למלכה וגם לנסיך. לאחר מכן... בוקו לא היה מוכן להגיד לו. "הורו לי לא לומר דבר. אך תטרח לנסות להזכר, זו הפעם הראשונה בה אנו עושים זאת. קוג'י היה מעט אסיר תודה, כיוון שלא יכל לזכור דבר שלא ידע. "הבאתי אותו, הוד מעלתך." הנער רצה שהאדמה תבלע אותו במקום. כל מי שהיה נוכח פנה אליו, שלושת גיבורי ילדותו נכללים. "בוקר טוב, הוד מעלתך." כולם אמרו כאיש אחד, מכריחים את הנער להביט מטה, מסמיק. מעין שביל פונה עבורו לעבר מושבו ליד אימו של קואיצ'י, המלכה. מתוך כל מה שהנסיך האמיתי אמר לו, דיבר על אימו הכי מעט. הוא ידע עליה בפועל אפילו פחות. "א, קואיצ'י!" המלכה אמרה עם חיוך עצוב מעט. "אמא." (אני אסביר אח"כ >.>) השתנקויות מילאו את האוויר כשהנער הבין מאוחר מדי שעשה טעות. "איזה חוסר זלזול!" "התנצל מייד!" "תפסיקו!" המלכה אמרה, משקיטה את קולת. "אני דווקא אוהבת את זה. מי אמר שילד לא יכול לקרוא לאימו כך?!" קוג'י לא יכל שלא להבחין במרירות בקולה שדמתה כל כך לעצב בקולו של קואיצ'י. איש מהם לא היה מרוצה מהיחסים אליהם הוכנסו. מלמולים של התנצלות נישמעו כשהתיישב לידה, משום מה מרגיש פחות עצבני ליד שליטת הארץ. עיניו בחנו את הטירונים, מחפשות אחד מסויים, כשהרגיש שמישהו התעסק עם שיערו. מביט לצידו, הוא מצא את המלכה, ידה בבלוריתו. "זה ניראה שונה במקצת היום." "כן... ניסיתי לסדר את זה אחרת." "למה לא ביקשת מהספר שיעשה את זה עבורך?" הוא הסמיק לנוכח העובדה שכולם היו סבורים שהנסיך היה חסר אונים מכדי להרים מסרק ולהשתמש בו. "רציתי לעשות את זה בעצמי." היא התפלאה, אך מיד חייכה בגאווה. "אם זה מה שאתה רוצה..." תרועת חצוצרות חתכה את האוויר, מסמלת את תחילת הטקס. קוג'י הביט בקהל שוב וכמו מגורל מצא את טאקויה מייד. הוא היה באחת השורות הראשונות, עומד מתוח ורם. לרגע קוג'י תהה מה היה קורה לו נופף לו. 'היו מוציאים אותו להורג בטח... הא.' הוא לא שמע את הניאומים בעוד צפה בטאקויה, גורם לאנשים סביבו לתהות מה הנסיך מצא מעניין כל כך בעוד הנואמים עצמם נרדמו בעודם מדברים. "הטירונים ניראים כולם נערים צעירים בריאים." המלכה אמרה בשובע רצון. "אבל אני תוהה האם הם שווי ערך לנסיך." בוקו אמר בתגובה. "ניצטרך לחיות ולראות." למרות שהשיחה הייתה עליו, קוג'י לא התייחס, מחשבה אחת ויחידה במוחו. 'הוא ניראה טוב במדים.' טאקויה עמד שם, והנער על כס המלכות חייך כשקרא אותו כמו ספר פתוח. למרות שהיה ניסער ונירגש, היה זה הרגע השמח בחייו, רגע לו חיכה 15 שנים. אך למרות זאת, חרטה אחת כמו בלטה החוצה, כיוון שחיוכו של הנער לא היה רחב מספיק לחצות את פניו לשניים. 'אל תדאג טאקויה, אני כאן בשבילך. אני כאן...'

Goggle Girl

New member
פרק 4 חלק ב

השמש מעליו הייתה קופחת לקראת הצהריים, אך מגוייס טירון קאנבארה טאקויה לא שם ליבו לכך. הוא היה מוכן להתפוצץ מהרגשות, וכל רצונו היה לצעוק את המחשבה שהתרוצצה בראשו - 'קוג'י, אידיוט מפגר! למה לא יכולת להיות כאן בשבילי?!' החיוך החל להכאיב לפניו וכל הבעתו נשברה בעוד דמעה בודדת התגלגלה במורד לחיו. סוף כל סוף רואה את מה שהביט בו, עיניו החומות פגשו בזוג עיניים כחול ומוכר כל כך שכמעט צעק את שמו של הנער. 'קו, קוג'י?!' לאחר רגע, הוא הבין שלא היה זה ידידו מילדות אלא הנסיך. 'אה... זה... זה רק הנסיך קואיצ'י... כמובן, עכשיו שאני חושב על זה, הם דומים באמת... אם רק השיער שלו היה ארוך יותר...' תשומת ליבו הוחזרה למציאות כשהנער שעמד לידו נגע בו קלות. "תתעורר, כמעט תורנו לעלות לשם." טאקויה הנהן והכין עצמו, ובהתאם להבחנתו של הזר, שבועות הנאמנות החלו. היה זה החלק הארוך ביותר בטקס, אך גם הסיבה המרכזית להיותם שם. כל מגוייס חדש היה חייב לכרוע ברך מול הנסיך והמלכה, לנשק את ידיהם ולהישבע אמונים. "זה לא מגעיל?" טאקויה לחש לנער לידו. "כאילו, לנשק אותם, אחרי שכולם כבר עשו את זה." הנער גיחך. "תחשוב על זה ככה, לפחות _אתה_ לא מנושק על ידי מאות ואלפי אנשים זרים." שניהם צחקו בלחש וחייכו אחד לשני. "אני ארבור, נעים להכיר אותך." "כנ"ל. אני..." "קאנבארה טאקויה!" טאקויה הוקפץ להקשב ומעד קדימה לעבר הסככה המלכותית בה ישבו על מכובדים הממלכה. המלכה חייכה אליו כשכרע מולה ברך. "אני מכריז בזאת על נאמנותי לכתר ולמלכתי." הוא לקח את ידה ונשק לה, כמו שצופה ממנו, לפני שכרע ברך מול הנסיך. השניים החליפו מבטים לשניה לפני שהביטו הצידה. "אני מכריז בזאת על נאמנותי לכתר ולנסיכי..." הוא עמד לישוק לו כשעצר, מחייך קלות. "הא..." "מה זה?" קוג'י שאל ברכות. "לחבר הכי טוב שלי גם יש צלקת קטנה כזאת כאן..." הוא אמר, מבחין בצלקת עדינה בין אצבעותיו של קוג'י, מזכרת מגיל 5 פעם אחת כשהשניים שיחקו עם חרבו של אבא של טאקויה. הנסיך כביכול הסמיק, מוחמא. "הוא... אם אתה זוכר פרט כל כך קטן... הוא בוודאי חבר טוב מאוד." "כן..." טאקויה נשק לידו של קוג'י קלות, שולח ניצוצות במעלה ידו של הנער. "הכי טוב." מזווית עינו, ה'נסיך' ראה את אגוני מביט במחזה באי רצון, אך 'אימו' ניראתה מרוצה. והוא עצמו, הוא המשיך להביט בטאקויה, מתעלם מהטירונים האחרים שכרעו מולו, הסומק מסרב לעזוב את לחייו. "הוא ניראה מאושר." המלכה אמרה בעיקר לעצמה, אך שניים ממוריו של הנסיך שמעו אותה היטב. "זה הנער הזה..." לווה אמר, מביט בטאקויה. "ניראה שהנסיך מחבב אותו משום מה." ומאותו רגע והלאה, איזומי, שגם נכחה באירוע, הייתה חייבת לזייף את חיוכה. "קואיצ'י-סאמה..." וולף לחש ברגע שהטירון האחרון נשבע אמונים. "זה הזמן. בוא אחרי בבקשה." ממצמץ, מבולבל, קוג'י הוכרח לקום ולעקוב אחרי האיש לרחבה, הטירונים עומדים סביב בחצי מעגל. הנער הביט סביבה בכמעט אובססיה, אך הבחין בטאקויה במהירות שוב ונירגע. "נערים טובים שלי! בוודאי שמעתם עלי." וולף התחיל, פונה לטירונים. "אני וולף. פעם גיבור מלחמה, היום, מורה לנסיכי ואני מקווה שיורשה לי לומר, ידיד שלו." קוג'י הביט בו, מנסה להבין את המשמעות של המעשה. "אתם כאן לשרת את הממלכה, וכולנו אסירי תודה על כך. אני יודע שלחלקכם אין ביטחון ביכולתו, אבל הביטו בנער הזה למשל." הוא הצביע על קוג'י, וחייך כשהנער לא פחד או ניסה להסתתר. 'הוא באמת השתנה לא מעט... מעניין...' "כשפגשתי אותו, לא הייתה לו יכולת לחימה כלשהיא. היום... היום זה סיפור אחר. היום, אתם תישפטו כמה הוא השתפר." "מי יהיה היריב שלי?" קוג'י שאל בפשטות. וולף פנה אליו, שולף את חרבו. "אני. אני אהיה היריב שלך, קואיצ'י-סאמה." רחש פרץ בקהל, וקוג'י הביט חזרה למלכה וחצרה. כולם ניראו נירגשים, כמו מצפים למשהו מדהים ממנו. אך לא משנה מה הם תיכננו, קוג'י החליט, הוא לא יפסיד. הוא הביט בטאקויה כששלף את חרבו, מחזיק אותו ביציבות לצידו. "אני מקבל את האתגר." טאקויה צפה בו. "טוב. תקוף אותי כשתהיה מוכן, קואיצ'י-סאמה." לא משנה כמה וולף היה רגיל לסגנון הלחימה של קואיצ'י, לקוג'י היו תוכניות אחרות. "אני חושש שאני לא יכול לעשות זאת, וולף." "למה אתה מתכוון, קואיצ'י-סאמה?" "אנא... וולף... תקוף אותי קודם." הוא יקד לעמדת לחימה שלה היה רגיל כל כך וחייך לנוכח ההבעה המבולבלת על פני המורה. "הוא צופה בי." רק וולף היה קרוב מספיק לשמוע, והוא הביט לעבר טאקויה גם כן. "גם אם זה אתה, וולף-סאן. אני לא אפסיד. אני לא יכול להפסיד." והוא הרגיש, הרבה יותר ממה שראה, את חיוכו של טאקויה, מעודד אותו ודוחף אותו קדימה.

moon flower

New member
אני עדיין לא מבינה למה התנגדת

לתגובה באייסי אבל נה... אני לא אחדש אם אני אגיד שאת מ-ע-ו-ל-ה בכתיבה, ולפי דעתי את גם הכותבת הכי טובה בפורום ובתפוז בכלליות ^^ בכל מקרה אני אנסה להספיק ולצייר עוד (אם אין מתנגדים כן?) וכמובן לתגובה הקבועה שלי: *_________________________________________________________* *קופצת על המנורה ומתחילה לכרסם נעליים*

Dark SpaWn

New member
סבבה...

יופי של פרק... איי דונט לייק איט !... סתם אני כן אוהב את הסיפור

יפהההההההההההה ^__________________^

אהבתי!!!!!אהבתי!!!!!!אהבתייייייייייייי!!!!!!!!^______________^ אבל היה חסר מקואיצ'י ;___; אבל יפיפההההההה!!!^__________________^

lori4

New member
ואוווו עודדדדדד רוצים עודדדדדד

תתרגמי עודדדדדדדדד

למעלה