פרק 3 של הפיק! חלק א

Goggle Girl

New member
פרק 3 של הפיק! חלק א

סליחה שלקח לי קצת זמן ^^; אבל לתרגם פחות כיף מלכתוב ממש :\ אור שמש היה הדבר הראשון שקואיצ'י ראה כשפקח את עיניו לקריאת התרנגול. הוא זכר את דבריה של אמו של קוג'י שהוא לא היה אמור להתעורר מוקדם, והוא באמת גם לא רצה להתעורר, אך הגורל היה אכזר מכדי לתת לו להישאר בחלום. הוא חלם כיצד היו ניראים חייו מחוץ לטירה. הוא לא יכל לתת תיאור אימיתי לעבודות ולמטלות שהיו מוטלות עליו מחוסר ניסיון, אך מתי שראה עצמו עם חבריו, קוג'י ביניהם, תמיד צחק וחייך. הוא גנח כשקם מהמיטה, מכין עצמו נפשית למה שעמד לפניו. אותם צלילים מלאי חיים שפגש בהם אמש בירכו אותו גם אותו בוקר כשירד במדרגות בדרכו למה שהניח שהיה המטבח. ריח נעים ומעורר תיאבון מילא את האוור והזכיר לנסיך שלא אכל מאז בוקר היום הקודם. הוא עצר לפני שניכנס, מצוטט לשיחה שהתנהלה בחדר. למרות שהייתה שיחה פשוטה, קואיצ'י גילה בה עניין רק יותר מאשר בכל הספרים בספרייה המלכותית. בין הנושאים שהועלו היו מצב החנות; מצק המשק והחיות בחווה; דיבורים יומיומיים של אנשים יומיומיים. וכמובן, זוג ההורים לא יכל שלא לדבר גם על בנם. "בוקר טוב." קואיצ'י אמר בהיסוס, מדחיק פיהוק. שני המבוגרים פנו אליו עם חיוכים תואמים, אך ברכותיהם ניקטעו באמצע. אימו של קוג'י הפילה את הסיר שאחזה, ולמרבה המזל היה ריק. "קוג'י!" האישה רצה אל קואיצ'י וחיבקה אותו בחוזקה, אצבעותיה רצות במורד שיערו הקצר. "מה קרה?! מי עשה לך את זה?!" "זה היה טאקויה, נכון?! אמרתי לילד הזה אלפי פעמים להיות זהיר, אבל הוא..." לקח לו רגע להבין על מה הם דיברו. "ל, לא, זה... אני... טאקויה לא עשה כלום לשיער שלי. חתכתי אותו על דעת עצמי." תחת מבטיהם המפקפקים, קואיצ'י הוציא את קווצת השיער מכיסו, עדיין קשורה באותה גומייה שקוג'י השתמש בה. "אני... זה התחיל להפריע לי. לא יכולתי פשוט להשאיר את זה איפשהו... חשבתי שאולי נוכל... לקבור את זה..." הוא ידע שהתירוץ היה ילדותי, אך היה זה הטוב ביותר שיכל לחשוב עליו. להפתעתו, שני המבוגרים חייכו וחיבקו אותו. "אם זה מה שאתה רוצה..." "רק תזכור שזה תמיד יצמח חזרה. תן לזה פשוט זמן, יקירי." לא רגיל למגע אינטימי כל כך עם אנשים אחרים, קואיצ'י לא יכל שלא להסמיק, ובכך גרם לאביו לצחוק. "תיראי, סאטומי, אנחנו מביכים את הנער. בואו פשוט נשב לאכול ארוחת בוקר, אני בטוח שלקוג'י יש דברים טובים יותר לעשות מאשר להיות מחובק על ידי הוריו." האיש התיישב והאישה חזרה לכיריים, מביטה מחוץ לחלון. קואיצ'י התיישב ליד 'אביו'. "לא ראיתי את שלג מאז אתמול." היא אמרה בקול מעט מרוחק. "בטח ברחה שוב. את יודעת איך הסוסה הזאת, הולכת לאן שהרוח לוקחת אותה. נכון, בן?" הוא שיחק עם שערו של קואיצ'י, הבעתו נעשית עצובה. "אל תדאג בקשר לכלום, אני לא אגיד לאמא שלך על אף נערה שבגללה תגזור את השיער שלך." מצמוץ. הסמקה. מצמוץ. הסמקה. עילפון. "אני צודק, נכון?" "תפסיק להטריד את הילד, קוסיי. חיי האהבה שלו, או המחסור בהם, הם עסקם של אף אחד מלבדו. ומלבד אמא שלו. אז תספר לי הכל ברגע שאבא ילך לחנות, בסדר יקירי?" הישועה באה בצורת תבשיל בשר, צורת חיים חוצנית קואיצ'י טרם נפגש בה. אך הטעם היה טוב ובטנו נירגעה, ובנוסך לכך סופק לו תירוץ מצויין עבור הישארות מחוץ לשיחה שעה שהאזין לה. מניח שזו הייתה המציאות אליה התעורר בן דמותו יום ביומו, קואיצ'י חש אשמה על ששלח את קוג'י לגיהנום הקפוא שהיה חייו האמיתיים. האשמה הכבידה עליו יותר כשהודה לעצמו שעדיין לא היה מוכן להחליף חזרה. 'אני מקווה שהוא נהנה.' וילונות ארגמן עצומים היו קשורים לקירות, מגלים את החלונות הענקיים של חדר הנסיך. כל הממלכה כמו נשקפה בהם, והנוף גרם לנער לתהות אם הייתה זו המציאות, או יצירת מופת של אמן גאון. הוא יכל לשבת שם שעות, פשוט מעריץ את הנוף. אך לאף אחד מהשניים לא היה הרבה מזל אותו יום. דפיקה קלה נשמעה מהדלת שהובילה לחדרו של הנסיך. הוא התעלם ממנה, מעקם את אפו כשנשמעה בשנית, יותר בחוזקה. "נסיכי, אני נכנס." הדלת נפתחה ללא קול ופנימה נכנס אגוני, ראש המשמר המלכותי. היה לו שיער בלונדיני ארוך עד מותניו, אסוף באמצע בגומייה רחבה. עיניו הכחולות ניראו בוגרות לגילו. "נסיכי? אה, אתה ער." האיש אמר, מבחין בקוג'י יושב על עדן החלון, מביט החוצה. בפינת החדר מצא ערימת בגדים זרוקים ועיניו נדדו חזרה לנער. במבט שני מצא אותו לובש את הבגדים הפשוטים והזרוקים ביותר שיכל למצוא. למרות שהייתה התלבושת הקרובה ביותר לטעמו של קוג'י, עדיין הייתה רחוקה מלהיות מתאימה עבורו, מספקת יותר מדי אי נוחות ורישמיות. רגליות היחפות הזכירו לאגוני פחות נסיך ויותר פרחח שובב שאהב לרוץ בחוץ, והתמונה העלתה חיוך לפרצופו. "מה אתה רוצה?" קוג'י שאל בקול מעט מרוחק לאחר מספר דקות בהן האיש לא אמר דבר. הוא מצא שיכל לשלוט בקולו בקלות רבה יותר מול אחד מגיבורי ילדותו, לאחר שפגש בשניים מהם אמש. "אימך ביקשה ממני לבדוק האם התעוררת. אני מקווה שנסיכי זוכר שהיום טקס הגיוס. נוכחותך היא חובה." הנער קפץ מעדן החלון ונחת בחינניות על הריפצה, לא מבלי שאגוני הבחין במעשה. אולי היה יכול להיות מעשה זה לא מדהים כל כך, אלמלא היה עדן החלון גבוה מהאיש שעמד בחדר באותה עת. "אני... חושש ששכחתי את חובותי לטקס. אם תוכל אולי..." "אל חשש, נסיכי. בוקו-סאמה ידריך אותך כמידי שנה מאז התחלת להשתתף בטקס." מרגיש הקלה, הנער חגר את חרבו וחייך. "ובכן, קדימה." "הוד מעלתו פיתח חוש הומור מעולה." קוג'י לא אהב את הטון בו נאמרו הדברים, ומסיבה טובה. "הוא מוכן, אתן יכולות להכנס כעת." כעשר משרתות נכנסו לחדר, כולן עם אותו חיוך ששלח רעד בגופו של קוג'י. "למה... הן... כאן?" לא רוצה להוסיף למצוקה הברורה של הנער, אגוני ענה. "להכין את הבגדים עבור הוד מעלתו, לוודא שאתה במצב עולה על הדעת, וכמובן, לפני הכל..." הוא לא היה צריך להמשיך כאשר מעין אמבטיה גדולה הוכנסה לחדר, וקוג'י הרגיש את לחייו מאדימות. "אין לך ממה לחשוש, אלה משרתות שטיפלו בך מאז היית תינוק. הן כבר ראו הכל." קורץ, ראש המשמר המלכותי עזב את החדר, אומר לעצמו שקריאותיו של הנסיך לעזרה ובקשתו שלא יגעו בו לא היו משהו שאמור היה להטריד אותו. 'אולי... משהו קרה אתמול אחרי הכל...' דוחף את המחשבה הצידה להתייחסות מאוחרת יותר, הוא הלך להכין עצמו לטקס.

Goggle Girl

New member
פרק 3 חלרק ב כי תפוז טיפש >.<

כל הפיק הזה יוצא לי בחלקים, סעמק! X_X פעמונים צלצלו בחנות כשהדלת נפתחה, אך קואיצ'י היה שקוע מדי בספר שקרא מכדי לשים לב. ג'ונפי עמד בכניסה לחנות, צופה בידידו בעניין. הוא חיכה עד שהנער השני ישים לב אליו, אך זה היה קרב אבוד. "אני אקבל את ההנחה הקבועה שלי?" קואיצ'י השתנק והפיל את הספר, מביט בג'ונפי, פחד בעיניו. הנער המבוגר יותר הרים את הספר ובחן אותו. "והנה חשבתי שזה יהיה עוד רומן הרתפקאות, או אחד מספרי האומנות שאתה אוהב. ממתי אתה מתעניין בקסמים?" הנסיך חטף את הספר מידיו והניח אותו חזרה על המדף, חוזר לפינתו מאחורי הדלפק. "מה אני יכול לעשות בשבילך?" ג'ונפי הסתכל בו בצורה מוזרה, ובידיעה שעשה משהו לא נכון, קואיצ'י ניסה להיזכר בהסבר של קוג'י מליל האתמול. הוא זכר שהוא עצמו דיבר הרבה, ולרגע תהה אם קוג'י הבין מילה ממה שברבר, אך הכריח עצמו להיזכר לפני כן. הוא הצליח להעלות מספר עובדות מועילות. "סתם צוחק... ג'ונפי." הוא ניסה לחייך בצורה הכי פשוטה שיכל, אך גם זאת הייתה מעושה מדי ולא שייכת. "אתה מתנהג מוזר הבוקר." "כן, טוב, אני..." "לא משנה, אין לנו זמן לזה! אתה לא תאמין מה קרה!" בדרך כלל, ולוא רק בכדי לשעשע את חברו, קוג'י היה שואל 'מה'. אך כיוון שלא היה זה קוג'י שעמד שם, אף תגובה לא באה. ממהר מכדי שיהיה לו אכפת, ג'ונפי המשיך למרות זאת. "טאקויה התגייס הבוקר. הלכתי לבית שלו קודם והוא לא היה שם. כששאלתי את אמא שלו היא התפוצצה מגאווה ואמרה שהוא גוייס. אתה מאמין?! גל גיוסים שאף אחד לא ידע עליו! ומה שגרוע יותר, טאקויה לא אמר לנו מילה! לנו! החברים הכי טובים שלו!" קואיצ'י הסיט את מבטו ותהה איך קוג'י היה מגיב במקומו. ללא ספק בצורה דומה לאמש, אמר לעצמו, אך ליבו לא תמך בו ולכן לא ניסה אפילו לתעתע בג'ונפי. "מה קרה לך?!" ג'ונפי שאל, גישתו הקרירה כביכול של ידידו מרגיזה אותו. "טאקויה איננו. אתה מבין?! איננו! מי יודע לכמה זמן, ואתה מתנהג כאילו בכלל לא אכפת לך!" "זה היה חלום הילדות שלו." קואיצ'י אמר, משום מה זוכר את הסברו של קוג'י על טאקויה טוב יותר מכל מה שאמר לו. אש בערה בעיניו ובקולו כשדיבר על הנער חום העיניים וצרבה את הזיכרון במוחו של קואיצ'י. ~&~ "הבא בתור זה טאקויה." קוג'י אמר בעודו מנסה להתרגל למכנסיו של קואיצ'י. "הוא הבחור שאני נלחם איתו כל הזמן. עיניים ושיער חומים, עור שזוף. חלם על להיות אביר מהרגע שיכל למלמל את המילה." קואיצ'י חש קינאה כלפי הנער עליו קוג'י דיבר בלהט ותשוקה רבים כל כך. הוא לא הרגיש כך כלפי עצמו, ולמרות שאולי חש כך כלפי אנשים אחרים, לא היה בידו הניסיון הריגשי שהיה מאפשר לו להתבטא כך. "הוא פה גדול, חם מזג והאידיוט הכי גדול שפגשתי ואף פעם בחייו לא עצר לחשוב רגע. אנחנו מתווכחים כל הזמן, אבל זה כיף כל כך, לא ממש אכפת לנו. הוא החבר הכי טוב שיכולתי לבקש, ולא הייתי מוותר עליו עבור העולם." "בגלל זה אנחנו מתחלפים? בגלל שהוא מתגייס?" קוג'י נשך את שפתו. "כן. הוא אחד האנשים היקרים ביותר עבורי. למרות כל החסרונות שלו, אני... אני אמות עבורו. עברנו כל כך הרבה יחד, אני לא יכול לשלוט בזה שהוא הבן אדם שאני או..." קוג'י עצר, משאיר את קואיצ'י מבולבל. "תורך לספר לי על החיים שלך." אחרי זאת, קואיצ'י לא יכל שלא לברבר. ~&~ "מי אנחנו שנעמוד מול זה?" זה היה יותר מדי עבור הנער הבוגר יותר. "למה אתה מתכוון?! זה טאקויה, איך הוא יכל להיות כל כך קר כלפינו?! שלום, כדור הארץ לקוג'י, אתה מכיר, קאנבארה טאקויה, לא רק החבר הכי טוב שלך, אלא גם הבחור שאתה או..." קואיצ'י מצמץ כשג'ונפי נעצר והביט בשיערו, מזכיר לו את קוג'י בדרך סיום המשפט. "הבחור שאני או...?" "מה... הפוני שלך, מה..." קואיצ'י נגע בשיערו בעדינות, מבטו העצוב אמיתי, אך לא מהסיבה בגללה קוג'י היה נעצב. "אני... חשבתי שהגיע הזמן לשנות. לא ניראה רע כל כך, נכון?" ג'ונפי הניד בראשו, לא מאמין למשמע אוזניו. "בסדר. תהיה ככה. אני אראה אם אני יכול להשיג את טאקויה. אתה יותר ממוזמן להצטרף אלי." הוא פנה לדלת, צלצול הפעמונים כמעט מכסים על שאלתו השקטה של קואיצ'י. "מעניין מה שלום קוג'י..." "מה אמרת?" לאחר רגע של מחשבה, קואיצ'י נעמד. "בסדר, בוא נזוז!" התנהגותו של ג'ונפי, בנוסף לנכונותו של קוג'י ללכת רחוק עד כדי החלפה עימו, גרמו לקואיצ'י לשנוא את טאקויה. הוא אפילו לא פגש אותו, אך לנער המסתורי היה כל מה שאי פעם רצה, ואף פעם לא יכל לקבל. 'כדאי מאוד שתעריך את זה, מי שלא תהיה. או שאלוהים יעזור לי, כשאני אחזור למקומי הטיבעי, אערוף את ראשך.'

יפההההה *_____*

אני כ"כ מחכה לזה שקואיצ'י יחזור למקומו האמיתי ויערוף את ראשו של טאקויה!!מואהאהאהאהאהא DDDD:<<<<< *אהמ*..איפה הייתי?..^^;; אה..כן..קואיצ'י הופך לאט לאט לפסיכופט XD אהבתי את הקטע עם המשרתות XDD זה ממש ממש יפה ^______^

moon flower

New member
כנ"ל, אבל את המחמאות האמתיות אני

אשלח באייסי ^^ אגב, משו אומר לי שאני עומדת לסרוק קוג'צ'י ^^

lori4

New member
נהדר.. לא רק שהבן-אדם...

מדוכא, עצוב ובודד הוא גם פסיכופט, עוד משהו? עדי פיק מהמם, הקטע עם המשרתות היה באמת טוב.

Goggle Girl

New member
...

קוג'י: למה כולם אוהבים את הקטע הזה?! -_- כי אתה סובל ^.^ קוג'י: -________________________- וזה כולן אוהבות, לא כולם אוהבים P:

Goggle Girl

New member
הפיק המקורי שלי באנגלית

פשוט בגלל שהרבה פעמים אומרים לי שרוצים בעיברית, ולליסטה כשהיא כאן יש בעיות עם וורד, אני מעדיפה בפורום לתרגם ישר להודעה

Digi Lista

New member
את מוזמנת לפרסם גם את האנגלית../images/Emo13.gif

עכשיו כבר אין לי בעיה(אם כי השפה שאני תמיד הכי אוהב זאת עברית)

Digi Lista

New member
את מוזמנת לפרסם גם את האנגלית../images/Emo13.gif

עכשיו כבר אין לי בעיה(אם כי השפה שאני תמיד הכי אוהב זאת עברית)

Dark SpaWn

New member
סיפור יפה

עוד לא קראתי את פרק 3 אבל ליפני חמש דקות גמרתי לקרוא את השאר... או קיי עכשיו ראיתי את החלק אם המשרתות כי הוא ממש בקצה הסיפור שיניתי את דעתי ! הסיפור לא יפה ! שיניתי את דעתי שוב ! הסיפור כן יפה ! אמ... הסיפור... אמממ... כן הסיפור חומוס ! *עושה פרררררר פררררר ומסתיר את הפה אם היד* זה הסלולרי חייב ללכת ! *בורח* צוציק:"אנחנו מצטערים על התקלה רמת השיגעון של הספון היום גבוה מהרגיל אנחנו נסדר הכל ברגע שנצליח להכניס אותו לכותנת משוגעים..."

Dark SpaWn

New member
על תדאגי

זה רק אני חולה הנפש המוסמך של הצאט פשוט תנסי להיתעלם ממני או שאני אזרוק עליך פחית !!!!!!! *סלע ענקי נופל עלי*

כן...ברור שזה יעבור...

ואם לא...תמיד אפשר להבריח אותם בצרחות!!מואהאהאהאהאהא DDDD:<<<< *אוחזת מכשירי עינויים* D:<<<

lori4

New member
המוזות שלך ברחו?

כי יש לי הרגשה שאת מחפשת מישהו לענות אותו.... *מסתכלת על חופית בחשדנות וחושבת אם לברוח או לא*

כן..המוזות ברחו לי..

אין לי רעיון כבר לשום-דבר.. אבל הן ברחו בגלל הלימודים!הכל בגלל הלימודיםםם X________X *יושבת בפינה ופורצת בבכי*

Goggle Girl

New member
למה?!

בי"ס זה _ה_מקום לכתוב בו! אני לא מדברת על נגיד כימיה או מחשבים ששמה צריך להקשיב אחרת חבל עליך, אבל אזרחות וספרות, שאו שהכל בספר או שמכתיבים את הכל, זה זמן כתיבה משובח!

בעעע...

אני צריכה לסכם הכל..זו הבעיה,חייבים לסכם בכל השיעורים שלנו..כי אם לא אז מאבדים הרבה חומר..

למעלה