פרק 2X12 (ספויילר)

ענת 19

New member
פרק 2X12 (ספויילר)

טוב אין מה לעשות אני פשוט חייבת לשתף אתכם אחרי כמעט כל פרק שאני רואה... ועל הפרק הזה אני חייבת להגיד: אווווווווףףףףף!!!! מי זאת הרבקה הזאת? זה הסיפור הכי לא קשור (חוץ מדי ג'יי) והכי מטומטם בכל הפרקים שראיתי עד עכשיו. אני חייבת להגיד למה היו חייבם להכניס אותה? עכשיו הנישואים שלהם בצרות וקריסטן המסכנה סובלת בגלל השטויות של סנדי! חוץ מזה שזה היה נורא צפוי שרבקה תעזוב ואז סנדי יבוא וכל השאר... ועוד משהו סת' כ"כ אבל כ"כ מסכן, איך שהוא סובל לראות את זאק וסאמר ביחד. זאק הוא אידיוט! וסאמר גם מטומטמת קצת כי הרי זה ברור שהיא אוהבת את סת'! והדבר הכי מעצבן (חוץ מהשטויות של ג'ולי קופר) זאת מריסה. פשוט מרגע לרגע היא נהיית מוזרה מה הקטע הזה עם אלכס עכשיו?? היא בודדה אז היא פתאום נהיית לסבית? (אין לי שום בעיה עם לסביות דך אגב) כאלו מה קרה נגמרו לה הבנים? חשבתי שהיא מקובלת ממש בבית ספר.... בקיצור הפרק הזה תיסכל אותי לגמרי! אני צריכה לשתות משהו!

פרק 212 הוא הפרק הכי מעפן בעונה

השניה. גם פרק 213 לא משהו (למרות שהוא קצת יותר טוב מ-212), אבל את חייבת להחזיק מעמד כי פרקים 214 ו-215 מדהימים !!!! ובכלל העלילה מהפרקים האלו מתחילה להיות ממש מעניינת.

liat tal

New member
ספויילר, האיקונים לא נפתחים

רבקה זו אחת הדמויות הכי מיותרות בסדרה לדעתי, וכן, מסכימה לגמרי שהסיפור איתה היה מטומטם לגמרי ולא קשור, סתם כדי להכניס עניין בחיי הנישואין של קירסטן- סנדי וכן, זה פרק באופן כללי דיי מתסכל..

תמיר1991

New member
באמת, פרק 212 מייבש ולא משהו,

אבל אל תקחי אותו כדוגמה - הוא באמת לא ברמה של כלל הסדרה. למשל, 214 שתראי בקרוב זה פשוט פרק חלומי (1X01, 1X13, ו- 2X14 הם האהובים עלי), ויש לך למה לצפות גם אחריו, בעיקר כשרבקה מסתלקת ומגיע טריי, שאני לא כ"כ מת על הדמות אישית אבל אני חייב לציין שהוא הוסיף בגדול אקשן לעלילה. תמיר.

liat tal

New member
ויש לך למה לחכות!

פרק מעולה מעולה, מהטובים בעונה השניה!!

Aviad1987

New member
אוהו כמה שהוא מדהים!

אבל אל תפתחי ציפיות, בסוף תמיד מתאכזבים

למעלה