פרק 28

DanaDuck

New member
אם שמתם לב, בפרק הזה...

* כשנאוקו וסאקורה עומדות ומדברות ברחוב, יש מאחוריהן מודעת פרסום על הקיר והטלפון שכתוב הוא 00-1234-567-89 - מבדר משהו. * בחדר האוכל תלמיד אחד אומר לחבר שלו ברקע על האוכל "יו... מה זה, זה נראה לי חי. סליחה! אני חושב שזה חי!" - קטע שהרג אותי אישית כששמעתי אותו באוזניות. * על כל פעם שסאקורה צועקת "לי", קרו צועק "מעצבן קטן"

DanaDuck

New member
אם את יודעת לקרוא יפנית...

אז תדעי של מי המספר. אני לא...

Houndour

New member
פרק חמוד ../images/Emo79.gif

מיילין כזאת מצחיקה! "זה לא שאני צריכה את הקלף הדביל הזה"
"איך היא מעזה להגיד שהיא המיועדת שלי ליד כולם".. התכוונת לידו.. וגם קרו-צ'אן: "הנה צ'יהרו!".. מאיפה לך?? אף פעם לא ראית אותה..

Leemon

New member
איזה פרק חמוד! ../images/Emo13.gif

אהבתי. מצחיק שקרו ממשיך לחשוב שהשם של לי הוא "מעצבן קטן". XDDDDD מסכן לי. מיילין הזאת תעשה הכל בשביל טיפת צומי. -_- איזה חמוד זה היה שמכרו קלפי כאילו-קלאו בחנות. ^_^ רק לא הבנתי אם מיילין הפעילה את הקלף, או שהוא פעל לבד? כי אמרו פעם שרק אנשים בעלי כוחות קסם יכולים להשתמש בקלפי קלאו, ולמיילין אין כוחות קסם.

Houndour

New member
לדעתי ../images/Emo79.gif

היא הפעילה את הקלף, אבל זה לא שהיא השתמשה בו כי היא לא שלטה בו, היא פשוט עשתה דבר הגורם לקלף להכנס לפעולה. כמו בפרק 7 במוזיאון שכל רעש קטן הפעיל את הסיילנט וגרם להם לצאת מהמוזיאון, הם פשוט עשו פעולה שגורמת אוטומטית לקלף לפעול, זה לא נקרא להשתמש בו, לא צריך כוחות קסם בשביל זה.

Houndour

New member
תשובת ../images/Emo58.gif ^^ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ../images/Emo79.gif

בעונה השלישית, כשהיא תשנה את פליי מקלואו קארד לסאקורה-צ'אן קארד (
טומויו מבריקה בשמות!), אז האפקט שלו ישתנה. במקום שיצמחו למקל כנפיים והיא תרכב עליו, יצמחו לה כנפיים ואז המקל יהיה פנוי לשימוש נוסף.

פרק חמוד!=]

אהבתי שטומויו הייתה עם סאקורה על גבי "המקל" =] מיילין הייתה פשוט מתוקה *-* אמ...אין לי הרבה מה להגיד על הפרק הזה ^^;;;

h p g i r l

New member
רק נחמד^^../images/Emo82.gif

היא לא המיועדת שלו!!! אני המיועדת שלו!!!!!!!הו שאורן
אין לי הרבה לומר על הפרק הזה... סתם, אומנם היה הרבה לי, אבל לא יודעת היה חסר בפרק הזה משהו...

Konchi

New member
פרק נחמד

רק המספר טלפון היה מצחיק
חוצמזה נייס.

Vegeta fanatic

New member
פרק מאגניב! ../images/Emo98.gif

"שאורן! מה קינומוטו ואתה עשיתם על המקל הזה?!"

למעלה