פרק 28 - משימה מטלטלת

גםצופה

Member
מנהל
אל תשכחו שהם כבר כמה פרקים בדרום אמריקה...

השפות הלטניות הן יחסית קלות לקליטה.
&nbsp
לכן אולי מספיק שהם קצת זמן שם שיוכלו להבין אותם (יכול להיות שהם לא ממש דיברו בספרדית אלא בסוג של 'ג'יבריש' ספרדי שאפשר להסתדר איתו...)

גםצופה

Member
מנהל
אני אישית גרועה מאד בשפות...

ולפני כמה שנים הייתי במדינה דוברת שפה לטינית, כאשר לקראת הסוף (היינו קצת יותר משבוע...) יצא שהסתובבנו לבד - ולמרות החששות, התברר שיכלתי להסתדר לא רע עם מה שידעתי כבר לדבר...
&nbsp
לכן די ברור לי (הרי גם בקוסטה ריקה הם דיברו ספרדית...) שלאחר תקופה בדרום אמריקה כל הצוותים כבר יכלו להסתדר יופי עם ספרדית....

haych

New member
זה דווקא לא נראה לי מוזר

קודם כל, אני זוכרת שכבר מהפרק הראשון בדרום אמריקה ממש הופתעתי שברוב הזוגות יש לפחות אחד שיודע ספרדית. נקודת ההתחלה שלהם הייתה ממש טובה.
וחוץ משני שבאמת מדברת שוטף ומנהלת שיחות, רוב הזוגות חוזרים על אותם משפטים: תסע מהר, איפה נמצא כך וכך, דברים כאלה שמספיק שיגידו להם פעם אחת איך להגיד והם כבר יקלטו את זה.

Vivir

New member
בבוליביה נצמדו ישראלים..

רואים אותם מסתובבים מסביב בחלק מהסצנות, ורוב הישראלים שמגיעים לבוליביה כבר שולטים לא רע בספרדית..

שנינה מלכה
וגם יש והמשפחה שלו

הקטע עם העיוור קנה אותי. פשוט מעיין ובתאל עם הנדבה לקבצן מכל הלב, בעונה הקודמת, ככה שני. גם ההומור והצחוקים שלה מזכירים לי את מעיין. מלכה פשוט מלכה
אותי היא שיכנעה שזה לא היה למצלמה ולא מכוון לקהל. פשוט מלכה
וקודם כל בן אדם.

העידוד של שי ואיך שהוא הרים את שני ולא נכנע לרגשות שלו עצמו הוסיפו לזוג הזה עוד נקודות. יכול להיות שהמשפחות תאמו שאשתו של שי לא תגיע לאולפן כדי לא להכביד על שני? יש משהו ביש ושנינה האלה
. כנראה שלא רק בהם כשרואים את המשפחות.

המשפחה של לינור כנראה פרחולית כמוה אבל לפי המראה ממש לא דתית. גם הנציגים של משפחת אפולאון לא נראו לי מאוד אדוקים.

לא אהבתי את המשחק של טופז על אבא שלו. כולם יודעים מי זה דודו טופז (ולא בגלל הבחירות והשאלה המיתולוגית של בגין על דודו טופס) ולא צריך לדחוף אותו בשביל הרייטינג ובשביל שהבן שלו ירוויח עוד כמה נקודות.

אבא של אוריאל ממש מזכיר את הבן כמו תפוח שלא נפל רחוק. חכם, תמציתי ויודע להעביר מסרים מורכבים במעט מילים פשוטות. גם ההורים של טום מסבירים הרבה על הכשרון, הביטחון העצמי, החוכמה והיכולת לצחוק כשקשה.

גם אני ממש אהבתי את שי כשניסה לנחם את שני....
ממש ריחמתי עליה...
אני מבינה שבעלה לא אוהב מצלמות אבל לדעתי זה היה רגע שבו הוא היה צריך לחשוב עליה ולעשות את זה למענה.
גם אני חשבתי שאישתו של שי ובעלה של שני תיאמו בינהם...

SivanCA

New member
אני חושב ששני לא הייתה מופתעת באמת

גם באירועים היא מגיעה לבד...
אולי לבעלה אסור להחשף בגלל העבודה/ביטחון...?

כמהאפשר

New member
ההורים של טום ואוריאל נפלאים

וזה בכלל לא מובן מאליו, הקשר ביניהם ובטחון שהם נטעו בילדים שלהם.
&nbsp
יוכי ולינור- לא לי לחשב חשבונות שמים מי דתי ומי לא.
אבל אני כן מרימה גבה שהם מיחצנות את המשפחות כחרדיות/דתיות.
אהממממ - לא.
&nbsp
&nbsp
שני- שי סלחן, בהחלט יותר ממני. כל הכבוד.
אני לא הייתי מרפה כל כך בקלות אם בעלי היה נמצא שניה משם ולא היה ניגש לטלפון.
&nbsp
&nbsp

l86

New member
היה רק נציג אחד למשפחה של יוכי, אח שלה שחזר בשאלה.

פרארי1

New member
אכן

ההורים שלה אכן חרדים וגרים בבני ברק ואחותה גם חרדית, גרה בירושלים, יצא לי לעבוד איתה מספר חודשים ומשם אני מכיר את יוכי וגם את האח יצא לי לראות פעם או פעמיים.

בקשר ליוכי רק אח שלה היה שם

כל שאר היו שייכים לילנור
ואחי לא נראה חרדי כי חזר בשאלה

אני לא מבינה למה אתם לא מניחים לדניאל בשקט,דודו הוא אבא שלו אז ברור שהוא יזכיר אותו
אני נורא מעריכהאת עצומות נפשיות שלו לקחת את זה בקלות (לפי מה שנראה) דבר כזה די מפרק אנשים
מה שכן הפריע לי בשיחה שמאירי דיבר חצי דקה(אפילו עם אמו הוא לא דיבר) וטופז כל שאר הזמן

בקשר לרונן אני זוכרת שבהישרדות 1 אמא של משה לא רצתה לדבר לפני מצלמות ומזה הבנתי אותה גם עכשיו אני מבינה את רונן

ny22

New member
מנהל
היא באמת יפיפייה, אבל צבע השיער שלה ממש יפה

בעיני...
&nbsp
הם זוג מקסים

למעלה