פרק 276

לוניד

New member
פרק 276 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד. הרבה אקשן. XD אז מה שיש לקאקאשי הוא באמת המאנגקיו שארינגאן - אבל המראה והמתקפות שונים מאלה של איטאצ'י. מעניין למה.... :O גם לא אמרו את שם המתקפה שקאקאשי השתמש בה. ווי, מסכן דיידארה, נראה שהלך עליו. ^^; מעניין אם זה סוף הקרב - או שדיידרה מסתיר משהו? (לי לא נראה, אבל זה קצת מוזר שהם הביסו אותו בכזאת קלות...)

renegader

New member
אני אישית מאוד מאוכזב ../images/Emo58.gif ים

למה נארוטו עדין צריך קאגה בונשין כדי לעשות ראסנגאן פשוט????? שלוש שנים עברו קיבינינט -לא יכל ללמוד משהו יותר מתוכם? או לפחות להראות שיפור כלשהו? אני מחכה לראות מה יהיה בפגישה של סאקורה והמרגל של סאסורי

kaiten

New member
פרק276 !!!!!!!!!../images/Emo58.gif

פרק אדיר!!!!!!!!!!!!!!!! משהו מטורף משכו כמה דפים על הטכניקה של קאקשי אבל הסוף חזק ביותר נארוטו כבר לא הילד האידיוט מהפילרים חסר אונים ותוקע נאדים אלא נינג'ה מצויינת שיודע לעבוד בעבודת צוות ובפרק הבא ... ואוואוואוו חבל שאני אהיה בסין עד אז ...

Hikaru

New member
פרק מפתיע, אבל יש כבר שרשור

עליו, קצת יותר למטה. אני אגיד על הפרק בעומק אחר כך. יאאאיי!!

Riku FanBoy

New member
אך... פרק משובח... ../images/Emo58.gif

במילה אחת, מ-ע-ו-ל-ה! אני כ"כ אוהב שארינגאן.... זה כ"כ אדיר. פשוט משובח... *מנשק את האצבעות* מה שהכי מעצבן אותי בנארוטו זה הראסנגאן שלו, למה הוא עדיין אל יכול לעשות אחד ביד אחת לבד בלי קאגה בונשין >< אבל דאידארה אכל אותה מהאגרוף שלו וגאארה... טוב.. בואו לא נדבר עליו. קיצר, מישהו מוכן להסביר לי מה הטשטוש הזה שלקח לדאידארה את היד שלו? אני עדיין לא יודע לקרוא קאנה לצערי ואין לי מושג למה מסוגל השארינגאן הזה או מה ההשפעה של הטשטוש הזה והאם זה גנג'וטסו?

lgmtk

New member
אפשר לנצל"ש? תודה :)

בכל מקרה, רציתי לבקש שיארגנו את המפגש ב-20 לאוקטובר, אם כבר אנחנו עושים אותו באייקון, זה מאוד חשוב לי :< אנא הגיבו :>

ashkeloni

New member
עוד נראה...

אני צריך לראות איזה עוד מפגשים יש ב20, ככה אני אדע אם אני אוכל להגיע ב20 או לא... אבל סביר להניח שאני אבוא איתך

lgmtk

New member
תבוא תבוא! תתחבר למסנג'ר אני

אגיד לך למה דווקא ב-20 :>

למעלה