פרק 276(ספויילר)

Taker Sucks

New member
פרק 276(ספויילר)

למה גוקו היה צריך לעזוב עם אוב? גוקו לא יכול לישון ביית שלו...או שאוב ישן בבית שלו ואז הם יתאמנו ליד הכפר שלו? לגוקו יש האינסטנט טראנזמישיון הוא יכול לקפוץ בין שתי המקומות בשניות, וגם בלי זה בתעופה זה היה לוקח לו בדיוק דקה וחצי.

ashkeloni

New member
מאיפה לנו לדעת?

ככה יוצרי הסידרה החליטו שיהיה זה לא נראה לך סוף טוב לסידרה??? ובסוף הם התאמנו באי של קאמי כי אם הם היו מתאמנים על כדור הארץ אז הוא היה יכול להיות מושמד בגלל הכוחות שלהם כמו שרואים בפרק הראשון של ג'יטי דרך אגב... המדובבים של DBZ דיבבו כבר פרקים של GT וראיתי חלק מהם... ממש זוועה הם קיצצו את בערך 16 פרקים ראשונים לפרק אחד וזה מסופר כפלאשבק של פאן... והקול של פאן דווקא נחמד בינתיים יש לי את 6 הפרקים הראשונים של הסידרה (המקוצצת) אם מישהו רוצה את האתר שישלח לי הודעה בפרטי כי אסור לתת אתרים כאלה על דפי הפורום בסדר?

Piccolo

New member
יש איזה מסקנה ששמעתי ממישהו..

בקשר לזה - גוקו יוצא מניאק בסוף.. כי זה כאילו הוא אומר לכולם: טוב,אתם כבר לא רמה בשבילי... גם לא בג'יטה, אני הולך להתאמן עם אובו שיש לו פונטציאל ענק לקרב מרשים.. וסלאמת!
בכלל, הסיום של זי ממש גרוע לדעתי... ושווה לראות את ג'י טי (למרות שיש בו הרבה דברים שדיי סתרו את זי וכמובן שכל העלילה היפה נמחקה) רק בשביל הסוף היפה

Taker Sucks

New member
מסכים

הסוף של ג'י טי ממש יפה,רק חבל שלכל הסדרה כך. מזל שהפרק לש האחרון של זי הוא לא החארון בסדרה , כי ציפיתי לאיזה פרק סיסכם את הכל מתחילת מ DB. האמת מה שמצחיק ב GT , זהשבקרב של אובו גוקו לא התאמץ-שמראים את הקרב (את סופו) גוקו אפילו לא ssj1.

Brolly

New member
למה לא התאמץ?

הוא התאמץ מאוד! הוא השתמש בכל הכח שלו ברמה רגילה כדי לעשות את הקרב הוגן ושניהם היו שווים בכח...

Taker Sucks

New member
נו

זה לא להתאמץ - עד שהוא לא הופך ל SSJ זה לא להתאמץ בשבילו - זה אומר שהוא אפילו לא התשמש בעשירית מכוחו המלא-הכוח שלו מתי שהוא לא SSJ הוא לא מתקרב לעוצמא שהוא SSJ3.

king kazabubu

New member
זה לא בדיוק נכון.

גם אובו לא השתמש בכל הפוטנציאל שלו. ובכלל אחרי שאובו מתחבר עם בו שוב... הוא הופך למאוד חזק. זה שגוקו הרבה יותר חזק זה לא קשור.... בכל מקרה, הסיום של דרגון בול זי אכן מאכזב. כי אחרי כל הבלאגן והלחימה הוא עוזב את כולם. באמת לג'י טי יש סוף יותר הולם. אבל... אני מעדיף סדרה ארוכה וטובה עם סוף טיפה מאכזב מאשר סדרה קצרה גרועה עם סוף מספק.... כי טכלס ג'י טי זה ממש גרוע... כל כך.... לא ממצה את הפוטנציאל שלה.... אבל לא חשוב...

Shazamit

New member
גוקו הוא כזה...

הוא אף פעם לא יכל להשאר במקום אחד למשך תקופת זמן ארוכה... הוא לא יכול להשתנות. הוא גם די טיפש (אני רואה עכשיו דרגון בול
), הוא לא חושב על רעיונות כאלה מתוחכמים כמו לבוא לבקר את המשפחה שלו באינסטנט טראנזמישן... להוסיף לזה שהוא אף פעם לא היה איש משפחה... זה די אירוני. גוקו טוב בנשמה, עושה הכל כדי שלמשפחה שלו יהיה טוב, אבל בדרך עקיפה הוא פוגע בהם בכל מיני דרכים...
חוץ מזה, אם זה לא היה קורה, העלילה לא הייתה מתקדמת, או שהיו מורידים קטעים אחרים אני מניחה (כי לא ראיתי GT)...

למעלה