פרק 26 - פרק הדחה בסכר

tamarhp

New member
כמה האכלה בכפית צריך?

לנהג יש קלטת, הוא נוסע "בדיוק" לכיוון שהם צריכים, ואפילו יש לו סימון של המירוץ למיליון על השמשה. אתה באמת צריך שיתנו לך קריינות כדי להסביר לך שזה לא משאית אקראית?

עם כל הכבוד

סומכים על האנטלגנציה של הצופים וגם של המתמודדים שיבינו שהכל מתוכנן מראש. אי-אפשר לבצע מהלך כזה ללא הכנה מראש. אי-אפשר להסתמך על המזל. צריך לדאוג שא. הנהג יסכים להצטלם. ב. שיסכים להסיע מתמודדים לכל מקום שצריך. ג. שיסכים שיצלמו במשאית שלו. ד. שיסכים להכניס הפתעה קטנה מהבית למתמוודים.

ההפקה צריכה לדאוג שתמיד למתמודדים תהיה תחבורה ממקום למקום. ובהרבה מקרים אי-אפשר לשכור מכוניות או לנסוע במוניות. אז עלה הרעיון של המשאיות, וזה רעיון מגניב ושונה. ולמה לחפש תמיד את השלילי? למה לא לראות את המאמץ וההשקעה בתוכנית הזו?

והרעיון שלך לא מתאים לריאליטי, זה לא מתחבר וזה לא נכון.

ואין מה להשוות בין תוכנית ריאלטי לתוכנית דרמה עם שחקנים. מדובר על שתי הפקות שונות לחלוטין עם כללים אחרים

choco2602

New member
זה לא שהנהג נידב יום בחייו

הוא קיבל על זה כסף, תהיי בטוחה.

ברור

אני לא נאיבית. אבל עדיין למצוא אנשים עם משאית שמוכנים להסיע מתמודדים ממקום למקום, מבחינתי זה הישג, ואני לא יודעת כמה שילמו לו

ny22

New member
מנהל
אתם גם שמים לב לעריכה הבעייתית במשימת

המשאיות?

ny22

New member
מנהל
פעם אחת אנחנו רואים את הסגולות ללא הסוורים

ופעם אחת את הסוורים ללא רואים את הסגולות.
אבל העריכה נותנת תחושה הם ביחד במשימה.

משהו כאן לא הגיוני....
עריכה די בעייתית.

יכול להיות שנהג לוחץ על הדוושה?

במשימת המשאיות, יכול להיות שאחרי כמה זמן הנהג שבמשאית לוחץ טיפונת על הדוושה כדי להתחיל את התנופה?

ny22

New member
מנהל
עכשיו אני מבין למה יש נהג במשאית...

כי לא הבנתי למה להעמיס עליהם עוד...

תמיד צריך שיהא נהג. גם בת"א היה נהג בתחרות

האיש החזק

כדי שלא יקרה משהו , ואז צריכים לשים ברקס.

נניח שהם מזיזים את המשאית

והאמא נופלת והמשאית מדרדרת....

Dorinhgg

New member
ברור! נראה לך שמישהו הצליח להזיז לבד!?

צוחקים על האינטלגנציה של האנשים

החברים הזיזו על ההתחלה את המשאית..

אז או שההפקה אמרה לנהג ללחוץ כבר על ההתחלה על הדוושה, או שהם באמת הצליחו להזיז טיפונת את המשאית.

rasmus girl1

New member
איזה נהג ואיזה נעליים?

לא היה שם שום נהג,ראיתי את זה פעם באיזה תוכנית- ההזזת משאית עובדת על פטנט מסויים של גרירה שאליו היה קשור החוט, הם לא באמת סחבו 10 טון אבל גם לא היה אף אחד ש"לחץ על הגז" (מה גם שזה מאוד מסוכן שמישהו יעשה את זה).

אבל ראו ש....

ברגע שהם עוזבים את החבל, המשאית נעצרת בברקס.
חוץ מזה, אפשר היה להראות נהג בתוך המשאית מדי פעם...

rasmus girl1

New member
מחר זה יהיה ביוטיוב

תראי לי באיזה דקה הראו נהג.
ומשאית שנעצרת בברקס לא נעצרת בצורה כזאת "נקיה".

rasmus girl1

New member
תותחית!

לא שמתי לב בכלל, מבאס לדעת.
אגב צפיתי בזה דרך יוטיוב - https://www.youtube.com/watch?v=VsIMnBKu0Qc כי באתר התוכנית לא מספיק שבהתחלה הם שמים את הפרסומת של השוקולד כשמעבירים קדימה הם שוב שמים אותה! מרגיז!

דבר ראשון - בכיף

דבר שני , לי יש חוסמי פרסומות כך שאני לא רואה אותן בסרטונים.
דבר שלישי זה לא צריך לבאס, זה הגיוני לחלוטין שיש שם נהג שיוכל לעצור את המשאית במקרה של תקלה.

למעלה