פרק 25.4

colilon

New member
פרק 25.4 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אממ סיימתי לראות את הפרק יי מזמן אבל ראיתי דאף אחד לא כתב שום דבר אז.. פרק נחמד מפתיע ומצחיק בעיקר בקטע בת'-שרידן בת'-אליסטר ומיס וואלאס-אליסטר.

I n n u e n d o

New member
הפרק....../images/Emo58.gif

מעניין שגברת וואלס הגיע למסכנה הזאת ששרידן ובת' אחיות חחחח טוב שהיא נזכרה [מי שזוכר העלתי את התאוריה הזאת לפני חודש פה
]

darklighter

New member
הפרק של ה25../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

פרק מעניין דווקא...מפתיע- לא ממש... אהבתי את הפלאשבקים של וואלאס על הלילה עם אליסטייר...
אני מהפלאשבק הראשון הגעתי למסכנה שבת' הבת של אליסטייר והן אחיות ועליתי על הקטע של DNA (למרות שדורין כתבה את זה קודם)...אז זה לא הפתיע אותי... וגם עם צ'אד שמאמץ את התינוק משום מה היה די צפוי...ודרך אגב התינוק דומה לצ'אד 1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה גבות יש לו...(אה טוב בעצם זה יכול להיות גם מטיסי חחח)... טיסי מעצבן כמה כבר הוא יכול להגיד אותו דבר בסדר הבנו הקריינס גזענים בלה בלה בלה...אליסטייר מגעיל מה הוא מתחיל עם בת' בלי קשר שהיא אולי הבת שלו הוא הרבה יותר מבוגר ממנה....מזל שבת' עד כמה שהיא מעצבנת היא אחת הדמויות החכמות יותר בסידרה אז הוא לא תענה לחיזוריו... איזה חמודה גוון שהיא אמרה לשרידן שאמא שלה אוהבת אותה וזה....

colilon

New member
אני עכשיו הולך לראות את הפרק של ה26

יש לי אותו מאתמול ב6 בבוקר אבל לא היה לי כח לראות בבוקר אז.. אני מנצלש את זה לדיבור על הפרק של ה26...

למעלה