לצערי הם לא הפסיקו עם הפויילע-שטיקים גם אחרי העונה ה-1
הם המשיכו איתם בעוז גם בעונות הבאות למרות כל התלונות לחברת ההפקה, כי לחברות ההפקה הזרות לא באמת חשוב אם מקפידים על הפורמט שלהן או לא, מה שחשוב להן זה שיקפידו על התשלומים וכשערוץ 10 כשל בכך הוא הסתבך עם חברת ההפקה, לא בגלל שום דבר אחר.
מה שכן, הם למדו קצת באבוט והמאירי להסתיר, אם כי עדיין הם לא תלמידים מצטיינים, עובדה שתופסים אותם, גם ע"י הצופים ולפעמים זה גם יוצא לעיתונות (כמו בימוי הנפילה של פנינה רוזנבלום), אבל מכיוון שהם יודעים שהקהל הישראלי מתמרמר, מקטר, אבל ממשיך לצפות וממשיך לסמס, אז לא באמת מזיז להם והם מעולם לא עשו בדק בית לעצמם.
וזה נכון לגבי הישרדות וגם לגבי היפה והחנון, גם שם היו התערבויות הפקה למען זוגות שההפקה החליטה שהם אטרקטיביים יותר מאחרים.
לגבי אלכסה, הסתכלתי עליה לא מעט בפרקים האלו, ושמתי לב שהיא צולעת רק לפני או אחרי שהיא מדברת על הפציעה. לפעמים היא הולכת (ורצה, ומטפסת) לגמרי רגיל. באופן אישי חוויתי דלקת ברגל בעת טיול, אני זוכרת איזה כאבי תופת אלו היו. אני אומנם לא טיפסתי על הרים ולא סחבתי קוקוסים אבל לא הייתי מוכנה לבזבז זמן על מנוחה במלון עם הרגל והמשכתי את הטיול ללא הפסקה (וזה היה כרוך בהרבה הליכה). אבל כשהלכתי, הייתי צריכה לעצור כל כמה שניות למנוחה מהכאב (כשזה היה בשיא), וצלעתי, כל הזמן, לא לסרוגין, כל הזמן. אחרי הטיול הרגל השניה כאבה לי כי נשענתי עליה כל הזמן. אז בקטע בפינלנד האמנתי לה לגמרי שכואב לה כי הייתי שם (אם כי זה לא מצדיק את הדרך שבה היא הוציאה את התסכול שלה על בן זוגה), אבל בלונדון כל העסק כבר נראה לא אמין. זה לא נכון שלא היה להם מנוחה, הייתה להם טיסה מפינלנד ללונדון וטיסה ארוכה של לפחות 12 שעות לקוסטה-ריקה. זה זמן מספיק כדי להחלים מעיקום רגל, עם כל הכבוד, עם קומפרסים קרים ומנוחה. מה עוד שהיא בחורה צעירה וחזקה וזמן ההחלמה שלה קצר יחסית. למרות שגם אני בטיול שלי לא לקחתי פסק זמן להחלמה, הרגל שלי הבריאה, כי בכל רגע של מנוחה וכשהזדמן לי (בערבים, בנסיעות) טיפלתי בה עם קומפרסים נגד הדלקת + חבישה אלסטית טובה כל הזמן, וזה עבר (חוץ מצליעה קלה שליוותה אותי גם אחרי שהכאב חלף כי הגוף מתרגל לחלוקת הכובד הלא שיוויונית). ועוד משהו, אני בטוחה שלהם יש חובשים ורופא על הסט, שגם מטפלים בה כל הזמן ובנוסף לכך, אם מצבה של אלכסה היה כזה גרוע כמו שהיא מתארת, אז לא היו נותנים לה להמשיך מטעמי כסת"ח של ההפקה.