פרק 25 - אבודים בג'ונגל

פולספגן

New member
"המהגרים"

בושה וחרפה שככה מקבלים עולים חדשים בישראל

כמהאפשר

New member
אם המסלולים של הערסלים קבועים לכל זוג, סיכוי טוב

שבדיוק כמו בעונה הקודמת, היו ערסלים מתוחים יותר והיו שפחות.

ניקה22

New member
פרק משעמם יחסית

טום ואוריאל הם זוג שאני אוהבת אבל הם מאוד אכזבו אותי כשהצביעו גם הפעם לוובה ואלה, במיוחד לאחר שאמרו שהם לא יצביעו להם שוב. חבל שהם לא עומדים במילה שלהם.
זה מביך כבר כל הפרסות והעצור ששמים להם. רק על זה מגיע להם להישאר על אפם ועל חמתם של שאר המתמודדים.

דניאל מעצבן, אין סוף ליהירות שלו. לא לעולם לא יפספס את ההזדמנות להחמיא לעצמו. אני כבר לא מדברת על הניסיונות המביכים שלו להיות שנון ומצחיק.
אני אחזור ואומר כל פעם שיוכי ולינור מיצו את עצמן. עדיף היה לו היו מודחות עוד בשבדיה, מאחר ומפרק לפרק הן חושפות עוד ועוד צדדים מכוערים שלהן. המלהקים כשלו בעונה הזו כשלא בחרו זוג בנות ראוי
אירית וסיני היו נחמדות, חבל שהודחו כל כך מוקדם.

מהמשעממים העונה, בגלל המשימות לדעתי

משימת הערסלים היא לא משימה שמצטלמת יפה כמו משימות פיזיות אחרות (טיפוס או אומגה) ואם אין לך וובה שהולך לחפש עכבישים כשזוגתו מתאבקת בסגנון חופשי עם ערסל, אז כל העיניין די מתיש לצפיה, שוב ושוב. וחוץ מזה, אין מצב שבן הזוג השני עשה את זה יותר מהר מהראשון. במקרה של דניאל ומאירי, וובה ואלה ואוריאל וטום - ניחא, כי מאירי, אגוריאל ואלה באמת התקשו עם המשימה, אבל אני מתקשה להאמין שגל סיים מהר יותר מליאל (גם היא מצאה את זה מופרך, לעומת זאת האגו שלו היה לגמרי בסבבה עם זה) וששני גברה על שי.
נראה לי שהחליקו לכולם את זה, ואז הסעיף הזה של הזמנים מלכתחילה היה מיותר.
אני לא אוהבת את זה, כמו שלא אהבתי את משימת הגלשנים שבה היה ברור לי שנתנו לחלק מהתמודדים לנצח (כלומר, לכל מי שלא קוראים לו שי). המשימה הזו לא הייתה הוגנת מראש, זה בסדר לעשות משימות שלמי שיש יותר כוח פיזי יהיה יתרון (כמו משימת הקוקוסים למשל שגם אותה שי עשה בקלות יותר מאחרים), כל עוד לא מדובר בדו קרב ויש משימות אחרות שדורשות מיומנויות אחרות כדי לאזן, אבל משימות שלרוב המשתתפים אין סיכוי לעבור אותן ולכן מכופפים את החוקים מעצבנות אותי. תבנו מראש משימות כאלו שלא צריך לכופף שום חוק עבורן. דווקא משימת החרקים הייתה אחלה, כי טכנית כל אחד יכול לעבור אותה, הפערים הם מנטלים.

גם המשימה השניה הייתה משעממת, אבל לפחות היא הייתה הוגנת ואין לי בעיה עם משימות כאלו בכללי, כל עוד לא מתעבים עליהם יותר מידי.

באמת מעניין לוח הזמנים...

בכל מה שקשור לזמנים, אני מטיל ספק גדול מאוד בתוכנית הזו. גם ככה הזוגות לא מתחילים בדיוק בהפרש הזמנים שבו הם סיימו (שמוציא לחלוטין את כל המירוץ מהמשוואה) והשעון הקטן ששים לצופים בצד, לכו תדעו כמה מהימן הוא.

לא ראיתי את התוכנית האמריקאית

אבל לפני הרבה שנים ראיתי את המרוץ הבריטי (שודר בערוץ 8, של רשת ITV2, היתה עונה אחת בלבד, היא צולמה כנראה במקביל לעונה הראשונה האמריקאית) ושם הפורמט היה שונה. קודם כל לא היו הדחות, היו ארבעה זוגות בלבד, ששודכו ע"י ההפקה, והדגש היה על ניווט ועל להסתדר בארץ זרה עם תקציב מאוד מוגבל (בניגוד למה שקורה כאן, הם היו צריכים לתכנן לבד איך הם מגיעים לסוף הלג ובדרך לבצע את המשימות ולא רק מנקודה לנקודה). נדמה לי שסדר ההגעה התבטא גם בהזנקות אבל אני לא כ"כ זוכרת אבל זכור לי שהזוג שהגיע ראשון קיבל סכום גבוה ללג הבא, הזוג השני פחות כסף משמעותית וכך הלאה והכסף מאוד הכתיב את ההתקדמות שלהם במרוץ (לפעמים היו פינוקים נוספים כמו סוויטה במלון מפואר או ארוחה וכולי, מה שעודד אותם מורלית מאוד).
אבל פה עיניין הכסף לא בא לידי ביטוי, חוץ מבפיאסקו הקטן של התאומים, וגם שם לא הסבירו לנו איך זה שנגמר להם הכסף ואיך זה שאחר כך זה לא השפיע על ההתקדמות שלהם במרוץ.

Jupiter30

New member
פרק משעמם

כבר יותר מדי נמרחת העונה והזוגות כבר משעממים ודביקים (רז הדביק וליאל שמלקקת לגל כל שנייה). עודף בטסטמוניאלס, ומתמודדים שהם יותר מדי דרמה קווין כמו אלכסה ואוריאל.
תפסיקו להצביע לוובה ואלה!!! חלאס. הם גם ככה תמיד מגיעים אחרונים, מה הקטע להצביע להם? תצביעו לזוג חזק.
משימות משעממות. להעביר מקקים מאחד לשני. נו באמת?
&nbsp
&nbsp

אני רק שאלה - לגבי העצור שאוריאל וטום שמו לוובה ואלה

רגע, קודם כל ברכות ושלומות וברוכים הנמצאים, זו פעם ראשונה שאני כותבת פה וזו פעם ראשונה שאני רואה את התכנית (עונות קודמות לא צפיתי).
אז כמו אחרים פה, גם אני התאכזבתי מטום ואוריאל, שמאוד חיבבתי מתחילת המשחק ויצאו בפרק האחרון לגמרי פארשים בגלל שלא עמדו במילתם ושוב שמו את וובה ואלה. קיוויתי שהפעם הגלגל יתהפך, רצוי לכיוון של אלכסה ורז, ולא הסתייע.
אבל בדיעבד אני שואלת את עצמי אם לא היו להם נסיבות לקולא. הרי אי אפשר להצביע לזוג אם הוא כבר עבר את לוח החשיפה, לא? ואם אוריאל וטום הגיעו אחרונים ללוח (הם היו אחרונים כל היום), אולי האופציות שלהם היו כבר מצומצמות.
מצד שלישי, מילה זו מילה, כך שמבחינתי להפר אותה זה בסדר רק אם האפשרות היא בין להצביע לוובה ואלה ובין להצביע לעצמם.
ומהצד הרביעי (זה, די, מבטיחה), התוכנית אומנם חדשה לי אבל לא חברת ההפקה, אני זוכרת אותם גם מהישרדות וגם מהיפה והחנון וזו חברת הפקה שמאוד בוחשת בקלחת, עד כדי הנחיה למתמודדים למי להצביע (פעם אחת לפחות שאני זוכרת ביפה והחנון שזה היה ממש בולט).

וחוץ מזה הזדהתי עם כל מה שסמדר שילוני כתבה היום בווי-נט, בעיקר לגבי הפציעה המסתורית של אלכסה ולגבי הקטע שבו דניאל והמאירי נימקו את הבחירה בוובה ואלה (אם כי נראה לי שהיא התבלבלה בינהם קצת, לא משנה), גם לי זה הציק במהלך הפרק, הנאום הזה על זה שוובה ואלה באו לקחת את הכסף! הם לא באו למצוא חברים ולהנות כמוהם מגיבוש חברתי מפנק! זה הזכיר לי נשכחות מימי האח הגדול 2, את סער שיינפין (עוד אחד שנולד עם כפית זהב בפה) מתחלחל מכך שאלירז הגיע למשחק בשביל הכסף. אגב, חשבתי שיש מצב שדניאל ומאירי יצביעו לאלכסה ורז, בגלל הסולידריות עם לינור ויוכי (וגם כי בתכלס זה הכי משתלם להם, מאז הפרק הראשון הם לא עמדו לפני סכנת הדחה, הם תמיד ראש בראש עם אלכסה ורז על המקומות הראשונים). אז מסתבר שלמרות כל האיומים של "אני אעיף אותה מהמרוץ" של אלכסה (ונדמה לי שגם לינור התבטאה פעם ברוח הזו, תקנו אותי אם אני טועה), הקט-פייט הזה לא זולג לשאר המתמודדים, שממשיכים להצביע באופן מסורתי לוובה ואלה (חוץ משי ושני, שנראה לי שכל פעם מצביעים למישהו אחר).

וואלה, נכון

הלכתי לבדוק את העניין ובאמת אבוט המאירי הם חברת ההפקה. זה לא אומר כלום. כי אחרי העונה הראשונה של הישרדות שבו הם ממש השפיעו על המשחק הם קיבלו על הראש. והם לא יכולים לעשות כל מה שהם רוצים, כי זה פורמט קנוי.
אני חושבת שתיאוריות הקונספרציה שרצות כאן, לפחות חלקם מדמיונם העשיר של הצופים.
ועוד מילה לגבי הפציעה של אלכסה: אני חושבת שאתם עושים לה עוול. היא עיקמה את הרגל ולא נחה במשך הרבה זמן. הרגל התנפחה לה. בשביל להבריא לגמרי היא צריכה להיות במיטה עם רגל מורמת כמה ימים, וזה לא קרה. התוכנית ערוכה ולא מצולמת 24/7, ולכן אף אחד לא יודע מה באמת מצב הרגל שלה. להגיד על אדם שהוא מזייף פציעה, נראה לי קצת מוגזם. והיא ממש לא הפייבוריט שלי

לצערי הם לא הפסיקו עם הפויילע-שטיקים גם אחרי העונה ה-1

הם המשיכו איתם בעוז גם בעונות הבאות למרות כל התלונות לחברת ההפקה, כי לחברות ההפקה הזרות לא באמת חשוב אם מקפידים על הפורמט שלהן או לא, מה שחשוב להן זה שיקפידו על התשלומים וכשערוץ 10 כשל בכך הוא הסתבך עם חברת ההפקה, לא בגלל שום דבר אחר.
מה שכן, הם למדו קצת באבוט והמאירי להסתיר, אם כי עדיין הם לא תלמידים מצטיינים, עובדה שתופסים אותם, גם ע"י הצופים ולפעמים זה גם יוצא לעיתונות (כמו בימוי הנפילה של פנינה רוזנבלום), אבל מכיוון שהם יודעים שהקהל הישראלי מתמרמר, מקטר, אבל ממשיך לצפות וממשיך לסמס, אז לא באמת מזיז להם והם מעולם לא עשו בדק בית לעצמם.
וזה נכון לגבי הישרדות וגם לגבי היפה והחנון, גם שם היו התערבויות הפקה למען זוגות שההפקה החליטה שהם אטרקטיביים יותר מאחרים.

לגבי אלכסה, הסתכלתי עליה לא מעט בפרקים האלו, ושמתי לב שהיא צולעת רק לפני או אחרי שהיא מדברת על הפציעה. לפעמים היא הולכת (ורצה, ומטפסת) לגמרי רגיל. באופן אישי חוויתי דלקת ברגל בעת טיול, אני זוכרת איזה כאבי תופת אלו היו. אני אומנם לא טיפסתי על הרים ולא סחבתי קוקוסים אבל לא הייתי מוכנה לבזבז זמן על מנוחה במלון עם הרגל והמשכתי את הטיול ללא הפסקה (וזה היה כרוך בהרבה הליכה). אבל כשהלכתי, הייתי צריכה לעצור כל כמה שניות למנוחה מהכאב (כשזה היה בשיא), וצלעתי, כל הזמן, לא לסרוגין, כל הזמן. אחרי הטיול הרגל השניה כאבה לי כי נשענתי עליה כל הזמן. אז בקטע בפינלנד האמנתי לה לגמרי שכואב לה כי הייתי שם (אם כי זה לא מצדיק את הדרך שבה היא הוציאה את התסכול שלה על בן זוגה), אבל בלונדון כל העסק כבר נראה לא אמין. זה לא נכון שלא היה להם מנוחה, הייתה להם טיסה מפינלנד ללונדון וטיסה ארוכה של לפחות 12 שעות לקוסטה-ריקה. זה זמן מספיק כדי להחלים מעיקום רגל, עם כל הכבוד, עם קומפרסים קרים ומנוחה. מה עוד שהיא בחורה צעירה וחזקה וזמן ההחלמה שלה קצר יחסית. למרות שגם אני בטיול שלי לא לקחתי פסק זמן להחלמה, הרגל שלי הבריאה, כי בכל רגע של מנוחה וכשהזדמן לי (בערבים, בנסיעות) טיפלתי בה עם קומפרסים נגד הדלקת + חבישה אלסטית טובה כל הזמן, וזה עבר (חוץ מצליעה קלה שליוותה אותי גם אחרי שהכאב חלף כי הגוף מתרגל לחלוקת הכובד הלא שיוויונית). ועוד משהו, אני בטוחה שלהם יש חובשים ורופא על הסט, שגם מטפלים בה כל הזמן ובנוסף לכך, אם מצבה של אלכסה היה כזה גרוע כמו שהיא מתארת, אז לא היו נותנים לה להמשיך מטעמי כסת"ח של ההפקה.

Guy950

New member
למיטב הבנתי

המירוץ כן מצולם ברצף באופן יחסי.
כלומר, למיטב ידיעתי, הזוגות יוצאים למירוץ ל3-4 שבועות כאשר המירוץ עצמו, בפועל, הוא פחות או יותר כשבועיים או שלושה שבועות ובין ימי המירוץ הזוגות זוכים לזמן מנוחה או לטייל במדינה שהם נמצאים בה. זה כמובן שצילומי הגמר מתרחשים בנפרד חודש או חודשיים אחרי זה.
בפינלנד, נראה לי, אלכסה נקעה את הקרסול בדיוק ביום עמוס ובאופן עקרוני, אחרי היום הזה, הרגל שלה הייתה אמורה להיות גמורה באופן מוחלט.
סמכי עליי, נקעתי כבר את הקרסול פעם אחת והמשכתי עם זאת בפעילות גופנית שכוללת ריצה ומתח. אחרי כמה ימים, כשהתעלמתי מהבעיה, הרגל שלי הייתה כ"כ גמורה שהרופא נתן לי משככי כאבים חזקים ומנוחה של שבועיים.
אז...אלא אם ההפקה עצרה את כל המירוץ לכמה שבועות כדי לתת לה להתאושש, די קל לקבוע שהפציעה של אלכסה הרבה פחות נוראית מהדרמה שהיא עושה, או אפילו מזוייפת לחלוטין.

שלום לך . התגעגעתי לכתיבה שלך

"מצד שלישי, מילה זו מילה, כך שמבחינתי להפר אותה זה בסדר רק אם האפשרות היא בין להצביע לוובה ואלה ובין להצביע לעצמם."

אם לא היו מצביעים להם הם יהיו באמת "מצביעים" לעצמם
אז לפי דעתי הבחירה של טום אוריאל הצילו את עצמם מעצור

מסכימה שיש כמה זוגות שמצביעים בלי קשר לכולם ונמאס לי מהם

נ.ב נראה לי הפקה בעד וובה ואלה כי מעניין שפתאום אין יותר פרסה

תודה רבה רבה

בקשר לאוריאל וטום - קודם כל את צודקת לגבי זה שאם הם לא היו שמים לוובה ואלה הם היו תוקעים לעצמם גול, ואני תוהה אם הם ידעו את זה (אני כאמור לא אתפלא על שום התערבות הפקתית). האמת שחשבתי על זה מאז, ההרגשה שלי שהם "הפרו את המילה שלהם" הייתה דרמטית ושופטנית מידי כלפיהם. נכון שהם דיברו על זה פעם קודמת, אבל כשמתמודדי ריאליטי מצהירים כל מיני הצהרות זה נראה כאילו הם מדברים איתנו, הצופים, דרך הקיר הרביעי. התחושה שלי הייתה כאילו הם הבטיחו לי, אבל מבחינתם זו שיחה אישית בינהם, יכול להיות שהם היו מעדיפים לא להצביע לוובה ואלה, אבל במצב האנשים שנשארו על הלוח (כי חלק כבר עברו את לוח החשיפה) לא הייתה להם ברירה (בגלל עינייני בריתות למיניהם) או שרמזו להם שזה הם או הם או ווטאבר. בגלל שאני מחבבת גם את כוח לילי וגם את וובה ואלה, זה ביאס אותי. אני רוצה שהמתמודדים החביבים עלי יהיו חברים וידלגו בצוותא אל עבר הקשת בענן בשדה של מרגניות וסוסי פוני.

לא הבנתי מה התכוונת בכך שאין עוד פרסה? וובה ואלה יצטרכו לחכות 15 דקות לפני קו הסיום, כמו בפעם הקודמת (שזה לפחות פחות אכזרי מלעשות עוד משימה בצומת, פחות אכזרי ופחות זמן).

בקשר למסר כן זאת אני

בקשר לפרסה
תמיד חשבתי שזה פעם עוצר פעם פרסה ואז שוב פעם עוצר פעם פרסה
אז שאלה\תהיה שלי אז אם בגלל שהפקה בעד אלה וובה ויודעת שקרוב לוודאי אם יהיו על גריל אז יש רק עצורים לאחרונה

ומסכימה איתך זה לא כיף שזוגות שאת אוהבת לא מתאחדים יחדיו .אני הייתה שמחה לקבוצה שלהם ביחד למרות שאני כבר לא אוהבת את וובה ואלה.אבל עדיין לא רוצה שהם יעפו בגלל עוצר\פרסה

אוף, תפוז התעלל בי עכשיו קשות

הייתי צריכה לעבור דפדפן.
האמת שמי כמוך יודעת כמה זה מעצבן שפייבוריטים מתעקשים משום מה להיות אוייבים ולא חברים

למה את כבר לא אוהבת את וובה ואלה? לדעתי הם היו במיטבם בפרק שעבר...

גם בי

אני נכנסת לעמוד והוא לא עלה ואז אני צריכה ללחוץ על עצור ולא תמיד אני זוכרת

בקשר לוובה ואלה .יש לי נטייה שאם אני מוצאת סיבה לא לאהוב מישהו אז אני ממשיכה איתה בלי קשר למה שקורה בפועל עם הזוג
את אלה ממשימת החציר אני לא אוהבת . שהיא כעסה על וובה שנתן לה את תפקיד קשה .שבפועל בכל זוגות המתמודד היותר חלש קיבל את התפקיד על עגלה כמוה . אז היא די שקועה בעצמה ואני לא אוהבת את זה

וובה מעצבן אותי שהוא מתלהב כל זמן מבחורות . זה לא נעים לי . וגם זה שהוא צוחק על אלה לפעמים במשימות כמו במשימה של חבלים

מפרק ראשון אהבתי את טופז ומאירי טום ואוריאל ושני ושי ואותם אבל בהמשך החלפתי אותם ביוכי ולינור
מה דעתך על הבנות? אני מניחה שאת טופז ושי את לא אוהבת

תפוזבל אוהב לפעמים לשחק אותה הארד טו גט

אלה היא קוטרית ולפעמים ילדותית (כמו בקטע עם החציר או עם המעטפות) אבל אני מחבבת אותה כי היא יודעת להתעלות על עצמה בסופו של דבר וגם אם היא מתעצבנת על וובה היא יודעת לפרגן לו ואני מחבבת אנשים שיודעים לצחוק על עצמם. אני אוהבת את הדינמיקה בינה לבין וובה. לא מפריע לי שוובה מתלהב מבחורות, אני לא מרגישה שזה בקטע סקסיסטי ומבזה בכלל, זה כמו שהוא מתלהב מעכבישים ודביבונים, הם גם חמודים בעיניו. אם כבר, יותר הפריע לי איך שהתאומים היו מתלהבים מבחורות.

את דניאל ומאירי אני לא אוהבת (גם לא שונאת), יש בהם משהו מאוד מאולץ בעיני, בעיקר בדניאל, כאילו הם מאוד משתדלים לשאת חן בעיני הצופים (בעוד שאצל וובה ואלה זה יוצא בטבעיות), אבל הם חברים טובים ואני מעריכה את זה, לא ראיתי אותם רבים מתחילת המרוץ והם באמת זוג חזק. הבעיה העיקרית שלי איתם שהם לא מעניינים אותי, אם הם היו מודחים הם לא היו חסרים לי, כל עוד הם שם הם לא מפריעים לי.

את שי ושני אני מחבבת כזוג, בעיקר בגלל שני. הבעיה שלי עם שי שהוא לעיתים מאוד ילדותי ומקובע וקשה לי לעיתים היחס שלו לשני. אני חושבת שהוא מרגיש היא מאיימת על הגבריות שלו, בלי צחוק. כשהיא לקחה את העבודה הקשה יותר באננסים זה היה כדי לפרגן לו ולהראות לו שגם היא נותנת מעצמה, אבל הוא כעס עליה (מגיע לה שכואבות לה הידיים, שתלמד), בעוד שבמשימת החרקים הוא דווקא שלא כמנהגו, פירגן והיה באמת אמפתי למרות שהם התעכבו שם מלא זמן. אני חושבת שקל לו יותר כששני היא במקום של "האישה" (חלשה, זקוקה להגנה) אז קל לו לפרגן לה, כשהיא דומיננטית (משימות שדורשות אינטרקציה עם אנשים) אז הוא מפרגן אבל עם עוקץ וכשהיא מנסה את כוחה במשימות פיזיות הוא מרגיש שהיא כאילו לוקחת את המקום שלו. אני לא אוהבת את זה אצלו. אבל כשהם בסבבה אני אוהבת את האינטרקציה בינהם.

את יוכי ולינור אני ממש לא סובלת. לינור לא בחורה טובה בעיני, לא אהבתי אותה מהקטעים שבהם היא הייתה מלגלגת על יפה ובועז, אני חושבת שהיא תמיד מחפשת מישהו לשנוא, המריבה עם אלכסה באה לה יופי. יוכי סתם נגררת. יש בהן גם משהו מניפולטיבי, לא אהבתי איך במשימת הדו-קרב הן ניסו להשפיע על וובה ואלה להפסיד להם. הן לא ביקשו מדניאל ומאירי שהיו קודם או מזוגות שבאו אח"כ, הן ביקשו מוובה ואלה כי הן הרגישו שהם החוליה החלשה, ולא אהבתי איך אחת מהן אמרה לוובה שהוא בקלות יגבר על "ההומואים", זה היה הומופובי ומעצבן. בקט פייט בין לינור ויוכי לאלכסה ורז, כלומר בין לינור ואלכסה, אני מאחלת לשני הצדדים בהצלחה.

אגב, מסתבר שלינור ואלה הכירו קודם לכן, הן עבדו באותו הקניון (מה שלא הפריע ללינור לשים לוובה ואלה עצור).

Guy950

New member
פרק נוראי, מבחינתי הסדרה הגיעה לסוף

האמת שאני כ"כ עצבני על הסדרה הזאת כבר שאני אפילו לא יודע עם מה להתחיל ובאיזה סדר להגיד את דבריי.
בעצם אתחיל עם הביקורת שלי על הסדרה עצמה.
יש בסדרה הזאת כמה אספקטים שמפריעים לי, שהראשון מביניהם הוא, כמובן, ההתערבות הבוטה של ההפקה בנעשה ואחריו זה הזמן שהם מורחים כל יום בסדרה.
אני מסכים שצוות התכנית צריך לפעול בזמן אמיתי על מנת לעשות תכנית מעניינת כדי למשוך את הקהל, אבל אני לא מסכים עם הזכות להתערב ממש ולשנות את המצב לטובת מתמודדים ספציפים, כגון אלכסה ורז.
אין לי מושג מה ההפקה מצאה ב"אפילו לא דוגמנית" מסוג ז' ויהלומן מסוג "הרבה מתחת לז'" שהם מקדמים אותם באופן אובססיבי. בהתחלה חשבתי שהזוג המסונג'ר הם יפה ובועז, אבל מהר מאוד היה קל לקלוט שאלה היו אלכסה ורז, במיוחד שברגע שבועז לא הרגיש טוב הוא עף לקיבינימט מהתכנית בעוד שאלכסה כבר יותר מחצי מהמירוץ סובלת מבעיות חוזרות ונשנות ברגליים ועדיין מקפצת לה בדילוגים גדולים לנקודות הסיום.
שלא נדבר אגב על העובדה שכאשר היה זוג "חזק" שהגיע במקום האחרון, מיד המצב השתנה ל"נקודת סיום וירטואלית, אין הדחה", כאשר בפרסומות מאכילים אותנו בכפות גדושות של סיסמאות "ההדחה הגדולה! / ההדחה המפתיעה! / אלכסה עפה! סתם לא, צוחקים איתכם".
הצרה כרגע, לדעתי, שההפקה הכניסה את עצמה לבעיה יותר גדולה מזה. מצד אחד אלכסה ורז הם כן זוג חזק, למרות העובדה שהם מקבלים עדיפות בוטה מההפקה, אבל מצד שני עם כל מה שההפקה נתנה להם - הם לא יכולים עכשיו להפסיק כי אז זה יהיה ברור מדי ולמעשה הם חייבים להחזיק אותם עד הגמר ובגמר, אולי, יעיפו אותם לקיבינימט. מה שבטוח, לדעתי, אלכסה ורז לא יזכו במיליון.
האספקט השני שמפריע לי זה שכל יום בסדרה זה פאקינג ארבעה פרקים כבר, חאלס! הסדרה הזאת משודרת בכמה פורמטים בכמה מדינות שונות, ולמיטב הבנתי הם מתקתקים שם פרקים!

בנוגע לפרק - אוי עזבו, עוד שניה מתפוצץ לי הוריד במצח מהשטויות שמאירי אמר ומהבוגדנות של אוריאל וטום.
בחייך מאירי! אשכרה הם באו בשביל הכסף! מי היה מאמין?!
כן, כי שאר המתמודדים החליטו לקחת חודשיים הפסקה מהחיים שלהם, מהעבודות שלהם, מהמשפחות שלהם - פשוט לעזוב את הכל ולצאת למסע של כיף טהור עם עוד 13 זוגות שאתה לא מכיר, הפקה מחורבנת וביטוח שאומר שאם אתם מתים אז....לא נורא!
ולגבי אוריאל וטום - אין לי שום בעיה עם אסטרטגיה ואין לי בעיה שישימו לוובה ואלה עצור/פרסה/פתק על הגב של וובה "תבעטו בי", אבל יש לי בעיה *עצומה* עם העובדה שהם עשו את זה אחרי מונולוג שלם על כמה שאלכסה נוראית, כמה שהיא צריכה ליפול, כמה שהיא דוחה ו....אה כן "אם הם נשארים אז זהו, אני לא שם להם יותר".
בקיצר הליליות, שהיו הפייבורט שלי, הפכו לזליליות.

אם יורשה לי להגיב

ראשית לא זכור לי שאלכסה ורז הגיעו אחרונים וניצלו בזכות נקודה ללא הדחה. כן זכורים לי: לינור ופחימה, התאומים וכנראה עוד זוג ששכחתי [אולי רוני ויעל? או טילטיל ומזרחי?] אפשר להאשים אותם בכל מיני דברים אבל לא בזה.
&nbsp
שנית אלה וובה, הם באו בשביל הכסף? טוב. זה ליגיטימי לבוא בשביל הכסף, אבל לא פחות ליגיטימי לבוא בשביל החוויה, המשימות, התחרות, האתגר, הנופים , המקומות, התרבויות ועוד. וגם בגלל מקפצת הפרסום שבאה בעקבות התוכנית. אני ממש לא חושב שהזוגות סובלים סבל טהור והם נטו רק בשביל הכסף. ומי שכן- לא היה צריך להיות שם מהתחלה.
&nbsp
אוריאל וטום- קודם כל הם לא הבטיחו לאף אחד אלא דיברו בינם לבין עצמם, כך שאף אחד לא יכול לבוא אליהם בטענות. חוץ מזה יש הבדל בין אם אתה זוג חזק ומעוניין להפיל חזקים, ובין-וזה מה שקרה להם- אם נפלת למטה ואתה נלחם על ההישרדות שלך. שאז תרצה לבחור זוג חלש שיסיים אחריך. זה עוד לפני הידיעה שהיתה להם שהם יחטפו את הפרסה אם לא יצביעו לאלהוובה.

למעלה