פרק 24 - ליטל

Houndour

New member
פרק 24 - ליטל

אהבתי שקראו לקלף "קטן" ^^.. ארר למרות שהקלף עצמו קטן ומעצבן וקרו ממש מצחיק כשהוא יותר גדול מסאקו! לטומויו-צ'אן בהחלט מגיע פרס אוסקר! איזה חכמה קטנה
בכלל כל השחה התמוהה שלה עם טויה ויוקיטו הייתה קורעת!
חח קרו קורא מנגה, הוא נראה כמעט חמוד!

star_female

New member
פרק ממש חמוד!

התלבושת של סאקורה היתה כמו של אליס בארץ הפלאות ^_^ טומויו שולטת!! היא היתה ממש גדולה בפרק הזה XDD והרעיון של קרו בסוף היה נחמד ^^;; והוא באמת קרא מנגה! לא הצלחתי לקלוט איזו... אבל אני יודעת שבמנגה של סאקורה הוא קרא אנג'ליק לייר ^_^ (ובלי קשר, במנגה של אנג'ליק לייר הם שרו את catch you catch me בקריוקי ^^).

White Magic

New member
כן פרק גדול......או קטן......./images/Emo8.gif

סתם...אני מתה על לי הוא כזה חמודדדדד

לא ראיתי ../images/Emo4.gif

סבא וסבתא הגיעו והם כמעט לא באים כיא ין להם אוטו.. אז הייתי חייבת לסגור את הטלוויזיה.. אבל לא נורא ראיתי רק ת'התחלה.. הגעתי לקטע שהיא נופלת על הפרח
יאאי תלבושת של אליסה בארץ הפלאות
טומויו כל כך שולטת *למרות שכל כך רואים שהיא מאוהבת בסאקורה.. נראה לי שסאקורה אטומה!*

Houndour

New member
כן, כמה שוג'ו-איי!!

טומויו באה "לקחת מידות" מסאקו.. חחח שניה אחרי זה רואים את הבגדים שלה זרוקים על המיטה

White Magic

New member
למה?? יכול להיות

שהיא חושבת שטומויו פשוט חברה ממש אבל ממש טובה...........גם אני חשבתי ככה עד שאתם אמרתם שהיא אמורה להיות מאוהבת בה.........

Vegeta fanatic

New member
וואאאאה, איזה פרק יאאאאאפה! ../images/Emo99.gif

ממש ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי אותו!!! גאוני כמעט כמו הפרק עם קלף הזמן. אהבתי את המחווה החביבה לספר המדהים של "אליס" (רק חבל שב-CCS הגורם לכיווץ הוא קלף, ולא סמים כמו בארץ הפלאות
). עוד דבר שאהבתי הוא ההשוואה של סאקורה לזבוב בקטע עם טויה, כשהיא רואה הכל בהילוך איטי. גאוני!

Konchi

New member
פרק חמודדדד! ^-^

איזה קטעים שסאקורה התכווצה
חחח וטומויו הרגה אותיייי! איך היא עבדה עליהם שיש לה סחרחורת ולקחה את קרו.. פרק חמוד! אהבתי!

אחריי שידור חוזר

אווו זה הפרק הכי יפה לדעתי שהיה עד היום! כזה טוב!! נ.ב אני בהלם! קראתי עכשיו כתבה שלמה על מיכל רשף (המתמודדת הפייבריטית שלי בכוכב נולד 2 עוד מאפונה וגזר) וקלטתי שהיא המדובבת של סאקורה(כן אני לא כמוכם לא משקיעה כל כך בלדעת מי המדובבים חוץ מיובל סגל
)

מייקי30

New member
מיכל רשף היא שחקנית וזמרת מדהימה

היא מדבבת את צ'יהרו ועוד דמויות רקע והיא תשיר את השיר פתיח של העונה הבאה (מפרק 36) ואת השיר המדהים בפרק 34 ו-40.

מייקי30

New member
אמרו שהיא מדבבת בסאקורה

שהיא תשמח לדבר על הדמות הג'ינג'ית שהיא מדבבת בסאקורה

OFIRB9

New member
אה, דנה היא המדובבת של סאקורה

יש עוד מישהו שלא יודע את זה???

למעלה