פרק 23~

star_female

New member
^_^

וואיה: "בטח הייתם יריבים בשוגי" XD בעע אוצ'י >.> "למי אכפת מטויה? הוא בודד בפסגה" righht. והכי מעצבן זה שזה לא מקנאה, אלא מיהירות. >.>;;; אוגאטה: "הוא היה יותר מלא חיים אז" "כרגע אין בך רוח לחימה" ... כן. היקארו גורם לו להיות מלא חיים~ "נוכל להיפגש ביום ראשון הבא? אני רוצה להראות לך משהו" *משקפיים נוצצות* "להראות לי משהו?" החיוך הקריפי הזה של אוגאטה ;; הוא נהנה מזה יותר מדי. :X טויה ב-kiin: *מסתכל על שינדו ומפנה את מבטו* התעלמות מוחלטת :< מסכן היקארו~ אבל הוא עדיין בטוח שטויה בא כדי לראות אותו~ (והוא צודק XD) אוגאטה: "קיוויתי שהוא יתן לך מוטיבצייה" טויה: "שחקן ברמה כזאת?" "אני אגדיל את הפער ביננו ככה שהוא לעולם לא יגיע אלי" *עיניים רועדות* אוגאטה: "הוא כבר הצליח לעורר אותך" כן XD טויה יכול להתכחש לעצמו כמה שהוא רוצה אבל זה יותר מדי ברור~ וואיה מתעצבן שטויה מצליח וחכם ולהיקארו לא אכפת XD וואיה: "אתה לא יודע כלום?" XD לא אוזה: "אני אתן לו לנצח בחצי נקודה" בעע, כן בטח
סאי והיקארו שוב מסונכרנים ^_^ "mitai~" יוגן נו מה~ D: "אני רוצה לחייך ולרעוד מהתרגשות" ... קצת מטריד. רק קצת. :X טויה לובש חליפה, אבל.... מה זה המכנסיים והגרביים האלה? ;; אוזה: "תדמיין שגם אני מקצוען חדש כמוך" טויה: "זה מה שאני מתכוון לעשות" ^^; "כל החברים שלו מבוגרים" :X טויה לא ילד חברותי, הא. משיבה >.> בעע. לא אוהבת אותו.

Fati chan

New member
מממ...

פרק נחמד... רק אותי הוא קצת שיעמם? אהבתי את הקטע סאי\היקארו*פרצופון חמוד*: "רוצים לראות" .0. וואיה: "אפשר" סאי\היקארו: "יאאאD:" אקירה חמדמד! היצור השמן שמשחק נגדו הוא בלון מנופח!:p וזהו^^

Nittle Grasper

New member
כרגיל הפסדתי דקות ראשונות../images/Emo122.gif

שיא הפרק מבחינתי היה כשיוקי ניצח את מאי - וגם זה רק במזל
מסכן היא גם יותר גדולה ממנו וגם תמיד מביסה אותו~ ><" "אני רוצה להראות לך משו" *חיוך פדופילי* הגמד ההוא שאמר שאקירה בודד בפסגה הזכיר לי את מיטאראיי מפיטה טן בגלל השיער האידיוטי :X נממ.. השאר פרח ממוחי~

Nittle Grasper

New member
איך העזתי לשכוח../images/Emo122.gif

וואיה *___* גרר סאי *___* חמודי אקירה *.*[סוף סוף היה קטע שציירו אותו בלי הטיית עיניים בפזילה ><"] היקארו מתחיל לנצח ^_^ גו היקארו! גו היקארו! ['גו' מבחינת 'קדימה, בהצלחה' אומשו באנגלית ><" משחק מילים XP בדיוק למדתי היום בהבעה משו דומה ><]

nadav1232

New member
מה זה המשחק הזה שהם אומרים "שוגי"?

זה זה שאוכלים? חח

Ferma

New member
שוגי בכלל לא דומה לגו../images/Emo122.gif

שוגי זה השם הסיני למה שקרוי בפינו "שחמט סיני" כמו שהשם הסיני ל-גו הוא איגו או בקוראנית באדוק או פאדוק (תלוי מי הוגה). החוקים הרבה יותר מסובכים - מזכירים במקצת שחמט. גו מתאפיין בפשטות שלו ועם זאת בעומק שלו. שוגי מתאפיין בעומק שלו אך הוא כלל לא פשוט. זה הכל

Ferma

New member
../images/Emo45.gifטעות שלי - ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

למעלה