^_^
וואיה: "בטח הייתם יריבים בשוגי" XD בעע אוצ'י >.> "למי אכפת מטויה? הוא בודד בפסגה" righht. והכי מעצבן זה שזה לא מקנאה, אלא מיהירות. >.>;;; אוגאטה: "הוא היה יותר מלא חיים אז" "כרגע אין בך רוח לחימה" ... כן. היקארו גורם לו להיות מלא חיים~ "נוכל להיפגש ביום ראשון הבא? אני רוצה להראות לך משהו" *משקפיים נוצצות* "להראות לי משהו?" החיוך הקריפי הזה של אוגאטה ;; הוא נהנה מזה יותר מדי. :X טויה ב-kiin: *מסתכל על שינדו ומפנה את מבטו* התעלמות מוחלטת :< מסכן היקארו~ אבל הוא עדיין בטוח שטויה בא כדי לראות אותו~ (והוא צודק XD) אוגאטה: "קיוויתי שהוא יתן לך מוטיבצייה" טויה: "שחקן ברמה כזאת?" "אני אגדיל את הפער ביננו ככה שהוא לעולם לא יגיע אלי" *עיניים רועדות* אוגאטה: "הוא כבר הצליח לעורר אותך" כן XD טויה יכול להתכחש לעצמו כמה שהוא רוצה אבל זה יותר מדי ברור~ וואיה מתעצבן שטויה מצליח וחכם ולהיקארו לא אכפת XD וואיה: "אתה לא יודע כלום?" XD לא אוזה: "אני אתן לו לנצח בחצי נקודה" בעע, כן בטח
סאי והיקארו שוב מסונכרנים ^_^ "mitai~" יוגן נו מה~ D: "אני רוצה לחייך ולרעוד מהתרגשות" ... קצת מטריד. רק קצת. :X טויה לובש חליפה, אבל.... מה זה המכנסיים והגרביים האלה? ;; אוזה: "תדמיין שגם אני מקצוען חדש כמוך" טויה: "זה מה שאני מתכוון לעשות" ^^; "כל החברים שלו מבוגרים" :X טויה לא ילד חברותי, הא. משיבה >.> בעע. לא אוהבת אותו.