פרק 23 - פרק הדחה

ny22

New member
מנהל
עם כמה שנאי אוהב את וובה ואלה...

אני שמח אם התאומים לא יודחו

אהלן עמלץ כחולבן, זה לא עצוב בכלל

סוף סוף הדחה מוצדקת ביותר.
הדחה שהייתה צריכה להתקיים כבר במקצה הקודם.
זוג התאומים, זוג משעמם ומיותר בהחלט. לא יודעת איך הגיעו עד הלום. זוג לא מעניין ולא מאתגר שלא הראה שום ניצוץ של רצון או תשוקה להגיע עד הסוף.
הם תמיד תירצו את חוסר הצלחתם לחוסר מזל. לעומתם וובה ואלה, למרות כל סיבובי הפרסה, למרות העצור ששמו להם, למרות קשיי השפה, למרות הכל,
תמיד מצליחים לשרוד בזכות הרצון שלהם והתשוקה להגיע למקום טוב במירוץ. לכן הצופים אוהבים אותם ונהנים לצחוק איתם.
באותה הזדמנות, אני רוצה להביע את סלידתי העמוקה מאלכסה המגעילה.
איכסה. כמה יפה מבחוץ וכמה מכוערת מבפנים. בעצם הכיעור הפנימי שלה מכסה על היופי הברבי והדביק שלה. איכסה. מקווה שהמזל הטוב שמלווה אותה, יעזוב אותה סוף סוף
ויעבור למישהו אחר.

אני מסכים לגבי הרוע של אלכסה, היא ממש רעה , אבל הבנים

היה בהם משהו שאהבתי, את ההגינות שלהם, שהם עזרו לבנות בהתחלה עם ההאבקות , הם מבחינתי "הטובים".

מצד שני הם היו גלמים כאלו, כבדים, איטיים, לא ממש חכמים.

לגבי וובה ואלה, אני ממש התחלתי לחבב אותם, אני מת לנשק את וובה, הוא כמו אח שלי הקטן..

יום שישי האחרון, אני הולך לי בר"ג , ורואה דמות גבוהה ,, זה היה אולסי פרי, לא הצלחתי לצלם אותו , אפילו לא מאחורה

ולא לעשות סלפי,,,,

אבל זה עשה לי את היום ,

כמהאפשר

New member
כמו שעניתי לך בפורום השני-מה הגון בשי?הוא

מקלל על ימין ועל שמאל, הוא אחיו וכל המשפחה(או אנשים בשם המשפחה שלהם) שלו.
&nbsp
קללות שה' ישמור על דברים כל כך פעוטים, על זה שלא כל אחד מתמוגג ממנו.
באמת, קללות של ממש והוא ממשיך את זה כבר שבועות, אני מאמינה שהוא כבר קיבל מספיק הערות ומספיק הכוונה שלא לעשות את זה והוא ממשיך.
&nbsp
אז במה הוא הגון?
לאחל מחלות, לאחל דברים נוראים לילדות וילדים שבתכנית טלוויזיה מעדיפים מישהו אחר על פניהם?
ובכלל, לפתוח פה כשהוא יכול לשמש דוגמא אחרת?

כמהאפשר

New member
היו על זה שרשורים כבר.

הם מתחילים עם כל דבר שזז, רק בדרך שונה מדניאל.
&nbsp
השם שלהם כמו בחיים.

כמהאפשר

New member
שמע, אין לי כוח להכנס לזה שוב.

זה עלה כאן כבר לא אחת.
&nbsp
&nbsp
אני לא מדברת על העמוד הרשמי שעלה להם היום או אתמול.
&nbsp
אני מדברת על השמות הפרטיים שלהם שמלאים בגועל נפש, שיצא מהם עד אתמול, שיצא מכל המשפחה שלהם. שב ותקרא שם, במוצ"ש, לפחות, זה עוד המשיך וזה היה ככה במשך שבועות.
&nbsp
עמלץ, אתה יכול לאהוב את מי שאתה רוצה.
בעיניי זה דוחה.

כמהאפשר

New member
כמו שכתבתי, אתה רשאי להתחבר או לא למי שמתאים

לך.
&nbsp
&nbsp
צורת הדיבור שלהם כתובה מולך שחור על גבי לבן, אתה מוזמן ללכת ולקרוא. זה הכל.
&nbsp
כנ"ל לגבי טום ואוריאל.

עצוב לי שהבנים הודחו, אהבתי אותם,אבל הם היו גרועים כמעט תמיד

חוסר תיאום, עצבים

אי יכולת הבחנה בין טפל ועיקר, חוסר מזל (לא הבנתי למה לא הצליחו הפרק הזה , מה ההי העיכוב?)

קובי וטליה - שאלה בנוגע לפרק של היום...

האם גם לכם קרה שהייתם במשימת מזל (שצריך למצוא מחט בערימה של שחת כמו עם ארמון החול) וראיתם זוגות שמצאו את הרמז בדיוק איתכם או זמן קצר לפניכם\אחריכם? כי זה קורה יותר מדי במירוץ למיליון. אז ההפקה מתערבת כדי שזה יהיה יותר צמוד ומותח. איך זה מתנהל? מול המתמודדים האחרים? למשל במשימה עם ארמון החול, איש מההפקה (או אישה) בא ו"רומז" בצורה כזו או אחרת למתמודדים לחפש בשורה הזו? ממש לעיני ואוזני המתמודדים האחרים? ראיתם דבר כזה בעונה שלכם? זה לא מאוד מאוד מעצבן? במיוחד אם זה קורה באופן קבוע לרז ואלכסה (הם לא זוג אקראי, הם זוג שעוזרים לו להמנע מהדחה בשלבים הראשונים).

למעלה