פרק 22

פרק 22 ../images/Emo58.gif

תקנו אותי אם אני טועה,אבל כשראו שמביאים את מהון ואת מייקל לכלא סונה הראו את הידיים של מהון כבולות באזיקים ואח"כ הראו שהשוטר מתיר את האזיקים ממייקל. למה?

Schweppesdude

New member
אפשר קישור לתקציר הפרק?

ואתם לא חושבים שזה מעפן שמורחים את הסדרה על עוד עונה? אני הייתי בטוח שהעונה שנייה תהיה אחרונה, כי עד כמה שהסדרה הזאת מותחת ועשוייה היטב, יש גבול לא? העלילה כבר התסבכה 2much לדעתי, וזה כבר מסטיק לעוס עם שאריות אחרונות של טעם.

mazinya

New member
פרק 22 שמתי לב רק עכשיו ../images/Emo58.gif

שהבן אדם ששוכב על הריצפה בכלא בפנמה זה בליק!! כשראיתי את הפרק בארה"ב לא שמתי לב לזה ורק עכשיו שמתי לב שזה אשכרה בליק וכולו מפוצץ במכות.. איזה קטע חזק!

My Little Fairy

New member
זה מסביר את המבט הקטלני שהוא נעץ במייקל

עד כדי כך שהרעידות הפסיקו לו.

רפי35

New member
חשבתי על זה אתמול...

אבל אין שום הוכחה ככה שנחכה לעונה 3 .

שוששששששששששש!

דונט טוק לייק דאט!!! רוצים עונה 14!! רוצים עונה 14!!! אני מזה בבאסה שאני צריכה לחכות לאוגוסט כדי לראות פרקים חדשים, עד עכשיו הייתי רואה 2 פרקים ביום בממוצע, ועכשיו לחכות עד אוגוסט בלי שום פרק? לפחות עכשיו אני יודעת שיש למה לצפות, תארו לכם שתיגמר הסדרה לגמרי איך זה יהיה חבל... ממכר מה לעשות? לא אכפת לי שהעונות יהיו נמרחות, העיקר שיהיו עונות!!!

STING3ER

New member
הוכחה שזה באמת בליק

סתכלו על המסכן הזה שוכב ככה ומישהו גנב לו את הבגדים http://www.prisonb.com/655/es-brad-bellick.html אני מרחם עליו כלא אכזרי זה SONA גם השומרים אומרים בכניסה "עד לכאן אנחנו מגיעים"

יווו לא שמתי לב

בכלל, אחרי שגמרתי לראות את הפרק האחרון, אחרי רבע שעה כבר לא זכרתי כלום ממנו
אני צריכה ריענון..

Schweppesdude

New member
שאלה לגבי הפרק

גם אצלכם בזמן שידור הפרק מופיעה הודעה כזאת של "יס" וכתוב שם לפתיחת התוכנית נא ללחוץ על הכפתור הירוק בעלות של שיחה מקומית ?? משהו כזה???

למעלה