פרק 216

ester6

New member
פרק מדהים../images/Emo58.gif

הקטע עם הרכבת היה צפוי, ידעתי שאין מצב שהם יקפצו.. אהבתי את הקטע ששרה ניסתה לחנוק את קלרמן ותוך כדי זה נזכרה מה הוא עשה לה.. מגיע לו.. אני שונאת את קים.. הוא אף פעם לא יפסיק לחייך את החיוך המעצבן הזה?!
בא לי להעף לו כאפה כל פעם שאני רואה אותו
והקטע עם מייקל ושרה
סוף סוף.. זה היה כזה יפה, אבל היה חייב להיות משהו שיהרוס
שרה הצחיקה אותי בסוף שמייקל אומר לה- About before.. me too- yeah- מה כן?.. לא יודעת זה נשמע לי מוזר
היה לי ממש עצוב הסוף.. איוואייר היה כזה חמוד כשהוא אמר למהון שהוא רק רוצה להגיע להולנד
בכלל תמיד אהבתי אותו, הוא תמיד הצחיק אותי, במיוחד כשהוא אמר לסשה שהוא רוצה להגיע להולנד ברפסודה ושהתמונה של התחנת קמח זאת המפה שלו.. אבל כשמהון ראה אותו בוכה, פתאום הוא היה נראה אנושי כזה, כאילו באמת אכפת לו.. למרות שזה היה עצוב הסצנה האחרונה הייתה מעולה- השיר הוסיף מלא, והקטע של מייקל ושרה הולכים תוך כדי.. הכי היה עצוב הקטע שאיוויאר אומר- I want to go.. I want to go now- ועומד לקפוץ, ומהון אומר לו- It's o.k- והוא קפץ..
מחכה לפרק הבא.. למה עוד שבועיים??

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gifמתחיל לשעמם...

לא יודע איך להסביר, אבל פעם הפרקים היו מרתקים אותי לכורסה ולא יכולתי לזוז, ובפרקים האחרונים הדברים קצת מתחילים לשעמם. גם הקטע של חוסר האמינות מתחיל להיות יותר משולי, והנה כמה דוגמאות מהפרק: *שוב ה"חברה" מראה את כוחה בשחרור מיידי. לא יודע, לי זה נראה הזוי. *הייוואייר קופץ למוות מול קהל צופים שרואים שמהאון לא ניסה אפילו לתפוס אותו או להניא אותו מההתאבדות. גם מלמטה ניתן לראות שהוא משכנע אותו לקפוץ. *הקטע עם קלרמן והקרון שהוא שריין לעצמו. אתם יודעים כמה אישורים צריך בשביל לבצע העברת אסיר? ניירת מכאן ועד הודעה חדשה, בטח לא רק "אני צריך קרון בשביל אסיר". בכל אופן - מתחיל לשעמם ואני מקווה שזה ישתפר בקרוב...

DrJones

New member
אני חיפשתי לי את הפרק ביוטיוב

ופתאום אני רואה מישהו שכתב: "ho no!! hiwire!!" חראות

MineraL

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעלי*

הרסו לך אז אתה רוצה להרוס לאחרים?

nady4u

New member
../images/Emo58.gif

לפטושיק לא היה ברירה אחרת חוץ מלקפוץ מהמגדל. להיכנס לכלא שוב זה גיהנום, הוא ידע שאין לו לאן לברוח כאשר המשטרה הגיעה. גם אברוצי הגדול העדיף להתאבד מאשר לחזור מאחוריי הסורגים. גם מאהון ידע זאת ולכן אמר לו שזה בסדר- מאהון גילה פה יחס אנושי סוף סוף. וואו פרק אדיר וסוף משגע. ציון
5 כוכבים

למעלה