פרק מדהים../images/Emo58.gif
הקטע עם הרכבת היה צפוי, ידעתי שאין מצב שהם יקפצו.. אהבתי את הקטע ששרה ניסתה לחנוק את קלרמן ותוך כדי זה נזכרה מה הוא עשה לה.. מגיע לו.. אני שונאת את קים.. הוא אף פעם לא יפסיק לחייך את החיוך המעצבן הזה?!
בא לי להעף לו כאפה כל פעם שאני רואה אותו
והקטע עם מייקל ושרה
סוף סוף.. זה היה כזה יפה, אבל היה חייב להיות משהו שיהרוס
שרה הצחיקה אותי בסוף שמייקל אומר לה- About before.. me too- yeah- מה כן?.. לא יודעת זה נשמע לי מוזר
היה לי ממש עצוב הסוף.. איוואייר היה כזה חמוד כשהוא אמר למהון שהוא רק רוצה להגיע להולנד
בכלל תמיד אהבתי אותו, הוא תמיד הצחיק אותי, במיוחד כשהוא אמר לסשה שהוא רוצה להגיע להולנד ברפסודה ושהתמונה של התחנת קמח זאת המפה שלו.. אבל כשמהון ראה אותו בוכה, פתאום הוא היה נראה אנושי כזה, כאילו באמת אכפת לו.. למרות שזה היה עצוב הסצנה האחרונה הייתה מעולה- השיר הוסיף מלא, והקטע של מייקל ושרה הולכים תוך כדי.. הכי היה עצוב הקטע שאיוויאר אומר- I want to go.. I want to go now- ועומד לקפוץ, ומהון אומר לו- It's o.k- והוא קפץ..
מחכה לפרק הבא.. למה עוד שבועיים??
הקטע עם הרכבת היה צפוי, ידעתי שאין מצב שהם יקפצו.. אהבתי את הקטע ששרה ניסתה לחנוק את קלרמן ותוך כדי זה נזכרה מה הוא עשה לה.. מגיע לו.. אני שונאת את קים.. הוא אף פעם לא יפסיק לחייך את החיוך המעצבן הזה?!