מישמיש כתומה
New member
פרק אדיר.. אבל אנלא מבינה ../images/Emo58.gif
קראתי פה ת'תגובות של כולם... ואני חושבת שאני היחידה שממש ממש ממש עצוב לה על הייואייר...
זתומרת, מזה ממש עצוב, זה היה קטע לא צפוי בטירוף, לרגע היה נדמה לי שמאהון הולך לעזור לו, אבל הוא קם לקפוץ ומאהון כזה מאשר לו שזה בסדר ו... והשיר ברקע, אני לא יודעת, זה היה קטע חזק בטירוף לדעתי, ועם השיר שניגנו והתמונה שלו מת בסוף... עצוב לאללה..... מעבר לזה, פרק מרתקקק- אי אפשר להוריד ת'עיניים מהמסך (מהרבה מאוד סיבות אבל בעיקר בגלל מייקל
)... סי נוט יצא גבר רצח בפרק של היום למרות שהסיפור לא היה מי יודע מה מעניין. מסכן השודד, הלכה לו היד
טי באג מתחיל לאבד אותי... אני לא אוהבת את איך שהוא מתנהג. מטופש, ילדותי, תלותי, ממש לא מתאים לו. פרק הבא מערב מחסן עם אנשים וגרזן, ככה שאולי הוא יקבל הזדמנות לחזור לעצמו =] אני שובבב מדגישה את העובדה שאני פשוט ח-ו-ל-ה על קלרמן (ואני אפילו מתחילה לחשוד שהוא די שווה ככה שזה רק מוסיף), והוא יוצא גאון בפרק. איזה כיף לשבש את התכניות של ביל קים ... תענוגג
שרה ומייקל? בשעה טובה ומוצלחת. התגעגעתי לקטעים של זוג. אני אוהבת אותה, אבל .. אני שונאת אותה
חחחחח.. סצנה סקסית ביותר שם ברכבת.... טוב שמייקל לא יפה עד כאב (דרך אגב, אומרים את זה על הרבה בחורים אבל הוא- אשכרה יפה עד כאב, זתומרת, יש פעמים שמצלמים אותו וזה פשוט... גאד דם...) בקיצור- בגלל שלושה דברים (קלרמן שדופק את בילקים, המפגש של מייקל ושרה והסוף המצמרר עם האיווייר)- אחד הפרקים המדהימים.
קראתי פה ת'תגובות של כולם... ואני חושבת שאני היחידה שממש ממש ממש עצוב לה על הייואייר...