פרק 216

פרק אדיר.. אבל אנלא מבינה ../images/Emo58.gif

קראתי פה ת'תגובות של כולם... ואני חושבת שאני היחידה שממש ממש ממש עצוב לה על הייואייר...
זתומרת, מזה ממש עצוב, זה היה קטע לא צפוי בטירוף, לרגע היה נדמה לי שמאהון הולך לעזור לו, אבל הוא קם לקפוץ ומאהון כזה מאשר לו שזה בסדר ו... והשיר ברקע, אני לא יודעת, זה היה קטע חזק בטירוף לדעתי, ועם השיר שניגנו והתמונה שלו מת בסוף... עצוב לאללה..... מעבר לזה, פרק מרתקקק- אי אפשר להוריד ת'עיניים מהמסך (מהרבה מאוד סיבות אבל בעיקר בגלל מייקל
)... סי נוט יצא גבר רצח בפרק של היום למרות שהסיפור לא היה מי יודע מה מעניין. מסכן השודד, הלכה לו היד
טי באג מתחיל לאבד אותי... אני לא אוהבת את איך שהוא מתנהג. מטופש, ילדותי, תלותי, ממש לא מתאים לו. פרק הבא מערב מחסן עם אנשים וגרזן, ככה שאולי הוא יקבל הזדמנות לחזור לעצמו =] אני שובבב מדגישה את העובדה שאני פשוט ח-ו-ל-ה על קלרמן (ואני אפילו מתחילה לחשוד שהוא די שווה ככה שזה רק מוסיף), והוא יוצא גאון בפרק. איזה כיף לשבש את התכניות של ביל קים ... תענוגג
שרה ומייקל? בשעה טובה ומוצלחת. התגעגעתי לקטעים של זוג. אני אוהבת אותה, אבל .. אני שונאת אותה
חחחחח.. סצנה סקסית ביותר שם ברכבת.... טוב שמייקל לא יפה עד כאב (דרך אגב, אומרים את זה על הרבה בחורים אבל הוא- אשכרה יפה עד כאב, זתומרת, יש פעמים שמצלמים אותו וזה פשוט... גאד דם...) בקיצור- בגלל שלושה דברים (קלרמן שדופק את בילקים, המפגש של מייקל ושרה והסוף המצמרר עם האיווייר)- אחד הפרקים המדהימים.

guyre1

New member
../images/Emo58.gifמהשניה שבליק אמר

למהון שהייוואייר נמצא על מגדל, היה לי ברור שמהון הולך איכשהו להעיף אותו משם!

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מה שרשמת../images/Emo58.gif

בעיקר בפיסקה על מייקל. זה פשוט ככה, פאק
חוץ ממה שכתבת שזה היה מפתיע, כי לדעתי זה היה הכי צפוי בעולם. למה שמאהון יעזור לו בכלל? המטרה שלו זה להרוג את כולם, והוא היה בעצבים מזה שבליק גרם לזה שיבוא לשם קהל.

../images/Emo58.gif צודקת, אבל מישומה

הייתה לי הרגשה שמשהו במאהון התרכך אחרי הסיפור עם הילד שלו שבילקים דרס, חשבתי שהוא כבר לא ימלא פקודות בצורה עיוורת... בוא נגיד שאם פטושיק לא היה מטורף, אם הוא לא היה מתאבד- לדעתי מאהון לא היה הורג אותו. מה את חושבת? (ומייקל? אוףףף
)

Moreiro

New member
כמו שרשמתי בהודעה שלי ../images/Emo58.gif

[בסיכום פרק] גם אני חשבתי שמאהון פתאום יתחיל להילחם נגד כוחות הפשע או משהו, בדרך כלשהי, בין אם עם מייקל ואלה או בין אם לבד, אבל כך או כך כלפי חוץ הוא עדיין ממלא את ההוראות [ורק קצת מעוצבן מזה שהוא פתאום לא הבוס הגדול, אבל בקטנה] בכל אופן, יכול להיות שהוא בכל זאת איכשהו מתכוון לפעול נגד המהשמם, אבל נכון לכרגע אנחנו לא יודעים את זה. אבללללל נחכה ונראה!

../images/Emo211.gif קלרמן ../images/Emo99.gif

אני כבר שנים מנסה לשכנע אנשים שהוא שווה התאהבות!

rony pony

New member
אני מאוד עצובה על הייווארד

לא מבינה לא הרגו אותו? היה לדמות הזו פוטנציאל לקטעים מגניבים בטירוף לפי דעתי היו צריכים "לעשות שימוש " טוב יותר עם הדמות הזו.

קובי221

New member
פרק מדהים!!!

הם פשוט עשו אותו הכי טוב שהיה אי פעם. מרגש. רומנטי. מותח. שילוב של כל מה שאנחנו רוצים לראות! קלרמן כנראה ימשיך להיות בצד של סקופילד ובארוז, שרה ומייקל התוודו. פשוט מדהים.

Breakable

New member
סוף סוף גיליתי ../images/Emo221.gif

החיוך של ביל קים היה ממש מוכר לי והרג אותי מאיפה אני מכירה אותו סוף סוך גיליתי - הוא דומה לטרולים האלה עם השיער בצבעי מרקר (ראו תמונה) דומה או לא דומה?

בואנה, אני אשכרה

בוכה פה מרוב צחוק. אלוהים ישמור. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo58.gif איזה פרק אדיר!!!

נהנתי מכל רגע חוץ מהסוף
אהבתי את הקטע של הקפיצה מהרכבת .את הקטע של סינוט . את ההתלהבות של בליק . הכל הכל הכל היה מדהים! מותח! זה היה נמלטים שאני אוהבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הכי נהנתי כמובן מהקטעים הקיטשיים . הרומנטיים. אוחחחחחחח מייקל ושרה
היה מדהים! איזה שחקן יפה הוא גאדדדדדדדדדדדד! אבל הסוף הסוף העצוב -למה????????????? לפי מצב ההרוגים אין סיכוי לעונה שלישית -אוףףףףףףף!!!

AKIRA972

New member
../images/Emo26.gifמה שם השיר בסוף הפרק???!!!!!

ואתם יודעים איזה סוף מדהים. אבל מה השיר ששומעים ברקע ???

shiri_b

New member
פרק גדול!!!../images/Emo58.gif

מהפרקים האלו שזה נגמר אתה אומר לעצמך רק עוד 5 דקות
אין לי מושג כבר איך ייגמר עם טי באג, או מוות לכולם, או שהוא ילך ויעזוב אותם (מה שלא סביר כרגע
) בקצב שמהון מוריד אותם לא ישארו שחקנים לעונה ה3! no one's safe...

רק לי נראה משהו מוזר

בקטע בין שרה למייקל? מה זה הכן החלש הזה שהיא ענתה לו? האם גם פה צפויות הפתעות? (אני בהיסטריה. אולי היא בכלל מאוהבת בלינק?)
(ברוכה הבאה לעצמי)

למעלה