../images/Emo58.gif../images/Emo27.gif
הקטע עם הילדה של סי נוט.. הממ. כשהשוטרים באו אשתו השאירה את התרופה שלה בפח, למה הוא לא לקח אותה?
זה היה במיוחד בשביל זה. אבל זו היתה סצינה ממש נחמדה בבנק. הקטעים עם טי באג – הממ. אני אוהבת אותו אבל בפרק הזה הוא סתם עיצבן אותי קצת. אבל כשהוא דיבר עם ההיא שבאה לבית שלהם... וואו, הוא נראה כל כך נקי ומגניב שזה משהו!
חח וואי מה זה היה לי חבל על הייוויאר
הוא היה משעשע. וחשבתי שימשכו את הסיפור שלו הרבה יותר דווקא. אבל הקטע איתו היה טוב. חזק כזה. אפילו שצפוי. ומאהון! הו, מאהון! אני כל כך אוהבת אותו
חח הקטע עם בליק היה משעשע כשהוא ניסה כל מיני משפטים
ואח"כ היתה סצינה ליד המגדל שמאהון בא ואמר שהוא מהFBI והוא עשה את זה הרבה יותר בסטייל
אוקיי ועכשיו הגענו לאנשים הרציניים: הקטע שהם "קפצו" מהרכבת – טוב, זה היה הכי ברור בעולם שזה לא הם
מייקל ושרה! אויאויאוי!!
למרבה הצער בטעות ראיתי אתמול תמונה של הסצינה הזו ומהזה התעצבנתי כי אני ממש משתדלת לא להתקרב לספוילרים;[ אבל אוף. איזה קטע טובבבבבבבבב. גררר
[כמה הייתי נותנת כדי להיות במקומה גאד דמט] ומייקל חייב להפסיק ללחוש ולהיאנח. וואי. עוד מהעונה הראשונה אני חושבת את זה. זה מהזה לא בריא בשבילי
טוב על מי אני עובדת, שלא יפסיק;[ אבל הוא כזה יפה נוו;[ ופאקינג סקסי. וגאון כזה אפילו שבפרקים החדשים לא מראים את זה כמעט וזה ממש מאכזב אותי. אבל בלאי. ובסוף כשקלרמן אמר שהוא ייכנס עם המפתח, אז היה עליו קלוזאפ ופאקקקקקקק איזה חיוך!!!!
[טוב פה סיימתי להתלהב כמו ילדה מפגרת בת 14] ממ באחת הפעמים שקלרמן דיבר עם הנשיאה כביכול בטלפון תהיתי באמת אם זה הקול שלה והגעתי למסקנה שכן, השחקנית גם היתה באליאס אז אני מזהה את הקול שלה טוב טוב. מסתבר שיש להם תוכנות מעניינות שמה ב...מה שהם לא יהיו
עכשיו רק מעניין מה יהיה איתו. אם הוא בכלזאת יתפתה להחליף צד או לא. אגב, בפרק ה..לפני קודם זה היה, נראה לי, הם ממש טיפחו בי תקוות שגם מאהון יעבור אליהם..בדרך זו או אחרת. אבל אוף
. אולי בהמשך. אולי יתפתח סיפור אהבה בינו לבין מייקל
אה ולינקולן מגניב. [נו.. לא הזכרתי אותו אפילו פעם אחת פה ולא נעים לי לקפח] בכל אופן... רוב הפרק היה די צפוי, אבל עדיין טוב. הרבה יותר טוב מהקודם לפחות, הקודם ממש איכזב אותי. ועכשיו רק לחכות לפרק הבא