פרק 215 - דיון ושאלות

Gabi89

New member
תודה

הפרק יירד עוד שעתיים אני משער... הייתי רואה אותו בלי תרגום אבל אם התרגום ייצא בשעות הקרובות אני אחכה...

Darakan

New member
פרק אדיר ../images/Emo58.gif

אהבתי את הקטע עם הניתוח וידאו! 2 דברים: 1. איך מייקל יודע על ההתמכרות/קבוצת תמיכה של שרה (לא זכור לי שהיא הזכירה לו). 2. האיש הקירח - יש כיוונים?

De Sting

New member
פרק מעולה, יותר טוב מ-14../images/Emo58.gif|ספ

אהבתי מאד את הפרק, מותח בכל דקה ודקה וממש לא רציתי שהוא יסתיים. קטע מעולה עם סוקרה, המקסיקני הזקן ממש מעניין היה והקטע שבסוף הוא נתן לו את הכסף ואמר לו "שיקבל מחילה מאלוהים" היה ממש ערכי וסימבולי לדעתי. מייקל ולינק, כרגיל מרתק. מעניין מה יהיה עם קלרמן, והקטע עם ההקלטה היה אדיר. פרק אדיר, לא יכול לחכות לפרק הבא.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif215

ערכי וסימבולי, לפחות המקור של ויקטור הוגו היה כזה.

אולי זה לא ממש חשוב

אבל שמתם לב שהמשוגע הזה שאכל את התפוח התפוח רובו היה שלם ושניה אחרי הוא כבר כמעט גמור? אחרי שהוא ירק אותו בגלל הזבובים ,ונראה לי שטעו בפרומו לפרק הזה הכל יהיה בפרק הבא כמו שראיתי בפרומו.

aviGODFATHER

New member
נחמד ../images/Emo58.gif

עיצבן אותי הקטע עם המסר לשרה. מאיפה מייקל יכול להרכיב פתאום מסר כזה? וממתי שרה (עם כל הכבוד) נהייתה כזאת חכמה שהיא מפענחת אותו? (באופן לא מפתיע, גם מאהון פיענח) בקשר להייוואייר - שמח שסוף סוף הראו אותו. אחלה הפוגה קומית. אגב הבלונדה ההיא שיחקה ב8 כללים פשוטים. סוקרה - בהחלט סיפור מעניין היה לו שם, אבל לא יפה שהוא גונב לו את האוטו שבוע אחרי שאשתו נפטרה.

Gabi89

New member
זה די ברור דווקא

תחשוב על זה ששרה כנראה מכירה את הספר הזה ממש טוב כך שאם היא שומעת בשלושה משפטים שלוש מילים שהם ראשי פרקים בספר הזה היא כנראה תבין מה לעשות עם זה...

aviGODFATHER

New member
נגיד שזה נכון...

מאיפה מייקל יודע להרכיב דבר כזה (ועוד באלתור, לא היה לו זמן לתכנן).

Gabi89

New member
יש בזה משהו...

יכול להיות שהוא חשב על זה מראש מתישהו וחיכה להזדמנות להודיע לה וההזדמנות הזאת הופיעה בדיוק עכשיו... אבל אם הוא אילתר זה קצת קשה...מאיפה היה לו הספר באותו זמן בדיוק? (או שגם הוא מכיר את הספר ממש טוב
)

שכחתם את קלרמן

שידע שהיא נמצאת בקבוצת תמיכה :) שכחתם? הוא התחיל איתה שם... ולפני הצילום הם דיברו וקבעו מה לעשות... זה בעצם הפלאש באקים שיש באמצע הקטע שמהון מפצח את הסרטון שלהם..

Gabi89

New member
בסדר אבל

קלרמן לא באמת היה אלכוהוליסט והוא בטח ובטח לא זוכר בע"פ את שמות הפרקים ומה יש בכל פרק בספר... בקיצור..אין מצב שהם היו עושים את זה בלי הספר...

אם נסתכל על זה ככה

שנחפש את כל ההגיון בכל צעד שלהם נגלה שגם לשבור קיר על ידי כמה חורים לא ממש הגיוני...

liraz z

New member
שאלה קטנה לגבי פרק 15 כנסו../images/Emo58.gif

נכון מר "קים " רואים אותו מדבר עם איזה בחור קירח , ואז אותו אדם מראה למהון איזה פתק .. מי זה ? יש לכם מושג ..

כבר דיברו עליו פעם פה../images/Emo58.gif

שהוא הופיע לפני כמה פרקים והרבה אמרו שזה הפושע שהסוכן מהון "חיסל" וקבר ליד ביתו,

מ י י ק 17

New member
וגם מזה הגופה שייתה למהון אז../images/Emo35.gif

הראו את העצמות שלו אחרי שמייקל זיין לו את השכל בטלפון...

Gabi89

New member
והרבה יותר

אמרו שזה לא הוא...הוא ממש לא דומה...ואם תאמר שכמו שהחליפו את השחקן שגילם את טרנס סטדמן בעונה הראשונה החליפו גם אותו אז אם זה נכון הם עשו עבודה ממש גרועה...

מ י י ק 17

New member
אני חושב שזה הבוס של הנשיאה ושל

"קימי"בגלל שבפרק 13 ש-קלרמן דיבר עם מהון אז הבקירח רשם לו בפתק "ספיקר-ו-מה התוכנית שלו" ואז קימי אמר אני מבטיח לך אדוני שהכל יסתדר-וגם מה שאבא של מייקל אמר שנשיאה עובדת בשביל אנשים זרים...

למעלה