פרק 212 25.12.06

s m i l e 2 4

New member
הפרק היומי../images/Emo187.gif

שוב מנסה להיזכר..
קים מתעמתת עם סאמר לגבי זה שסאמר האשימה אותה בגניבת האיפור, ג/וסי מתעוררת מהצעקות שלהן ורבה עם קים בטענה שהן כבר מיצו את נושא האיפור ושהיא מעירה את כל הנשים בצעקות שלה. לאחר מכן הנשים מדברות על הנושא עם ד"ר כץ.
סאמר הולכת לחדר כושר, נפגשת עם המאמן ומתחילה להתאמן.
לאחר שקיבלה את הציון 75 בוועדת הביקורת טוואנדה מדברת עם אנדרה בעלה שמאיים להתגרש ממנה אם תמשיך בתוכנית וזה מדכא אותה מאוד במשך כל היום.
קים לוקחת את הבנות לקארטינג(איזה כיף!!)
סניי מזמינה את אמא שלה לבית מתחילות מחדש. זהו מחר חוזרים לעבודה ולא ייצא לי לראות את הפרק ברבע לחמש.... אז ניצלתם מהסיכומים שלי..

א ו ר3

New member
אני חייבת להגיד שג'וסי עיצבנה אותי!

בסדר, אפשר לבוא ולהגיד "אתן יכולות להנמיך את הקול? יש פה אנשים שעדיין ישנים..." במקום להתחיל סתם לריב עם קים ולהתעמת איתה על דבר שהוא אפילו לא עניינה!!! ג'וסי סתם הכניסה את עצמה לסכסוך מיותר וחבל... כי עד עכשיו היא וקים הסתדרו מעולה. ולא הבנתי מה שרונדה אמרה לגביי סיניי- למה בעצם לא הייתה לה ילדות רגילה... ?

s m i l e 2 4

New member
../images/Emo58.gifג'וסי הזאת מעצבנת!!

ואני אמרתי את זה כבר אתמול ועובדה שבאחד הפרקים הבאים הבנות יתעמתו איתה לגבי המצבי רוח שלה..והיום ראו שיש לה משהו אישי נגד קים.. לגבי סניי.. לא ממש זוכרת למה לא היתה לה ילדות רגילה.. אבל אמא שלה תבוא שבוע הבא וסניי תגיד לה שהיא רוצה לחיות חיים עצמאיים..

nkotb

New member
מישהי יכולה להסביר לי מה קרה לג'וזי

היא התחרפנה לגמרי! בסדר, אז העירו אותה, לא נעים אבל יש דרכים לדבר, מה זה הקללות האלו? את רוצה לגדל ככה את קלואי?! איום ונורא. היא צריכה להיות בפגישה דחופה עם רונדה על צורת התגובות שלה. ומה זה הצרחות האלה שלה? מה את בכלל מתערבת? לא יודעת מה קרה לה אולי הבטחון עלה לה אבל בעיני זה לא מצא חן בכלל. קים - היא כל כך שיטחית שזה מחריד! מה יהיה עד מתי היא תשים את הדגש על החיצוניות יענו בגדים / איפור וכו' קודם כל תתקני את הפנימי שלך ואגב, לא יזיק לה דיאטה. סאמר - שמעתם מה היא אמרה אתמול למדריך שלה? שהיא לא תפסיק לאכול צ'יפס! אתן יודעות כמה קלוריות יש בצ'יפס? המון!!! (ואני יודעת כי גם אני בדיאטה), למה לעזאעזל היא עשתה את הניתוח למה? איך היא בדיוק מצפה לרדת במשקל שהיא אוכלת את כל הג'אנק פוד הזה?! טואנדה - או הו כמה בעיות יש לה לפתור על הראש שלה ג'ניפר - סתם מעצבנת סניי - יאללה שתסיים כבר שכחתי מישהי?

א ו ר3

New member
דווקא קים אמרה

שאוכל ממש לא מלהיב אותה.. וטוואנדה מסכנה..
.. בפרקים האחרונים דווקא ממש התחלתי לאהוב אותה, והיא מתמודדת עם המון דברים ממש בגבורה.. , כלומר אני חושבת שאם הייתי במצב שלה ובעלי היה מאיים עליי בגירושין הייתי ממש במצב נפשי קשה... וגם אהבתי את זה שהיא אמרה שהיא ממש לא רוצה להתערב בעניינים של כולן...כל אחת שתזרוק שם עוד מילה סתם תוסיף שמן למדורה וחבל!!! במקום להפיק מהמקום הזה משהו הן רק רבות ומרכלות כל היום..נמאס

מסכימה איתך אור

בקשר לג'וסי היא יכלה לפתור את זה בדרך אחרת ופחות וולגרית..היא זאת שהקימה את הרעש והמהומה אבל קים שלטה בעצמה ולא נסחפה לריב של ג'וסי כמו שחשבתי שתעשה. בקשר לסנייי לגבי הילדות שלה אני יודעת רק שאבא שלה עזב אותה מעבר לכך אני לא יודעת או זוכרת ממש פרטים... טוואנדה בהחלט היתה מצוברחת היום והיא לא אשמה...לא יודעת מה נסגר עם בעלה היה לו התקף רציני עליה...אני לא היתי נותנת לשום גבר לדבר אלי ככה...זה ממש חוסר כבוד וזה עוד בעלה לא סתם חבר שלה.

דווקא אני זוכרת שסניי אמרה בהתחלה

שההורים שלה לא אהבו את החבר שלה בגלל שהוא היה אפרו אמריקאי ולכן אילצו אותה להפרד ממנו . ואם אני לא טועה היא זאת שאמרה בהתחלה ששניי ההורים שלה נשואים בשנית יש לה מלא חצאי אחים וההורים שלה גרים באותו רחוב אבל היא לא בקשר עם אבא שלה . אבל אולי זאת מישהי אחרת ואני טועה ?

ההורים שלה נשואים

אבל בעלה של אמא שלה הוא לא אביה הביולוגי של סניי וכמו שציינת אבא שלה הביולוגי גר כמה בתים ממנה אבל לא בקשר איתה.

בואו נעשה סדר בבלאגן.ההורים של

סיניי התגרשו,כשסיניי היתה ילדה צעירה.כל אחד מהם הקים משפחה חדשה. סיניי סיפרה בתכניות הראשונות על כך ש א י ן לה קשר עם אביה (הביולוגי), כי מאז שהוריה התגרשו,הוא העדיף את משפחתו החדשה ולא שמר על קשר איתה. למעשה חשבתי כי רונדה תטפל גם בכך,כי עם שאר הבנות,שיש להם בדיוק את אותה בעיה (קים,טוואנדה,גניפר,גוזי),כן עובדים על כך.רונדה כנראה חשבה אחרת והבעיה הזו,בכלל לא מטופלת. לעומת זאת הקשר שלה עם אמה מצויין ושמענו בשיחה הטלפונית,כמה אמה נחמדה.

פרק 212 25.12.06

פרק רווי ריבים ותככים... הפרק החל בריב הבוקר של קים וסאמר על האיפור, מסתבר שגם לתיק האיפור של סאמר הגיעו דברים מקים. הצרחות העירו את הבנות וג'וסי, שכנראה אסור להעיר אותה, חטפה קריזה, ירדה להעיר להם שהויכוח כבר מיצה את עצמו והוסיפה לקים שהיא לא FUCKING מלאכית. בהמשך היום התלהט שוב הויכוח בין ג'וסי לקים. ג'וסי חוזרת ואומרת שקים במצוקה מפני שפרצופה האמיתי נחשף... היתה פגישה עם דר' סטן ושם קים לא הפסיקה לעקוץ אץ ג'וסי עד שזאת התפרצה שוב. טוונדה בסוף הפרק הקודם עמדה לביקורת בוועדה. היא פרצה בבכי בפני שהבינה שכולן כל כך כנות סביבה (חחחח) וגם היא כנה עם רגשותיה. בהמשך היא דיברה עם בעלה שאמר לה לעזוב את הבית ולא יחכו לה בבית מסמכי הגירושין. סניי וג'ניפר היו אמורות לשחק עם רונדה אבל בסופו של דבר רונדה שלחה את סניי להזמין את אמה לבית. ג'ניפר ורונדה שוחחו על כיף וג'ניפר אמרה שהיא לא אהבה לשחק כי פחדה להתלכלך. רונדה הפכה אותה למלכת הכיף של אותו היום ונתנה לה מעטפה מסתורית עם הוראות לגבי פעילות בערב...ג'ניפר ביקשה להוריד את השרשרת להיום וזה פתח עניין שלם של קנאה בקים על כך שהצליחה באמצעות נדנוד אינסופי לחזור ולהתאפר, בוד שהיא לא מתלוננת ומרגישה זנוחה. מסתבר שזה דפוס שקיים אצלה בבית, בינה לבין אחותה ואמה. סאמר הלכה לחדר הכושר לפגוש את מאמן הכושר השווה שלה. בערב הלכו הבנות לקארטינג בעוד התגובה של בעלה השפיעה על מצב הרוח של טוואנדה. בהחלט פרק ארוך ומייגע.

כל כך אהבתי

לראות את טוואנדה בועידת ביקורת, התרגשתי מאוד בשבילה. זה רק מראה שהטיפול של אינאלה מעולה בשבילה. לגבי גיו'סי היא עלתה לי על הצעבים היום, בדרך כלל כשאני קמה בבוקר אסור לדבר איתי. אז כניראה ג'וסי אותו דבר אבל בין לבוא ולצעוק ולבין לבוא בצורה אנושית ולומר סליחה תדבר ויותר בשקט זהזה מפריע לי לישון , היא החליטה להתעלק על קים על כל הזמן הזה שיש להם הפרעות ביחד. טוואנדה, מסכנה גם מתחתפחת אישית וגם בעלה מוסיף עליה. ..... ג'נפיר נו טוב, ילדה קטנה רק צריך לשים לה מוצץ והכל בסדר. סניי כמה קטנה מתנהגת בצורה הכי נורמלית בבית .

vivian k

New member
פעם ראשונה שט. בכתה

הם זוג צעיר שרק התחתנו שבועיים קודם לכן וכניראה שהוא לא מחזיק מעמד לבד. אולי הוא לא מאמין בשיטה כי מרגיש שאשתו לא משתפת פעולה ועדיין נימצאת באותו מקום. ובמיוחד שעוד נכונו לו חודשיים להיות ערירי.. שיבוא להתארח שם לכמה ימים ירגיש מצויין . לא חבל לזרוק את האולטימטום -"או שאת באה או שאני מתגרש"....?. ובכלל לא שמענו את השיחה הזאת . הם לא מצלמים הכול. גם לא צילמו את סאמר מחטטת בתיק האיפור של קים ? היא הצליחה להוציא משם כדבריה את צלילית האיפור שלה, ואולי לא היו דברים מעולם?.... העצבים של גוסי הם הזדמנות בשבילה לפרוק את הכעסים והתיסכולים שהיא סוחבת..לגעתי אם גרים ביחד אסור להתנהג בצורה כל כך ברברית אחת לשניה. הן אמורות לעבוד יחד להסתדר יחד . לדעתי אין כללים בבית ואין משמעת אין כבוד ויחס ובכלל אין אימון. אז איך יהיה ריפוי..?.... הפרק היה מעניין היום כי היו כמה התרחשויות והמון אקשן נקווה שהעיניינים יתפתרו בטוב.. ממני ויוי

פיפיטה

New member
בלגגגגגגגגגגגגגגגגגגן

זה מה שהיה היום מריבות צעקות בכי שיחה עם כולם חדר כושר בילוי עשו סלט הכניסו הכל ל-45 דקות יש פרקים איטיים כל הזמן כולם בבית או אקשןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה