פרק 21

פרק 21 ../images/Emo58.gif

סיימנו לפניי כמה דק' לראות את הפרק ה-21 (שהורדתי
)... כל ה-20 דק' האחרונות הייתי במתח של החיים שלי, נשבעת שבחיים לא הייתה מתוחה עד כדי כך
ואז כשהם התחילו לעבור את החבל הזה... פשוט רעדתי !!! הייתי במתח מטורף פשוט !!! לא רעדתי כאילו (וזה נשמע מזלזל, אבל באמת שזאת לא הכוונה) יש לי התקף אפילפסיה או משו חס וחלילה, אבל בהחלט הידיים קצת רעדו והדופק עלה ברמות, וכמה דק' אחריי הסוף עדיין בקושי יכלתי להקליד
פרק 22 זה פרק אחרון לעונה נכון ? כי באתי להוריד את 23, אבל אז קראתי בפורום שזה זיוף או משו.. מה יש בזיוף הזה ? ו... OMG, רק אני צחקתי ברגע שהשמן הזה עלה על החבל ? זה היה כ"כ צפוי שזה יישבר... הוכחה מושלמת שזאת הסדרה הכי מושלמת. EVER. הסדרה הכי מותחת ומשכנעת שראיתי בחיים. בהחלט ראוייה לפרס הטוב ביותר.

Edgar Davids

New member
../images/Emo58.gif מצטער לאכזב אותך

אבל רוב האנשים חושבים ש-21 זה נקודת השיא של הסדרה. ורובם גם חושבים ש-22 הוא פרק בגדר אכזבה. אבל בהחלט פרק 21 הוא פרק מדהים מותח ומלחיץ. וכן גם אני צחקתי על השמן

למה לאכזב ?

גמני חושבת ככה
זה פשוט הפרק הכי מעולה בעולם... הסדרה הזאת זאת ברכה לטלוויזיה

|ספווילר|מה??

זאת הסדרה הכי טובה שיש גם אם יש קצת אפילו קצת אכזבות (למרות שלי אין) זה לא אומר שמשהו מפחית בסדרה כל עוד יש את השחקים הטובים ווונת' אזזזזזזזזז...זהו P:

Edgar Davids

New member
כנראה שלא הבנתם אותי

בשום פנים ואופן לא אמרתי שהסדרה מאכזבת רק אמרתי שהיא לדעת רבים עברה את השיא בפרק 21.

ereztheking5

New member
אהלן, חדש פה

אממ אז ככה, אני סיימתי לראות את העונה הראשונה לא מזמן (הורדתי את הפרקים מהאינטרנט), וגם לדעתי פרק 21 הוא אחד הפרקים הטובים והמותחים בסדרה, התאכזבתי מאוד מפרק 22 ומהסוף שלו, אבל בגלל שיש עונה שנייה אני מאמין שזה יפצה על זה בגדול.

היי =]

הי.. אממ זה ישמע לכם מפגר אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים חח כאילו אני אוהבת את הסידרה אבל למה כבר כולם ראו את כל הפרקים באינטרנט?.. זה יותר שווה כל פעם לחכול ולהיות במתח.. אבל אתם מגרים אותי.. חח אממ למישו יש את האתר הזה שאתם מורידים ממנו את כל הפרקים?... כי אני אשמח לקבל...=].. יויו

toxic2004

New member
אז זהו

שלמעלה יש שורה אדומה המזהירה על מי שידבר על הורדות ואתרי הורדות. מלקות יובטח למוסר המידע, אז אני קצת חושש...

Gilliana

New member
לדעתי ממש לא ../images/Emo58.gif

וזה משום שהבריחה לא הסתיימה בפרק 21, ולמעשה לא הסתיימה גם בפרק 22 - וכפי שאני רואה את זה, הקליף האנגר שמסיים את פרק 22 לא היה יכול להיות מותח משהיה בפועל.

ספויילרים לפרק 22 - שרשרו..../images/Emo58.gif

יש מצב שמישהו מספר לי מה קורה אחריי שהם בורחים ?

גצית 16

New member
אממ ../images/Emo58.gif פרק 22..

אממ הם בורחים לכיוון המטוס ובמטוס יש רק מקום ל2 עכשיו המשטרה מתחילה להציף והאלה שבמטוס פוחדים שיתפסו אותם בתור שותפים לבריחה אז אולי 2 שניות לפני שהאסירים מגיעים לכיוון המטוס, הטייס מתחיל להמריא ואז כל האסירים נמצאים ברווחה כזאת, והמשטרה מתחילה להציף אותם במעגל... קצת ביאס, אבל זה עושה חשק לראות ומהררר את העונה השנייה... החסרתי משהו?

TAL 8

New member
../images/Emo58.gif דווקא לי זה בכלל לא עשה

חשק לראות את העונה השנייה, הסוף כל כך ביאס אותי!..

ereztheking5

New member
עוד משהו קטן מאוד../images/Emo58.gif

בסוף לא זוכר מי, אולי סוקרה, שואל את מייקל מה עושים עכשיו? ואז מייקל עונה לו: "בורחים" או "רצים" משהו בסגנון הזה, ובזה נגמר הפרק והסדרה למעשה. משאיר הרבה מתח לעונה הבאה.

למעלה