פרק 21

פרק 21 ../images/Emo58.gif

היה פרק פשוט מצויין.... אני עדיין לא הבנתי האם לדנקו יש כוח או שאין לו.... מעניין אותי כרגע איך יגמר הפרק האחרון של העונה (ומה התאריך שלו). זה שלסיילר יש את היכולת לשנות צורה זה מאוד מעניין. :) (האם יש לו גם את הכוח של מאט פארקמן? איך זה שבתחילת הפרק הוא היה במושב האחורי של המכונית ואז פתאום בגג הבניין?)

פרק חזק../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בקשר לכחות של סיילר אנחנו אף פעם לא נדע כמה כוחות הוא אסף כבר, אולי הוא אסף עוד כוחות ופשוט לא הראו את זה בפרקים, אני לא בטוח שיש לו כוח כמו של מאט אבל יכול להיות שיש לו משהו דומה. היכולת של סיילר לשנות צורה מעניקה לו כרטיס חופשי הוא יכול להפסיק לברוח עכשיו ולחיות חיים חופשיים, למרות שלא נראה לי שזה מה שהוא מחפש כרגע. ללא ספק הדמות של סיילר היא הכי מעייננת ב סדרה. למי שיש שאלות על הסדרה מוזמן לפנות אלי

../images/Emo58.gif

נכון, היכולת שלו מאפשרת לו לחיות חיים חופשיים. הנקודה היא שאני לא מאמין שזה הכיוון שהיוצרים ילכו אליו, פשוט בגלל שאז השחקן שמשחק את סיילר יהיה מיותר. ומה שקצת מפריע לי לגבי סיילר, זה שהוא כבר לא משתמש יותר בכוחות הישנים שלו. כמו : שמיעה מרחוק, הקפאה, הפיכה של מתכת לנוזל.... (אגב, מעכשיו הוא כבר לא צריך לרצוח יותר בשביל להשיג כוחות חדשים. את השינוי-צורה הוא לקח בעזרת אמפתיה, כמו שהוא לקח את הכוח של אל)

../images/Emo58.gif

לפי דעתי לא יוותרו על הדמות של סיילר הוא מביא להם יותר מידי רייטינג, לגבי שאר הכוחות, שמיעה מרחוק- הכוח הזה מופעל תמיד הוא תמיד שומע מרחוק כך גם עבד הכוח של זאת ששהוא לקח ממנה את הכוח ולכן היא שמה אוזניות כל הזמן, לבי הקפאה או הפיכת מוצק לנוזל אין לכוחות האלה כל כך שימוש כרגע

אממ... ../images/Emo58.gif

איך היית רוצה שסיילר ירצח: באמפתיה ורצון טוב להשאיר עוד בנאדם עם כוחות דומים בעולם הזה? או כרצח קר ומדהים, שמשאיר ת'צופים מרותקים למסך?
אחרי הכל, זה סיילר. רוצח. רק פעמיים הוא השתמש באמפתיה - אצל אל, כי הוא אהב אותה. ואצל המשנה צורה הזה, כי הוא היה חייב להציג כאילו "סיילר" מת... לדעתי הוא עדיין ימשיך לרצוח כדי לקבל כוחות חדשים

יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

כשסיילר לוקח את הכוח של מישהו אחר באמצעות אמפתיה, לבנאדם השני נשאר הכוח? איך זה בדיוק יגרום לאנשים לחשוב שסיילר מת?

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifתשובה

כן, הכוח נשאר אצל הבנאדם כשסיילר לוקח אותו באמצעות אמפתיה[וגם כשהוא לוקח אותו בדרך הרגילה, אבל חוץ מקלייר אף אחד לא שרד את החוויה], הבעיה היחידה היא שיותר קשה לו לשלוט בכוח, כמו שראינו כשהוא לקח את הכוח של אל. ובגלל שהמשנה צורה מת בזמן שהוא נראה כמו סיילר, ודנקו תקע לו סכין בחלק במוח שמונע מהכוח של קלייר לפעול, זה נראה כאילו סיילר מת. אם הבנאדם היה מופיע גם עם גולגולת פתוחה היתה לדנקו קצת יותר בעיה לגרום לנוח להאמין שזה סיילר.

Sandro

New member
תשובה + דעות../images/Emo58.gif

לדנקו ככל הנראה אין כוח. אין לו את הכוח של מאט פארקמן, עם זאת יש לו את היכולת שברגע שהוא נוגע בחפץ מסוים, הוא יכול לדעת את ההיסטוריה של אותו חפץ וככה הוא יכול "לאתר" קורבנות. מה שהיה מעניין זה שבסוף הפרק דנקו יהיה המשנה-צורה, אבל בסוף התברר שזה סיילר - יפה, הפתעתם קצת. כל מה שקשור לאנג'לה ופיטר לא היה מעניין מלבד "מי זאת אחותה של אנג'לה". כל מה שהיה בין נייתן לקלייר היה נחמד, היידן מאוד מאוד השתפרה במשחק שלה הבכי היה מאוד אמין.

זה עדיין לא מסביר - ../images/Emo58.gif

אז איך סיילר, בתחילת הפרק, היה באוטו ואז נעלם. והופיע על הגג.

Sandro

New member
תיאוריות אפשריות ../images/Emo58.gif

זוכר את הכוח של אבא של סיילר? שהוא יכול "להרדים" את הקורבן.. יכול להיות שסיילר עם כל האמפתיה שלו כלפיי אביו לקח את הכוח הזה ממנו והרדים זמנית את דנקו. אופציה שנייה לא סבירה כ"כ זה שבעזרת טלקנזיס הוא בעצם יכול 'לעוף לזמן מוגבל/לדאות' כמו ג'ין מאקס-מן. אופציה שלישית היא שמדובר בכוח שאנחנו לא מכירים, שזה סביר, כי סיילר הרג הרבה מאוד בעלי יכולות - אולי גם אחד שאנחנו לא יודעים עליו שיש לו יכולת מסוימת שאפשרה לסיילר להעלם.

לדעתי../images/Emo58.gif

הוא השתמש בכח של קנדיס.. יצירת אשליה במוח של דאנקו בזמן שהוא על הגג

Sandro

New member
../images/Emo58.gifלסיילר..

אין כלל את הכוח של קנדיס, הוא הרג אותה באמצעות אבן שהכוחות שלו לא היו ברשותו (הוא היה בהשפעת וירוס שהגביל את כוחותיו) ולכן הוא לא למד את כוחה של קנדיס. בקו זמן אחר, בעונה הראשונה או השנייה, היה לו את הכוח של קנדיס והוא באמת הפך לניתן ולנשיא ארצות הברית, לכן זה מבלבל מאוד. אם היה לו את כוחה של קנדיס, הוא כלל לא היה צריך את שינוי הצורה המעיק הזה..

ET2k

New member
אם הולכים לפי הרמזים בסדרה ../images/Emo58.gif

א.בפרק הקודם לא ראו אותו בכלל למרות שברור שהוא היה באזור ב.בנט מדבר על יכולת טלפורטינג בדיוק לפני שרואים את הסצינה הזו, מוזר, לא? ג.לא ממש רמז - אבל עדיין לא הסבירו איך הוא בדיוק ניצל בסוף הVOLUME שעבר... (בעצם הוא נעלם והופיע במקום אחר).

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif 321

פרק טוב מאוד. כולו על עניין של תחפושות שאנשים עוטים על עצמם, בכוונה או לא בכוונה. אם זה נייתן, שקלייר רק מחכה שיוריד את השריון שלו ויתנהג כמו שהיא מצפה שהוא יתנהג, כמו סופרמן; אם זאת אנג'לה שבשביל לשנות את הנבואות שהיא ראתה כשהיא עוד היתה צעירה ואידיאליסטית כמו פיטר, היתה צריכה לבחור בדרכים של בגידה ושקרים; וכמובן הסיפור של FOTW שמשתמש בכוח שלו להחליף מראה מעמדת כוח אחת לשנייה, גם אם זה יותר בשביל להתחיל עם בחורות מכל דבר אחר; וברקע של הסיפור הזה יש את דנקו וסיילר, שהאינטרקציה בין שניהם היתה משעשעת למדי. משחק החתול ועכבר הזה של שניהם בהתחלה, כשסיילר מעיר לדנקו שהחפצים שלו[או החוסר בהם] הופכים אותו לזיקית יותר מכל כוח לשנות צורה - הוא יכול להיות כל אחד, בלי קשרים לאף אחד, ובסוף הפרק סיילר מסגל לעצמו את אותה היכולת - בלי להרוג את הבנאדם הפעם, מה שאומר שהוא בוחר להרוג את האנשים שהוא לוקח להם את הכוחות, לא חייב - ומזייף את המוות שלו[לאכזבתו הגלויה של נוח]. הולך להיות שמח עכשיו שסיילר ודנקו ישתפו פעולה, והכול בשביל שסיילר יהיה סוף סוף מיוחד. היחיד עם כוחות שנשאר בחיים.

../images/Emo58.gif

אנ'לא חושב שבסוף דנקו ירצה שסיילר ישאר בחיים, לדעתי הוא ינסה להתנקש בו אחרי שסיילר יסיים לעזור לו.

../images/Emo58.gif321...

דנקו: "togga catch them all", ממש פוקימון.
מטומטם. דנקו + סיילר = יאמי! מת על סיילר ככה שהוא תחמן. ולראשונה אנחנו רואים אופי דתי בגיבורים, בלעעע... לא שייך להכניס את זה לסדרה. ממתי מכניסים דת לסדרה כ"כ מצליחה? אהבתי את ההצלה של נוח בנט! הוא כ"כ מקסים חחח סופסוף מגלים ת'פרצוף האמיתי (והטוב!!!
) של אנג'לה פטרלי. היא ניסתה כל הזמן הזה לעצור את האפוקליפסה! מתעליה. והנה משפחת פטרלי מתאחדת שוב! אבל מה הקשר לאחותה? oO סיילר "מת", וכעת כשיש לו את שינוי הצורה - אנ'לא רוצה לחשוב עוד כמה כוחות הוא הולך להשיג במיוחד כשהוא מצטרף אל דנקו

../images/Emo58.gif

לדנקו אין כוח. ואני חשבתי שסייל יצא מהאוטו לגג - ע"י טלפורטינג, לא?? אין לו את הכוח של הירו??

למעלה