פרק 21

nk29

New member
../images/Emo58.gif תשובה ברורה ופשוטה לשאלה שהוצגה פה..

היו פה כמה אנשים ששאלו איך סיילר הופיע ברכב של דנקו בתחילת הפרק, ואני לא מבין איך לא זוכרים?? ארתור פטרלי לקח את הכוח של הירו - לעבור הזמן ובמרחב, וסיילר הרג את ארתור - כולם ראו את זה, ולקח את כל מצבור הכוחות שהיו לו- לארתור. מזה יוצא, שלסיילר יש את היכולת של הירו, ולכן הראו אותו ברכב, ומשתמש בטלקינזיס ללחוץ על כפתור באוטו, להסחת דעת של דנקו כדי שיוכל להעלם ולהופיע בגג הבניין שמשקיף על הרכב..

Sandro

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שאתה טועה.. סיילר לא לקח את מצבור הכוחות של ארתור. האיטי היה בקירבו ולכן גם לא דרך סימפתיה, הוא לא יכול היה לקחת את הכוח של ארתור :)

nk29

New member
טעות!!!!!!!! (ספוילר)

סיילר עצר את הקליע שפיטר ירה - באויר - כשההאיטי נמצא במרחק מסוים ממנו, כנראה במרחק שסיילר יכול היה להשתמש בכוחות שלו.עובדה, הואאמר אפילו לפיטר : "אתה לא רוצח, אני כן..." , ואז שיחרר את הקליע וארתור נפגע ונהרג. אם לסיילר היו כוחות להרוג את ארתור- ופיטר כידוע ידע מזה, ולא עצר את סיילר רק כדי שיעצור את ארתור. בין הכוחות שהיו לארתור - זה הכוח של פיטר - המקורי - ספיגת כוחות ללא ההרג- וככה הוא שומר על הגופה של משנה הצורה, שימוש בכוח של פיטר, ושימוש בכוח של הירו בתחילת הפרק.. זה ההסבר הכי הגיוני. ראיתי את הפרק שארתור נהרג - 5 פעמים לפחות כדי לראות אולי פספסתי משהו וההאיטי נמצא יחסית רחוק מסיילר.. זהו.... סורי על החפירה...... חחחחחחחחח

Sandro

New member
זה תיאוריה חסרת סימוכין בעליל ../images/Emo58.gif

חיפשתי בוויקיפדיה וסיילר ככל הנראה אינו מחזיק בכוחותיו של ארתור/הירו. באופן לא ברור, לא תמיד לסיילר יש את "הרעב" לצוד כוח מסוים, עובדה שכשהוא הרג את אח של מאיה הוא לא לקח את כוחותיו, כמו גם אחרים שהרג.

Billy Shirs

New member
ובצדק...

הכוח של אלחנדרו מועיל עוד פחות מהכוח של ההוא שיורה בדברים בלי אקדח.

למעלה