פרק 21

riktal

New member
פרק 21 ../images/Emo13.gif

נאלצתי להפסיק את הפרק באמצע, אבל אני אחזור אליו מאוחר יותר. בינתיים - אתם מוזמנים להתחיל לשרשר את תגובתכם לפרק
.

Dandushit 24

New member
איזה פרקקקקק אהבתי!!!../images/Emo106.gif

איזה פרק תותחי!!!
ענק!!!
יפהה!!!
סקסי!!!!
אני ארשום את שמות הדמויות כי אני עדיין גרועה בשמות של השחקנים הראשיים סוריי זה התחיל עם ווקאל אדרנלין מנסים לשבש לכיוונים חדשים את הראש וג'סיי (ג'ונתן גרוף) כזה חתיך
והכימיה שהולכת בינו לבין רייצ'ל (ליה מישל )היא מדהימה
- אני יודעת שהם חברים במציאות וזה כל כך כיף לראות חברים טובים משחקים ביחד! הרג אותי מצחוק איך שוויל מנסה לשגע את סו
עם הישבן הסופר שווה שלו!!!!
אני יודעת שזאת תוכנית PG אבל סתם ככה להוריד חולצה זה לא כזה איי יאיי הוא יכול להרשות לעצמו
אבל איך שהיא ניסתה לגרום לו לנשק אותה והוא כמעט נכנעעעעעע
אני רציתי להתעלףףף חחחחחחח מתיו מוריסון שר מדהיםםםם
אהבתי את השיר של קוין אבל לא כל כך את הריקוד של הבנות בהריון שהביאו לשם - היה מתאים לה סולו לבד וזה היה יוצא ממש יפה
ג'סי ממש ביאס אותי עם ההתנהגות שלו כי אולי אני היחידה אבל אני חושבת שהוא הכייי מתאים לרייצ'ל יותר מפין ושפין יחפש לו איזה בריטני אחת או לא יודעת מה
אני רוצה את ג'סי עם רייצ'ל!!!!!
לרגע שראיתי את אישתו של וויל עם פין דאגתי
כי היא ראתה לרגע את וויל אבל אני מקווה שזה לא תחילתו של סיפור כי זה מה זה מאוססס
אבל מצד שני זה יטרפד את הקשר שלו עם רייצ'ל
בנוסף לכך שמתם לב שהמוטיב היהודי נורא מודגש פה!
כל פרק שומעים מזל טוב או מילה בעברית או אתה יהודי ואני יהודי זה מצחיק אותי
אהבתי מאוד מאוד את הפרק

shoham95

New member
../images/Emo6.gif

נכון! רק עכשיו אני נזכרת שמישהו אמר מזל טוב בפרק
ובפרק עצמו בכלל לא ייחסתי לזה חשיבות
וכשטרי אמרה לפאק שהוא אמור להיות חכם כי הוא יהודי- צחקתי
באמת מזכירים אותנו הרבה

sivan3004

New member
מעתיקה את התגובה שלי מהשרשור הקודם...

לקחתי את התגובה מהשרשור של פרק 21 בקצב ארה"ב
אני לא ממש זוכרת מה קרה בפרק אבל זה מה שכתבתי בשרשור שם... הרג אותי שבריטני שמה את החולצה של המעודדות הפוך חחחחחחחחחחחח וכמות הפרסים של סו! וואו! ומסכנה רייצ'ל עם הביצים איך ריחמתי עליה חחח למרות שג'סי היה שם ממש ממש חתיך והשיר של פין ופאק הרג אותי
וסו עם השרשרת
פרק חמוד סה"כ:)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifפרק גרוע.

סיימתי אותו בOh Come on! (סירייסלי.. צעקתי על הטלוויזיה או קומ-און!) השירים היו גרועים. חוץ משל קווין ו-ווקל אדרנלין. ואעלק ג'סי אומר להם "הם עשו פאנק, מעולם לא הצלחנו, אני בדכאון" ההוא מהחנות של טרי הורג אותי מצחוק.. הבית של סו אדיר חח כל הקטע של שו וסו (חח) היה די מבחיל. ומעצבן אותי שהוא מתנהג כמו ילד קטן. ווקל אדרנלין היו ממש מגעילים שהם בחרו דווקא את רייצ'ל וזרקו עליה ביצים - זה כואב בנוסף לזה שזה משפיל. כבר עדיף ברד או משהו.. מצחיק שקווין בהריון כבר 9 חודשים וזה ממש לא נראה ככה.. שלא נדבר על הכמות בנות בהריון שיש להן בבית ספר, זה מזעזע. אהבתי את הדינאמיקה של פאק ופין. רואים שהם היו חברים טובים פעם.. מרסדס הייתה מעצבנת ומקסימה.. עיצבן אותי שיש דברים שהיא חושבת שרק היא מסוגלת לעשות. עושה אפלייה הפוכה. אבל הייתה מקסימה כשהיא הציע לקווין לגור אצלה. אני באמת שמחה שמתייחסים לעובדה שהיא לא גרה בבית... ושפרק הבא יתיחסו לזה שוב (זה לא ספוילר הראו את זה בסוף הפרק!) בקיצור פרק לא משו. ואני לא יכולה לחכות לפרק הבא והאחרון לעונה!

enigma14

New member
אהבתי את הפרק!

השיר שקווין שרה היה טוב, אבל הריקוד עם הבנות בהריון היה דיי מטריד
ואגב זה לא נראה לי בנות מהבית ספר,זה יותר כמו מקבוצה כזאת (לא חסרות כאלה באמריקה..) והקטע שהלהקה המתחרה עשו לרייצ'ל היה אכזרי,במויחד שזה בא מג'סי והקטע על ויל וסו בסוף,נקרא בלשון בניחוש חוקר "דיבור ממש מקרוב"
(נראה לי שככה זה הלך)

enigma14

New member
ואגב

השיר שאנדרנלין ווקאלי שרו ממש מוכר לי!אני יודעת שזה של קווין (ראיתי את זה פעם ב VH1) אבל הוא מוכר לי מעוד מקום בטירוף! ונכון השיר שארטי שר שהוא דמיין שהוא הולך?את בעונה ה4 של שנות ה70 היה פרק שדמיינו מה היה קורה אחריי 10 שנים אם דונה ואריק לא היו מתנשקים (כלומר בשנות ה80) ורגע לפני שעברו לראות היה את השיר הזה בקרע ואריק שאל "מה זה לעזאזל הדבר הזה?" טוב אני יודעת שאין פה ממש פואנטה,אבל נראה לי שזה ברור מה ניסיתי להגיד

איזה פרק ענק!

באמת שזה הפרק הכי מצחיק שהיה בעונה הזאת וצחקתי מלא פעמים בקול רם- לא דבר שקורה הרבה כשאני צופה בטלוויזיה. מישהי כבר הזכירה את זה פה- סו שמה פנינים מתחת לטרנינג לדייט עם וויל! פחחח האמת שוויל היה ממש מעצבן בפרק הזה. אני רציני עוד שנייה צרחתי על הטלוויזיה PUSSY!!!!! כשהוא נכנע לנשק את סו, אבל ההורים ישנים וזה.. בכל מקרה פרק יפה, אהבתי את השירים היום! ואהבתי את המודעות העצמית של ווקאל אדרנלין. מישהו פה אמר שזה לא ריאליסטי, אבל האמת שלדעתי זה כן- לא בקול רם ולא בכזאת ישירות, אבל המחשבה כן עולה בראש. אגב- בריטני רקדנית מטורפת!! בריקוד הפאנקי בסוף היא הייתה מדהימה! סנטנה אכזבה עם הדילוגים האלה, כאילו, מה..? ובכל הפרק, ריקודי ההיריון האלה היו מטרידים ומצחיקים. אחלה פרק.

shoham95

New member
פרק מעולה../images/Emo13.gif

וויל יצא ממש זבל בכל הקטע עם סו. הוא ממש עצבן אותי
. מרסדס כ"כ חמודה שהיא מארחת את קווין! ואני ממש אוהבת את סו. היא מלכה
כל הקטע עם טרי ופין היה ממש משעשע
וג'סי כ"כ זבל!! למרות שהיה צפוי, זה עדיין היה מעצבן

מה יא

New member
אחד הפרקים הגרועים../images/Emo96.gif

טוב אי אפשר לקרוא לי מעריצה של גלי, לרוב בא לי להקיא וכאלה, ואני רואה את זה סתם כי כבר התחלתי ואין יותר מדי דברים טובים לראות בטלוויזיה. אבל יש להם גם פרקים טובים... והפרק הזה וואיי מזעזע. סו ושו - טוב שלאאאאאאא, WTF. איכס. איזה קטע לא קשור לחיים ומוזר. אני ממש שונאת את שו הוא כזה מציק, יש לו פנים של דמות מצויירת וההתנהגות שלו כל כך לא ברורה, אין לו אישיות! הוא לא החליט מה הוא. זריקת הביצים? נו באמת, מה זה השטויות האלה. זה באמת ככה באמריקה או שסתם מוכרים לנו את זה בסרטים? אני לא יכולה לדמיין מישהו עושה משהו כזה. איכס וגם המגעיל הזה ג'סי, הוא ממש מכוער
חוץ מקווין והבנות בהריון שהיה קטע חמוד, והיא גם שרה ממש יפה... קיצר כולי ישבתי מול הטלוויזיה וכמעט הקאתי מהשטויות שלהם.

למעלה