פרק 21.

Inbarit3

New member
אבל ז לא שהוא כזה תמים...

הוא אהב אותה והכל,אבל אל תשכחי שזה הוא רצח את השליח פיצה.

גק שפרד

New member
זה עיצבן אותך כי את עצובה..

לא כל סידרה היא "השיר שלנו", מסתיימת כשכולם מחייכים וקוצי פוצי.

sbsp66

New member
אתה לא יכול להתעצבן מכך שאנשים אחרים עצובים

אולי אתה חסר רגשות חמלה ורחמים וזה חבל מאוד שזה ככה ודרך אגב אתה לא צריך לדרוך על השיר שלנו ועל הסדרה הזאת כי אני למשל אוהבת את הסדרה הזאת והסיום שלה לא היה קיטשי דביק וורוד כמו שאתה מתאר בכלל לא כנראה שלא ראית אפילו פרק 1 אז פשוט כדאי שלא תכפיש את שם הסדרה הזאת . וזכותה להיות עצובה ,רוב האנשים עצובים אחרי שמישהו מת או נרצח זה שאתה מתעצבן מהעצב זה משהו לא נורמלי .

מ א י ל ה

New member
בואנה את לא מפסיקה אה? תנוחי קצת בין תגובה

לתגובה אולי יכנס לך קצת שכל לאוורר את התאים האפורים שלך.

sbsp66

New member
הראש החלול שלך לא נעשה יותר מלא בחוכמה והזמן

חולף ועובר...וחבל הנקבוביות הריקות בראשך לא נסתמות ולא חודר חמצן למוחך איפה היית כשבני האנוש קיבלו את שכלם ומוחם ? בשירותים מסתכלת במראה ומתגאה בעצמך ?

מ א י ל ה

New member
על מה מתערבים שכל הפורום הזה פשוט

בהלם מהטימטום ומכמות השטויות שאת מסוגלת לאמר?

sbsp66

New member
נתערב על חייך ../images/Emo6.gif

עובדה שאת בין היחידים שעושה את הרעש הגדול הזה כבר כמה ימים בלי להפסיק כאילו שיש לך אובססיה או דחף להמשיך לכתוב לי תגובות ועלבונות בלי מעצורים

מ א י ל ה

New member
כי את כבר כמה ימים או שבועות לא מפסיקה לכתוב

שטויות ולמלא את הפורום הזה בטיפשות שלך. כמה ימים? מותק אל תיסחפי. יום אחד אני מדברת איתך וגם על הזמן הזה חבל לי. יאללה כבר אמרתי שאין לי כח אלייך? ביי.

sbsp66

New member
למה את מרשה לעצמך לומר לי כל כך הרבה דברים

מגעילים ודוחים להשפיל אותי ככה ? אני לא טיפשה כמו שאת עושה ממני ומנסה לתאר אותי כטיפשה גמורה הכול התחיל בגלל הברק הזה שהכניס את האף הגדול שלו לכל מקום ורק בגלל ששאלתי שאלה הוא עשה כזאת מהומה וככה זה קרה כל הריב הזה הוא היה הראשון שאמר לי דברים רעים נגדי. ואני לא מותק ובטח לא שלך ולא של אף אחד ,אז אל תדברי איתי כמו איזה פרחה כי אני לעומתך לא כזאת . אם כל כך חבל לך על הזמן היקר שלך שאת במילא לא עושה איתו משהו מיוחד או מועיל בעל תועלת למה את ממשיכה לענות לי ולהשיב הודעות? סימן שלא ממש אכפת לך .

Inbarit3

New member
מה הקשר חסר רגשות וחמלה? ../images/Emo4.gif

מה הוא בסך הכל אמר?! למה סתם לפתח ריב?

sbsp66

New member
אני לא מנסה לפתח ריב פשוט זכותך להיות עצובה

אם את באמת מרגישה צורך להיות עצובה ,זה טבעי שאחרי מישה שנהרג נרצח או מת בנסיבות כלשהן נהיה עצובים . וזה מקומם אותי שהוא אומר זה מעצבן אותי כשאנשים מרגישים עצב . הוא כאילו אוסר עלייך להיות עצובה . והקשר של רגשות וחמלה זה שבמצב כזה רגיש במקרה של מוות צריך להביע רגש כלשהו , ובכלל בד"כ אצל אנשים רגישים שיש להם אכפתיות כלשהי בד"כ תהיה חמלה הבנה או רגישות . מי הוא שיחליט עליך ויאמר לך מה לעשות ואיך להרגיש? הוא לא יכול לשלוט ברגשותיהם של האחרים זכותו להרגיש טוב עם זה שבני נרצח אבל אין לו שום זכות לאסור על אחרים להרגיש אחרת או הפוך ממה שהוא חושב או מרגיש.

Inbarit3

New member
הוא סתם הביעה את דעתו...

כמו כולנו.לא צריך להתנפל.

sbsp66

New member
הוא אמר שזה מעצבן אותו שאת עצובה

וזה הרגיז אותי שהוא לא נתן לאחרים זכות להביע רגשות של עצב... לא פתחתי ריב זה פשוט ביזארי מה שהוא אומר !!!

הוא רוצח! והוא רצה למות!

הרי בפרקים הקודמים ראינו, היה לו אקדח והוא יכול היה לא לפתוח את הדלת בכזאת קלות ולמות, הוא ידע שהוא הולך למות, הוא רצה למות. ממילא החיים שלא היו גמורים.

בת 1986

New member
בני מת...../images/Emo10.gif

היה פרק יפה אך עצוב... כל הסיפורים נגמרו כמעט...

למעלה