פרק 21 של הסיפור שלי...

רולדההה

New member
פרק 21 של הסיפור שלי...

בנות...אני מקווה שמישהי באמת קוראת את זה ואני לא מפרסמת סתם... אז בכל מקרה..פרק 21 של הסיפור. לאור הירח חשתי בליבך רוטט כמיתר הקשת לאור הירח החיוור הבטת בי ואין אחד מכיר את ליבך. לאחר שקיעת השמש אני רואה אותך יפה ומשכת אך קרה כלהב הסכין החד והמתוק ואיש אינו מכיר את לבך כל צערך וכאבך כלואים ביערות הליל לבך הכמוס שייך לאלים ולכל אשר בלילה נאחים ולכל אשר בחשכה בוכים. " הילדה שאין איש מכיר את לבבה" ליאנה ואורלוק רכבו בשתיקה זה לצד זה, עיניהם מרוכזות בדרך לא-דרך שבה רכבו ובעצים עתיקי היומין שאפפו אותם. צעקות פועלים עמומות שעלו מקצהו של היער, בישרו להם שהם הגיעו לארנוליס. לבו של אורלוק התחמם בקרבו. הוא עתיד לפגוש את חברו הטוב, ליאו, נסיכה של ארנוליס. ליאו הגבוה ובהיר השער, אשר היה עומד על אחת הגבעות הקטנות אשר הקיפו את עירו, משקיף אל המרחקים של האין סוף, ואז מתגלל יחד עם אורלוק שדחף אותו מעבר לקצה, ושניהם היו מעלים עננת אבק גדולה ואת קול צחוקם היה אפשר לשמוע עד הארמון המלכותי. לי, לעומת זאת, לא חשה כול סימפטיה לעיר הגבוהה שנשקפה ממרום מושבה על סוסו של אורלוק, שאותו חלקו לאחר בריחתו המצערת של סוסה. סתם עוד עיר, תחנה אחת מיני רבות שבוודאי תעשה עד שתפגוש את קאיטון ותוכל להגיד לו מה דעתה עליו בפרצופו המתנשא והמרושע. היא נאנחה בשקט וסימנה לאורלוק שיתחיל לדרבן את הסוס לעבר ההמון הרועש ששצף את העיר, עסוק בעבודתו היומ-יומית. אורלוק וליאנה רכבו כחצי שעה עד אשר הגיעו לארמון המלכותי, הבנוי מעשרות עשרות של עמודי שיש גבוהים ומבהיקים. אורלוק עצר את הסוס וירד ממנו, מושיט את ידו מבלי משים כדי לעזור אף ללי לרדת. משרת זקן הקביל את פניהם של אורלוק ולי, נועץ מבט מתריס בשני הצעירים החצופים, שהעיזו לבוא ולטמא בבגדיהם הקרועים והמלוכלכים את רצפת הארמון המבהיקה ואת כבודו. המשרת הוביל אותם דרך מסדרון לחדר כס המלוכה,, לאחר שאורלוק לחש על אוזנו כי הוא בא למלא את משימתו ולהציג את הנערה בפני המלך והמלכה. לי נעצה מבטים בעמודי השיש שהחזיקו את נטל התקרה עליהם, כאטלס המחזיק על כתפיו את נטל העולם, מביטה בהשתאות על האדריכלות הגאונית של העת העתיקה. לפתע נפל מבטה על נער שנראה כמבוגר ממנה בשנתיים שלוש, ואשר התקרב אליה ואל אורלוק בריצה, כשעל פניו חיוך גדול. "אורלוק! אני רואה שהגעת לבסוף!" אורלוק חייך למראה חברו הטוב ופתח את זרועותיו לרווחה, נכון להקביל את ליאו בחיבוק. "התגעגעתי אלייך, ליאו." אמר אורלוק. "בואו, בואו כבר. אמא ואבא מחכים לכם." אמר ליאו ותפס בידיהם של לי ואורלוק, מוביל אותם לעבר מקום מושבם של המלך והמלכה ירום הודם. בסוף ההיכל הלבן, על בימת אבן גבוהה, הוצבו שני כסאות עץ מפוארים. עליהם ישבו מי שנראו ללי כמלך והמלכה. המלך היה גבוה וחזק, בעל שער בהיר שנטה להכסיף. המלכה הייתה דקת גוו ושערה הבהיר היה פזור על כתפייה. שניהם חייכו ושידרו ללי תחושה של חמימות ביתית וקרבה. לי חשה נבוכה קמעה כאשר הביטה בבגדיהם המלוכלכים והקרועים שלה ושל אורלוק, שלעומתה, שהרגישה כמו נטע זר, התקרב בחופשיות למלך והמלכה ובירך אותם לשלום. "עבר לא מעט זמן מאז הפעם האחרונה שזכינו לראות את זיו פניך בארמוננו" אמרה המלכה בחיוך קורן וירדה מבימת האבן. אורלוק חייך ואמר שהוא שמח כתמיד להיות פה. לבסוף קרבה המלכה אל לי, ונתנה מבט רב משמעות במשרת שהכניס אותה ואת אורלוק לארמון כאשר הבחינה בבגדיה הקרועים של הנסיכה הצעירה. "עברתם כברת דרך, אני רואה...האם הכל בסדר?" שאלה המלכה. אורלוק פתח את פיו כדי לענות, אך רגלה של ליאנה מצאה את כף רגלו ומחצה אותה, מסמנת לו להיות בשקט. "הכל בסדר." אמרה לי והעלתה על שפתיה חיוך מקסים. "יפה. אני מניחה שתרצי להחליף את בגדי המסע שלך" אמרה המלכה בקול לבבי והחלה להוביל את לי לעבר החדרים שהוקצו לה מבעוד מועד.

רולדההה

New member
חלק ב..

בחדר נותרו רק המלך, אשר בירך את אורלוק לשלום ואמר שיש לו דברים לטפל בהם, ואורלוק וליאו, שנעזבו לנפשם. "אז...איך הלך המסע?" שאל ליאו בעודו כורך את זרועו סביב צווארו של חברו הטוב ומוליך אותו לכיוון החצר. "אמ...היה בסדר." אמר אורלוק בעייפות. גופו החל לפצות על אובדן הדם שספג, אך חיוורונו האנמי ניכר עוד בפניו. "שמע...היא מהממת." "מי?" "מי כבר יכולה להיות? הנסיכה!" אמר ליאו בחיוך משועשע. "מה? ראית אותה בקושי חמש דקות!" צחק אורלוק. "אני יודע...אבל היא באמת יפה." הרצין ליאו. "כן טוב...היא מתוסבכת." נאנח אורלוק. מתוסבכת מדי. "למה אתה מתכוון?" שאל ליאו בסקרנות. משהו בחברו נראה לו שונה, כאילו כל שימחת החיים והעליצות השאננה, המתנשאת לעיתים, עזבה אותו. "אתה מכיר את האריות שלכודים בכלוב והם כל כך נואשים לברוח עד שיהרגו כל אדם אשר יתקרב אליהם?" ליאו הנהן, אך לא הבין לאן אורלוק חותר. "לי היא בדיוק כזאת, רק שהיא תענה אותך, תרצח אותך, תתעלל בגופתך ואחרי זה עוד תצחק עלייך." "נשמעת לי די פראית." "הו, אתה לא יודע עד כמה..." אמר אורלוק בחיוך עצוב. "אז מה קורה ביינכם?" "למה אתה מתכוון?" שאל אורלוק במבט משתומם. "תראה, ראיתי איך הסתכלתם אחד על השני כשנכנסתם." "ליאו, אתה יכול להיות רגוע. אין ביני לבין לי כלום מלבד הרבה שנאה." "וזה בסדר מבחינתך אם אנסה...אתה יודע...?" אורלוק חייך ועקב במבטו אחר עורב אשר טס בשמיים. "בסדר גמור. רק עשה לי טובה...?" "כן?" "אל תפגע בה." "למה?" "א. אני חושב שהיא סבלה מספיק. ב. אני אוהב אותך יותר מדי מכדי לאבד אותך, וזה מה שהיא תעשה לך אם תפגע בליבה. זאת בהנחה שיש לה לב בכלל." "היא נשמעת כמו שדה." "היא פראית, בלתי מרוסנת...חופשייה." אמר אורלוק, וליאו הצליח לזהות שמץ של קנאה בקולו. קנאה על חוסר החופש שלהם כאשר היו צעירים אשר זכו לחינוך קפדני ביותר. ליאו ידע איך חונך אורלוק, בדם, יזע ודמעות. הוא ראה את זוג הצלקות שעל גבו של אורלוק, זכר מריר לשתי הצלפות שוט נמהרות מדי שספג מידי אביו על חוצפתו. גם אביו של ליאו האמין בשיטת ההלקאות, אך ליאו מעולם לא טרח לגרום לאביו ללמדו לקח. הכל התנהל על מי מנוחות בארמונו של ליאו, בעוד מהארמון שבעיר השכנה עלו דרך קבע זעקות כאבו וקריעת בשרו של נער צעיר, כמו גם קריעת חוטי נפשו העדינים והיפים ביותר. באותו הזמן, בחלקו האחר של הארמון, התרחצה לי, שוטפת מעליה את הדם וזוהמת היער שדבקו בה במהלך המסע, ומביאה נחמה ושחרור לשריריה הדואבים מן הרכיבה הממושכת. היא נאנחה ויצאה מן אמבט השיש העמוס לעייפה מיים חמים ושמנים ריחניים, ועטפה את עצמה בפרווה שהוכנה בשבילה מבעוד מועד. משרתת צעירה הושיטה לה את מה שמלכה בחרה עבורה כדי שתלבש בארוחת הערב, שמלת מעטפת אדומה ללא שרוולים שנכרכה סביבה וכמעט לא נתנה לה לנשום, ומעליה חלוק לבן ופתוח עם שרוולים שידיה של ליאנה שחו בהם, ושולייה ניגבו את הרצפה. "יקירתי, את נראית פשוט נפלא." אמרה המלכה וענדה סביב צווארה של לי מחרוזת זהב, שאבן רובי גדולה ואדומה ובוהקת במרכזה. ליאנה חייכה בהכרת תודה ונתנה למלכה להוביל אותה לעבר האולם שבו תיערך ארוחת הערב המלכותית. כאשר נכנסו המלכה והנסיכה לחדר כבר ישבו שלושת הגברים לשולחן ודיברו. כאשר הבחינו בשתי הגבירות מלאות החן שבירכו אותם בחיוך הם קמו מיד מכיסאותיהם, המלך עזר לאישתו להתיישב, וליאו נחפז לעשות כמוהו ולסייע ללי להתיישב, שמצידה נעצה בו מבט מתריס.

רולדההה

New member
ואחרון להפעם...

לאחר ארוחת הערב, שאת רובה בילו רוב המסובים בדיבורים, קולות צחוק ושתיית יין ואותה בילתה ליאנה במשחק עם האוכל שבצלחתה, דעתה מוסחת, פנה המלך אל לי ושאל אותה לגבי תוכניות החתונה שלה ושל אורלוק. בבת אחת צללה תודעתה של לי אל תוך תהומות העירנות המוחלטת. "את תהיי כלה כל כך יפה"-אמרה המלכה-"ואני כמובן אעזור למלכה נרליאה לתכנן את החתונה, כי אורלוק הוא כמעט כמו בני." "לא תהיה כל חתונה." אמרה לי וניסתה לשמור על קולה יציב רגוע ושליו, ללא הצלחה יתרה. "אבל איך?"-אמרה המלכה-" אני יודעת בברור שאת ואורלוק מאורסים מגיל צעיר." חמתה של ליאנה בערה בה להשחיט. כיצד מעיזה אישה זו, שהייתה עבד נרצע לעולם הגברים ולבעלה, להעלות על דעתה שלי אי פעם תוכל, או תסכים, להיות כמוה? "לעולם לא אנשא לאורלוק!" צעקה לי והפכה את תכולת צלחתה על השולחן מרוב זעם משולל רסן. אורלוק נעמד. "הרגעי, ליאנה!" ניסה לרסן אותה. "לעולם לא אסכים להינשא לך, אתה שומע?" צעקה לי אל אורלוק. המלך והמלכה החליפו בינם מבטים נדהמים, תוהים על פשר החינוך הלקוי כל כך שלו זכתה הנסיכה הצעירה, אשר מעולם לא למדה כנראה כיצד יש להתנהג סביב שולחן,או בחברת גברים. אורלוק תפס את לי בזרועה ומשך אותה החוצה, לעבר היציאה מהארמון. הוא הצמיד אותה לאחד מעמודי השיש הגבוהים, וליאנה חשה את הקור של האבן פושט באבריה. "מה לעזאזל הייתה ההצגה הזאת?!" שאל בזעם. ניכר בו ששתה יותר מדי יין. "לעולם לא אסכים להיות אשתך, אורלוק!" "או, את ועוד איך תהיי"-אמר ולחץ אותה חזק יותר לקיר, ריחו של האלכוהול שהערה לקרבו נודף מפיו-" האירוסין האלו נקבעו כאשר נולדת, בידי הורייך. ואני מניח שלא תרצי להפר את מה שהם קבעו, נכון נסיכה?" אמר בקול מבשר רעות. ליאנה הביטה בו בזעם עצור. "אני מתכוון לקחת אותך לי לאישה, כי ככה ההורים שלי ושלך רצו ואת תהיי אישה טובה וכנועה וצייתנית, גם אם את רוצה בכך וגם אם לאו." "לעולם לא!" צעקה ליאנה, זוג דמעות מנצנצות על לחייה. "אני אאלף אותך עם צריך ליאנה, אבל את תהיי אישה טובה וטהורה ותמימה. את תמימה, נכון?" אמר ונעץ בה מבט מאשים. לי סטרה לו בכל הכוח שהצליחה לגייס. "תקשיב לי אורלוק, ותקשיב לי טוב"-לחשה-"לעולם לא אתן לך לגעת בי. לעולם לא אהיה אישתך."אורלוק לא הבין אותה. רוב הנערות היו הורגות בשביל נישואין מלכותיים מאין אלו, אשר ירוממו אותן לעמדת מלכה, אך באותו רגע נראה כאילו לי העדיפה שישסף את גרונה מאשר שיאמר לה את נדריו. לי רעדה מכעס. נישואים מלכותיים, בשבילה היו אלה רק בית כלא מלכותי, שייקח ממנה את החופש שלה, שלו נזקקה כמו אוויר לנשימה, ויותיר אותה להינמק בתוכו לעולמי עד. "אני מצטער לבשר לך את זה"-אמר אורלוק ולשלח את ידו לצווארה, מקפל את צווארון החלוק שעטתה-" אבל את שלי"-הוא לחש, ולי הבחינה בזיק של רוע בוער בעיניו-"את שייכת לי בגוף ובנפש. נמכרת לי, והמחיר אפילו לא היה גבוה מדי, יפה שלי." ובאומרו זאת רכן אליה ונשק לה. נשיקה תובענית, קשה וכואבת. נשיקה שהייתה בה מין קביעת ודרישת בעלות, כאילו שכשהעביר את שפתיו על צווארה, נשך מעדנות את העור הרגיש וגרם לה לרעוד מחוסר אונים וליבב בפחד, כאילו סימן לעולם שאיש לא מורשה להתקרב אליה. שהיא שייכת לו. ליאנה נרתעה ממגעו של אורלוק, וריח האלכוהול שנדף ממנו העלה בה תחושת קבס. היא דחפה אותו מעליה, מתנשמת, ליבה דופק בקצב מסחרר. "אתה מגעיל אותי אורלוק., ואני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים!" היא צעקה, דמעות בהירות, כקריסטלים שבורים, נזלו מעיניה, ורק אז, כשהפנתה לו את גבה והחלה ללכת ממנו בהילוך איטי וכואב, רק אז הבין אורלוק כמה פגע בה.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifחלק 3 ואחרון

*"ואותה בילתה..."-הו' מיותרת *"דעתה מוסחת"-*דעתה הוסחה *הבנתי שאורלוק היה שיכור וכזה. אבל הוא היה ממש מרושע. כאילו...בסדר אנשים לא יכולים להשתלט על עצמם כשהם שתויים, אבל בכל זאת! זהו שיגעון הגובל ברשעות
! זהו=] מאוד אהבתי את הפרק. אחד הטובים ביותר שקראתי בינתיים. בהצלחה בהמשך

רולדההה

New member
*מחייכת בסיפוק*

אורלוק באמת אמור להיות מעט מרושע בקטע הזה, אני שמחה שהצלחתי להעביר את זה. (כן. גם דמויות טובות יכולות להיות מרושעות לפעמים! תתמודדו עם זה!) לקחתי לתשומת ליבי את ההערות. תודה. חוץ מזה שאורלוק לא מבין כל כך שמה שהוא עושה הוא אסור. זו ההתנהגות המקובלת באותה תקופה וגם החינוך האלים שהוא ספג מאביו לא תורם הרבה בקטע הזה.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני מסכימה איתך, אולם

בכל הפרקים האחרים אורלוק לא התנהג אליה ככה. בכלל לא. בגלל זה מוזר שהוא הגיע לרמה כזו של רשעות רק בגלל כמה כוסות אלכוהול. זה קצת OOC מצדו.

SnoopyElf

New member
אני לא מאחלת לך לדעת

איזה שינוי עצום אלכוהול יכול לגרום לבנאדם... וזה מנסיון.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני מודעת לזה

שאלכוהול משפיע על בני אדם. אבל בין להיות שתוי לבין להיות ממש מרושע, יש הבדל. במיוחד שהיא הסבירה שהם לא ממש השתכרו, אלא רק שתו כמה כוסות יין [לא ציטוט מדוייק, אבל ככה אני הבנתי].

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif אני מבטיחה לקרוא מחר...

אני כבר לא יכולה לחכות... רק את מוכנה לצרף את הכול בוורד?! תודה מראש...

../images/Emo39.gif מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איזה סיפור יפה... אני כבר מחכה לפרק הבא!! תמשיכי ככה:)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifתגובה חלק 2

*"על אובדן הדם שספג"-ה"ספג" מיותר *"עורב אשר טס בשמיים"-לא יודעת, בדרך כלל אומרים "טס" על אווירון, או מטוס. אבל אני פה הייתי אומרת עף. *"זכר מריר..."-*זיכרון מריר* *"ויצאה מן אמבט השיש העמוס לעייפה מיים חמים..."-לא יודעת, להגיד שאמבט הוא עמוס בעייפה? אמבט לא יכול להיות עייף
. ~ממשיכה לקרוא~

אהבתי../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל יש לך שם טעויות. תעבירי את הסיפור הזה בטא הרבה פעמים בבקשה, כי זה מציק
דוגמא אחת שאני זוכרת: אמרת על אורלוק ששמחת החיים שלו היתה פעם שאננה ומתנשאת. שאנן ומתנשא זה אותו דבר

רולדההה

New member
זה לא אותו דבר...

שאננות היא סוג של יהירות, או ביטחון אופטימי. התנשאות זו המחשבה שאתה יותר טוב מכולם. יש הבדל...מצטערת שאני לא מגדירה את זה יותר טוב...אבל יש הבדל.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifתגובה חלק 1^^

אני קוראת את הסיפור שלך^_^ אוקי: *"ובעצים עתיקי היומין שאפפו אותם"-'אפפו' בדרך כלל אומרים על משהו באוויר, ריח או עשן. אבל עצים לא יכולם לאפוף *"צעקות פועלים עמומות..."-סליחה שאני קטנונית, אבל איך הם ידעו שאלו פועלים?
*"לבו של אורלוק התחמם בקרבו"-לא נראה לי שלב יכול להתחמם
*"היומ-יומית"-*היום-יומית *"הבנוי מעשרות עשרות של עמודי..."-עשרות אחד מספיק
*"נכון להקביל את ליאו בחיבוק"-להקביל?
זהו לבינתיים *ממשיכה לקרוא*

SnoopyElf

New member
ועוד דבר אחד קטנטן...

במשפט הראשון נאמר שאורלוק ולי רכבו זה לצד זה. איך ניתן לרכוב זה לצד זה אם שניהם על סוס אחד?

SnoopyElf

New member
פרק מדהים...

רק חבל שהפרקים שלך תמיד נגמרים בקטע כל כך מותח!!!!!! את גורמת לי להדבק למסך ואז פתאום אני קולטת שנגמר... Keep the good work going!

inbary

New member
נצל"ש

עשיתי 2 קומונות חדשות תכנסו תבדקו אולי תאהבו...

למעלה