פרק 204, יש תרגום? יצא תרגום לפרק 204? ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה!
B bukZ New member 12/9/06 #1 פרק 204, יש תרגום? יצא תרגום לפרק 204? ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה!
ב במבה9 New member 12/9/06 #5 וגם אני../images/Emo3.gif בלה לה יש תרגום עם הפרק (מובנה) ואין בנפרד!! מוזר ומעצבן!! כי ת'פרק אני מורידה בDC לה לה כאלה איטיים מורידים דרך חמוריקו הזחלן
וגם אני../images/Emo3.gif בלה לה יש תרגום עם הפרק (מובנה) ואין בנפרד!! מוזר ומעצבן!! כי ת'פרק אני מורידה בDC לה לה כאלה איטיים מורידים דרך חמוריקו הזחלן
M MineraL New member 12/9/06 #6 לא ייצא כ"כ מהר... בערב או מחר ייצא תרגום.. למרות שהאנגלית בסדרה לא כזו קשה, אפשר להסתדר גם בלי
צ צוקיתת New member 12/9/06 #7 בקשה בקשר לתרגום אם מישהו רואה שיצא תרגום אודה לו אם ירשום כאן או ישלח לי מסר.. תודה רבה! ד', קח לתשומת ליבך.
בקשה בקשר לתרגום אם מישהו רואה שיצא תרגום אודה לו אם ירשום כאן או ישלח לי מסר.. תודה רבה! ד', קח לתשומת ליבך.
מ מ ל מ י ל י א ן New member 12/9/06 #9 יש תרגום ב LALA אבל לי יש בעיה במחשב, מישהו יכול להוריד משם, ולהעלות כאן בפורום? תודה
Y y7 New member 12/9/06 #10 תרגום http://www.lala.co.il/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29567
מ מ ל מ י ל י א ן New member 12/9/06 #11 אתה יכול בבקשה להעלות את הקובץ לכאן או להעביר לי במסר , כי יש לי בעיה במחשב תודה