פרק 2

חנושש

New member
פרק 2

הפרקים קצרים כי יש לי המון מבחנים אבל אני בכל זאת רוצה לפרסם את הסיפור אז אני עושה אותם מהר כזה אבל בהמשך אני יעשה אותם יותר ארוכים. פרק 2: פדה: כן אני יודע, אם הייתי יכול הייתי מתחתן עם מישהי כמו פלור. (פלור העלתה חיוך על הפנים.. אתם יודעים איזה חחחח) פדה: התכוונתי שיהיה לה את האופי של פלור! אבל שלא תהייה כל כך מגושמת ושקרנית. (פלור מחקה את החיוך. והלכה משם בעצבנות) רוברטה: פלור מה קרה לך?! למה את כל כך עצבנית פלור: אמ.. אמ.. זאת דלפינה את מכירה אותה היא עצבנה אותי. ---בחדר של תומס ומרטין--- רוברטה: איי תומס אנחנו חייבים לעשות משהו בקשר לדלפינה היא כל הזמן מציקה!! איך בן אדם יכול להיות כזה רע?! תומס: את צודקת אבל מה נעשה לה הפעם? רוברטה: משהו שילמד אותה לקח לת-מ-י-ד! תומס: צודקת. (נתנו כיף). ---בחדר של מיה--- מילי: מיה אפשר להיכנס? מיה: כן בטח בואי שבי. מילי: תגידי איך קוראים לחבר שלך הזה עם השיער השחור הארוך. מיה: פצ'ה למה? מילי: אני לא יודעת הוא כל הזמן מסתכל עלי במבט מוזר והוא דווקא חמוד. מיה: א. שלא תעזי להסתכל עליו!! ב. להזכירך יש לך חבר ובמקרה הזה הוא אח שלי אז כדי לך להיזהר. מילי: איי דפוקה אי אפשר לדבר איתך. מיה: את ביקשת אני אמרתי לך משהו? ---בחדר של פלור--- פלור ניקתה את החדר ושרה ורקדה תוך כדי. פתאום פדה נכנס פדה: יפה את רוקדת. פלור: תודה רוצה להצטרף אלי. פדה: כן ממש רוצה להיות עם 2 רגליים שבורות אני ממש לא יודע לרקוד! פלור: בוא אני ילמד אותך! פדה: את בטוחה שאת מעונינת? מוכנה לקחת את הסיכון? פלור:איי פריזר בוא כבר. פלור לימדה את פדה לרקוד והם נסחפו עם המוזיקה. תומס ורוברטה הציצו מהדלת: רוברטה: איי איזה יופי הם חמודים ביחד תומס: לפדה צריכה להיות מישהי כמוה. את לא רואה שמתי שהוא איתה הוא שמח . דלפינה: מי שמח? מה יש שם שאתה מציצים? תנו לי גם לראות! המשך יבוא..

חנושש

New member
תודהה

קפיץץ קפוץץ קפיץץץ

חנושש

New member
מחר

כל יום אני מפרסמת פרקק
ההההקקקקפפפפפצצצצצהההההההההה

למעלה