פרק 2 - הזוגות החדשים

JAMES DEAN

New member
פרק 2 - הזוגות החדשים

הערב נכיר את שבעת הזוגות הנותרים.
ובין היתר נזכה לראות משימה עם אמבטיית קרח.

ny22

New member
מנהל
לצערי לא ראיתי את הפרק אבל אראה אותו מחר או מחרתיים...

(בגלל פגישה שהייתי בה...)

JAMES DEAN

New member
המשימה הצהובה באמת מוזרה ואין סיכוי שהזוגות יעלו על זה

בלי העזרה של ההפקה.

ג'מס , אני מסכים איתך, המרחק הוא קילומטרים רבים, וזה לא בדרך

זה סתם פרסומת

בטח צפניה יעלה על זה

פרק חמוד! יותר אהבתי מהראשון

דווקא משימת אמבטית הקרח לא הייתה משהו בעיני, כלומר, אנשים סובלים בחדר אמבטיה קטן וזהו (חוץ מהאח שפלן, נדמה לי שזה היה אורי, שיחסית היה חסין לקור). מבחינת הצילום, זה לא היה הכי חכם לצלם שם, אין שם מקום לתימרון או לזוויות. אני מניחה שהם רצו לעשות פרסומת למלון דן, אבל אפשר היה לחשוב לדעתי על דרכים יותר יצירתיות להשתמש במלון ולשמור את העינוי לאחר כך, ללוקיישן יותר נוח עם יותר זויות צילום, אם ממש חייבים להשתמש במשימה הזו. באופן אישי, אני לא אוהבת משימות שהן פרופר גרימת סבל למשתתפים בלי שום ערך מוסף.

היה לי חבל על המודחים הפעם
ובאריכות, כולל ספויילרים, למי שרוצה לקרוא: המרוץ למיליון, עונה 5, פרק 2

Rain04

New member
אני ההיפך, אהבתי את הפרק ה1 יותר

וגם את הזוגות שם. בפרק ה2 לא מצאתי חיבור כלשהו לזוגות מלבד הזוג שהודח.

אני חיבבתי את השפלנים, את הכדורגלנים

גם למתולתלות יש פוטנציאל, וכמובן את יוסי ולי... אבל זה לא רק בגלל הליהוק, הפרק כפרק היה בעיני יותר טוב, הוא זרם יותר נכון, המשימות נראו יותר טוב. למשל משימת האקסטרים שפתחו איתה, אפשר היה לראות יותר את הסגנון השונה של הזוגות במשימה, יותר לעמוד על סוג האינטרקציה בינהם, מבחינה צילומית זה נראה יותר טוב משני אנשים שעומדים זה ליד זה ליד שלט ענק ומגרדים. אני חושבת שגם לעובדה שהפרק צולם באור יום יש יתרון. משימות בלילה מצטלמות פחות טוב, אלא אם הן משימות שחייבות להצטלם בלילה מסיבה כל שהיא (אין לי שום זכרון ספציפי למשימה כזו מהעונה שעברה, אבל בטח יש כאלו, א"ש לילה, אנא עארף).

עוד יתרון, שהבנתי יותר מי מוביל, מי מפגר, מי באמצע. הפרק הקודם היה לי בלגן, לא ממש הבנתי את הסדר. זה בכל זאת מרוץ, ולפעמים, מרוב שמערבבים כדי ליצור מתח, זה סתם יוצא מבולגן.

Rain04

New member
את הכדורגלנים די אהבתי, את השפלנים דווקא לא

יש משהו שמרגיז אותי בצ'יל שלהם (כמו שהם נוהגים לאמר), זה כבר מעבר לצ'יל בעיניי זה אורך רוח מופלג, גובל באדישות, יש משהו בהתבוננות באנשים בעלי אופי כזה דווקא במירוץ, שמרגיז אותי, כאילו רדומים בהליכה, אפילו חסרי חיות...
&nbsp
אכן משימות יותר כיף לראות באור יום, ניתן יותר להבחין בתמונות, בפריימים וכו'...
&nbsp
&nbsp

טוב כנראה שהייתי צריכה לקרוא את הבלוג לפני שהגבתי לך למטה

כי אז זה נהיה יותר ברור מי זה מי

בקשר להתחושה שלראשונה ההפקה מוכנה לאבד זוג מעניין ולא עושה כל מיני פויעלע-שטיקים כדי להשאיר אותו בהמירוץ

אני דווקא כן הרגשתי התערבות של הפקה אבל לא לטובת הסגולות אלא לטובת שון וקים אני ידעת שחולון לא כזאת רחוקה מת"א והצהרה שלהם של שעה ורבע נסיעה נשמעה לי כהגזמה פרועה אבל עדיין התפלאתי שהם לא הגיעו אחרונים אבל כל נסיעה שלהם חשבתי לעצמי אין אין מצב שהם מודחים
(אגב בספירה מסוימת ראש הממשלה ה11 כן יוצא פרס )

אז יש גם את זה שאני חושבת שון וקים הם הזוג שהפקה לא תוותר עליהם וגם יש משהו ביוסי ולי שמזכירים לי את זוג מעונה 2 שגם הודח ראשון (זה היה זוג שבת הייתה מאוהבת בבן זוג אבל הוא היה נשוי) וגם עליו ויתרו מהר למרות שבני המצבים יש משהו שמעורר סקרנות בזוג כזה

אני דווקא לא אוהבת את כדורגלנים אני לא יודעת אם את יודעת אבל אני אוהבת כדורגל אז יצא לראות את הצגה שלהם יחד עם בני משפחתי אז ישר שאלו אותי אם אני מכירה אותם כמובן שלא הכרתי אותם אם הייתי מכירה אותם הם לא היו שם

רק לי בר מסגולות מזכירה את רומי מעונה 3?

קים מזה ביאסה אותי עם התנהגות שלה כי דוקא הייתי בעדה ( באיזה מקום אני עדיין בעדה אבל למה יש לה אופי מעצבן
יש לי עוד משהו להגיד אבל אני לא יודעת אם ראית כבר את פרק 3 אז אני ארד כמה שורות

הפתיע אותי שלא שמו פרסה לשון וקים לא יכול להיות שהמעט שראינו מהם לא בא לידי ביטוי גם שם ודווקא ספיר ודור אכלו אותה ( למרות שגם אני בעצמי מעדיפה את הראשונים על פני האחרונים)

אגב היה די עצוב שהמתולתלות ראו שמעמי וחן שמו אותן אחרי שהן בכוונה לא שמו אותם בגלל אחוות נשית

אבל מה שכן אני הכי שונאת שאנשים בעד משהו כמשהו כמו נשים בעד נשים כי הם נשים הומואים בעד הומואים וכ"ו

ny22

New member
מנהל
אני עכשיו מתחיל לראות את הפרק.....

נחמד שהם בחרו ביבנה

עיר שלא הרבה מכירים

כמה עצוב על ההדחה של... (
למי שלא ראה)

המשוחררים שאת שמם אני בחיים לא אזכור. היו ממש חמודים ובלתי שגרתיים. דווקא המעפנים "הידידים" הלא מעניינים נשארו. יש לי כבר צמד זוגות שאני לא יכול לחכות שיעופו.
באופן כללי, נהנתי מהפרק. כמו תמיד. הרי אני לא מצפה שנמר יהפוך חברברותיו, דהיינו אין מצב שההפקה המיושנת תשנה את איך שהיא מפיקה את התוכנית. כאילו ששיטה אחרת לא תביא רייטינג או תמקסם רווחים.
יש לי דה ז'ה וו....

להבא תשדל לא לרשום דעה בכותרת

כי שראיתי את פרק אחרי שקראתי את כותרת שלך. הנחתי שהם עפו כי שני זוגות שנשארו לא היה נראו כזוגות שתתעצב בלכתם

Rain04

New member
הזגמת

לא לרשום ספוילר
ולא לרשום דעה בכותרת
טוב שמשהו השארת לו לרשום
&nbsp
זו הייתה הודעה לגיטימית ביותר, זה שאתה מכניס לעניין את ההזדהות האישית שלך, לא הופך זאת לאסור או ללא לגיטימי.
&nbsp
סהכ זה גם פרק 1 שרואים את הזוגות האלה, העונה רק התחילה, זה לא שיש בפורום אהבה סוחפת למתמודד מסוים או שהפורום יודע את מי אותו גולש מחבב במיוחד.
&nbsp
&nbsp

איפה ראית שכתבתי לו לא סמן ספוילר ?

זה נכון שפרק ראשון והכל אבל בגלל שאני מכירה את אותו גולש אז ידעתי איזה זוג מועדף עליו

לפי דעתי אם כולם יודעים שאני אוהבת את אבא והבן ואחרי שהם ידחו אני אכתוב בכותרת 'איזה באסה שהם הודחו' אני מניחה שיש אנשים שידעו למי אני מתכונת וחוץ מזה מספיק שמישהו אחד ידע ואני אהרוס לו זה כבר חבל

אבל לא אכפת לי אם דעה אישית זה לא ספוילר בעיניכם אז אני אזרום איתכם
ואדע להמנע מפורום עד שאני רואה את הפרק

תודה...זהההוא עם המכשול/ אתגר....

הוא ממש מרגיז...
&nbsp
הם גם לא נראים לי כל כך חברים...יותר כמו זוג שחובר באודישנים...

למעלה