פרק 1X01

Iced Hammer

New member
פרק 1X01

אני יודע שבטח מתישהו שאלו את זה כבר.. אבל אתמול ראיתי שוב את הפרק הראשון ... והיה שם קטע שמאוד הפריע לי ... בהתחלה רואים את אפופיס מגיע לכדור הארץ וחוטף את החיילת... אבל ... מישהו יכול להסביר לי איך הוא יצא משם ... בכדור הארץ אין DHD אז איך הוא מפעיל את השער ???

lenin972

New member
כן אבל לפני שבוע דיברנו על זה

והגענו למסקנה שהבעייה בקטע הזה שרגע אחד רואים את השער סגור ורגע שני רואים אותו פתוח בלי הווש, וגם בלי שהווש יבלע את אופופיס וחייליו...

kanshoof

New member
והסיבה - כלכלית גרידא:

הווש הזה עולה המון המון כסף. מתי אפשר לחסוך (במיוחד בפרקים ראשונים של סידרה מתחילה) חוסכים.

subatoi

New member
היה "ווש" בסרט? אולי לא היה

ובגלל זה לא היה בפיילוט? |לא זוכר|

Echelon

New member
זה לא משנה.

בימים ההם היו עושים את זה עם המון מים ואיזה מנוע סילון, ככה שכל ווש עלה להם המון. היום כבר יש גרפיקה ממוחשבת...

subatoi

New member
עשו את זה עם מים בהתחלה? באמת?

וואו, לא ידעתי. מעניין איך עשו את הקטע שהמעבולת חוזרת פנימה טיפה לפני שהיא מתפוגגת.

Echelon

New member
בטח נתנו שוט אחד של סילון

ואז פשוט זה נפל חזרה, או שעשו הרצה לאחור של אותו האפקט, או משהו בסגנון.

Echelon

New member
אני באמת לא זוכר

אבל אני כמעט בטוח ששמעתי על זה. בטח באחד מהראיונות בגייטוורלד או משהו כזה. אולי אפילו באחת מהתוכנית Behind the Stargate / Lowdown to Atlantis משהו כזה...

kinspirit

New member
גם אני מכירה את הסיפור

כנראה מאחד מאחורי הקלעים של הסדרה, הם דיברו על זה שאת האפקט הראשון הם עשו עם מיכל מים גדול ומשהו בסגנון של מייבש שיער או משהו כזה
, והם פשוט צילמו את המערבולת שנוצרה. הם גם טענו שהם משתמשים באותו השוט מאז ועד היום...

kanshoof

New member
אהה... מים ומנוע ? נשמע לי הזוי

תן איזה קישור, שנחכים. בכל מקרה, גרפיקה ממוחשבת עולה המון

Echelon

New member
היא עולה פחות

ממנוע סילון ומים. אני בטוח שראיתי את זה איפשהו, רק לא זוכר איפה.

בסרט

היה ווש וגם האפקט של השער היה יותר טוב בכלל ממה שהוא היה בעונות הראשונות

למעלה