כי אנחנו לא רגילים להגיד..
"אדון...." למישהו ממעמד גבהה משלך או למישהו שאנחנו מעריכים מאוד. ~כשאני אומרת "ממעמד גבהה משלך" אני לא מתכוונת למעמדות כמו: עשיר ועני, "הילדה המקובלת של השכבה" או "האצולה והכמורה" ו"בני המעמד השלישי" אלא בד"כ לאנשים מבוגרים ממך ושוב אני מציינת שלא מדובר רק בזקנים וקשישים אלא לאנשים כמו: אח\ות גדול\ה, אבא, אמא, מבוגרים... אנחנו לא אומרים:"היי ירדן חברתי" או :"היי רון ידידי" אלא אנחנו משמיטים את שם הפועל. אנחנו לא קוראים למישהו שקרוב אלינו בצורה כלשהי או שאנחנו מעריצים אותו "אחי הגדול" אלא בשמו. ~כשאני אומרת אנחנו אני לא מתכוונת להדביק עלינו סטיגמות אני רק מציינת שאף אחד מאיתנו עוד לא ראה מישהו קורא לאחותו הגדולה בשם "גברת אחותי הגדולה" בעברית אין (עדיין) צורת דיבור כזו וכשתהיה צורת דיבור כזו אני מרשה לכולם להתנפל על ההודעה הזו ולמחוק אותה כמה שיותר מהר בשביל שלא ישאר ממנה זכר^^ וגם אם מישהו יכול להצביע לי על קב' אוכלוסיה (שמהוה רוב) בישראל שמדברים ככה אני אחזור בי^^ אני מבטיחה!~ כל הכינויים שפאי מכנה את קורוגאנה הם בדיוק כמו שאני אקח את השם "רוני" ואמציא לו כינויים: רוניל'ה, רונוש, רונושקה, רוניטה, רונינוני, רינרינושקי וכל השמות המוזרים שיצירתיות יכולה לבנות. זה לא משנה אם תקראי לי עינב, עינבי, נבי, נבנב וכל שם אחר.. (אני מרשה לך גם לקרא לי נביניניניטהטושטושינהרוקיטה מאמי אהמאהמרותםלךאנילאמרשהלקראליככה!אנשיםמתחיליםלפחדממךמוות!!!) וזה לא ישנה, כל אחד והשם חיבה שלו. כחי לדוגמא את מוקונה.. הסופגניה הלבנה של קורושיטה-בוניטה *מדמיינת את קורוגנה עם חצאית הוואי, פרחים על צווארו ופרח אדום בשיער* *עכשיו אני רואה אותו מכה אותי וצורח שהוא שונא פרחים או כל דבר שהוא קורא לי קיצ'י, שלדעתי הוא מסוגל לקרא לגל דבר קיצ'י (עינב תירוצים בע"מ^^ תגידו לי דבר אחד שלדעתכם הוא לא יכול לקרוא לו קיצ'י ואני אתן לכם סיבה למה כע^^)* אבל אם חושבים על זה.. אצל קורוגנה השם כן חשוב (אדון שחור) כי הוא יכול לרצוח אתכם^^