פרק 19

shaharory

New member
פרק 19 ../images/Emo58.gif

עדיין לא ראיתי אבל זה עם ניל פטריק האריס אז זה הולך להיות אדיר. עוד מעט אני יחזור עם ביקורת

וואו!! ../images/Emo58.gif

זה היה פרק ממש, ממש טוב. בריאן ריאן, הלא הוא ניל פטריק האריס האחד והיחיד! הוא מדהים כרגיל. כשהוא ושוסטר שרו דרים און ממש התלהבתי.
אני חייבת לומר אבל שמבחינת איך שהוא שר, שוסטר לדעתי באמת שר יותר טוב. חפיף, הוא עדיין אחד השחקנים האהובים עליי אי פעם
הווו והסצינה עם סו. כל פעם שהם מביאים שחקן אורח הוא יהיה מוזר כזה עם מישהי?
כל הסיפור עם ארטי בפרק הזה היה ממש עצוב
בקטע ריקוד שלו כשהוא קם מהכסא והתחיל לרקוד, באמת חשבתי שזה ממש לא הגיוני ושאם הם באמת עושים את זה התאכזבתי... ואז הוא נחת על הכסא בשקט כזה והתבאסתי בשבילו.
וגם כשהוא נפל מהקביים... אוי.
הוא וטינה ממש ריגשו אותי בפרק הזה, והקטעי שירה שלו היה מדהימים. בכללי הקול שלו ממש טוב.
וואו, ג'סי ורייצ'ל! אז המערכת יחסים הזאת -כן- הייתה מזוייפת... חבל.
טוב, לפחות הוא אמר שהוא מתחיל כן להקשר אליה, כמו שתמיד עושים בסרטים במערכות יחסים שבהתחלה היו מזוייפות ואז נעשות אמיתיות... (פטריק ורונה ב-10 דברים שאני הכי שונאת אצלך וכו'). התלבטתי אם זה מזוייף, אבל חשבתי שמסיבות אחרות. אידינה מנזל בתור אמא של רייצ'ל זה ליהוק כל כך טוב- הן באמת דומות! טוויסט ממש טוב בעלילה
לסיכום, ניל פטריק האריס =
, ארטי וטינה ריגשו והסיפור עם רייצ'ל, ג'סי ושלבי הולך להיות מעניין ממש לדעתי

Gal El

New member
../images/Emo58.gif

הדואט היה מעולה!!! וויל כל כך חתיך.
אני לא מבין משהו אחד, מולי שנון שם, מתי אשכרה נראה אותה?! כבר שני פרקים יש לה איזה משפט וחצי, מה נסגר?! רייצ'ל ואמא שלה זה נחמד. אני מקווה שלא יהיה פה איזה טוויס ושהן באמת אמא ובת ושזה לא איזה תכסיס/טעות. מבחינת מראה השחקניות מתאימות לזה.
לגבי ג'סי זה היה דיי ברור לדעתי מההתחלה שהוא מזייף.

shaharory

New member
לא אהבתי ../images/Emo58.gif

הפרק סבל ממחסור בשירים, הדמות של ניל הייתה מאכזבת, לא היה קורט ופין בכלל. אני בכלל נגד טינה וארטי, אני מההתחלה רוצה את "ארטיק"- ארטי וקווין
והיום בפרק הייתה לזה התחלה שהיא ליטפה אותו! סתם זה בחיים לא יקרה =\ אבל ממש אהבתי את הקטע עם בריאן וסו

ארטיק?

סתם מסקרנות, איך התחלת לאהוב את החיבור הזה? אני אף פעם אפילו לא חשבתי עליו.

gal255

New member
../images/Emo58.gifלא התלהבתי

הוא לא היה על הפנים כמו פרק 16. אבל לא משהו בכלל. לא זרם לי, השירים היו בינוניים, והעלילות לא היו מרתקות במיוחד. מאוווד התאכזבתי מניל פטריק הריס. כזה פוטנציאל ענק גם לדמות וגם לשחקן, פשוט בזבוז. למעט רגעים משעשעים פה ושם (הקטע שהוא התחיל לבכות בבר, הקול הגבוה שהיה לו בסוף הדואט עם וויל), לא הייתה לו שום פואנטה. בערך כמו עם אפריל בפרק 16. הדואט עם וויל הראה בבירור שלמתיו מוריסון יש הרבה הרבה יותר נוכחות על הבמה. לדעתי זה היה אחד הרגעים החזקים ביותר בפרק. הרגשתי רע בשביל ארטי. השחקן יודע לרקוד אבל לדעתי, ארטי איבד כל ייחוד בנאמבר בקניון, אני מעדיפה שהוא יישאר בכיסא גלגלים, אחרת הוא כמו כל אחד אחר. הייתי בשוק כשהם אמרו שהפוסתמה הזאת מווקאל אדרנלין היא אמא של רייצ'ל. השיר היה מדהים, והדמיון הפיזי בין שתי השחקניות עוד יותר, למרות שהוא הזכיר לי קצת את סוזן בוילXD. נראה לי שזו הפעם הראשונה שלא אהבתי את הנאמבר בסוף הפרק, לא התלהבתי בכלל מהסטפס של טינה והסיני השני. למרות שהביצוע הקולי של ארטי היה מעולה, יש לו את אחד הקולות האהובים עליי בסדרה. אני מתה על וויל, באמת שאני מתה עליו. אבל אנחנו כבר מכירים את הדמות שלו טוב מאוד. אני חושבת שהפואנטה של הסיפור שלו היום הייתה מיותרת, זה היה ברור שהוא יוותר לבריאן על התפקיד. צריך לתת לדמות שלו להתפתח קצת, להיות מעבר לבחור הטוב שעושה את הדבר הנכון, לאתגר אותו קצת יותר. הנאום שלו לקראת הסוף היה קלישאתי קצת יותר מדי אבל אהבתי ממש את המשפט שלו: "maybe they're not stars but they shine like them" או משהו כזה. נראה לי שזה אחד האהובים עליי בסדרה עד כה. עוד כמה נקודות:
לא היה מספיק סו, אבל שתי הסצנות שלה היו מעולות.
אני אוהבת את ג'סי ורייצ'ל הרבה יותר מאשר פין ורייצ'ל.
אני מתגעגעת לטרי. אולי הם יכולים להחזיר אותה בתור אחות בית ספר?
אני אוהבת כל פרק שבו אין שורות לפין וקורט! וואו חפרתי....חחח

Alm0st Happy

New member
מסתבר שבמאי הפרק הוא ג'וס ווידון..

יוצר באפי האגדי
עוד לא ראיתי את הפרק, התכנון להיום הוא- 15+16 (היי היי התחלתי לראות את הסדרה שבוע שעבר!!) אבל אני לא יכולה לחכות כבר!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהלוואי שהיית מגלה את זה רק אחרי

שהיית רואה את הפרק.. יש לי תיאוריה שאני רוצה לבדוק אבל כבר אי אפשר..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifשאתם כת, שכל דבר של ווידון

הוא מושלם, לא משנה מה המציאות. ואם זה לא טוב, אתם תאשימו כל דבר אחר שגרם לזה שזה לא יהיה טוב. ואגב אם את תביאי לי את הטענה שיש פרקים של באפי שאתם אומרים שהם לא טובים, זו לא חוכמה כי אני יודעת טוב מאוד שהוא בעצמו מודה שיש לו פרקים מסוימים שהם לא טובים ובלה בלה בלה.. ואז את הפרק ההוא הוא כתב וזה הפיק וזה לא עובד עלי יותר! אז אם היית רואה את הפרק לפני שידעת את זה והיית אומרת שהוא גרוע ואז מגלה שזה של ווידון.. זה היה עוזר לי למחקר חח אבל עכשיו שאת יודעת מראש.. זה לא שווה כלום! (למרות שאתם עדיין יכולים למצוא תירוצים למה הפרק לא טוב שלא באשמתו של ווידון.)

Alm0st Happy

New member
אני מרגישה פה טינה קלה... ../images/Emo6.gif

ובלי לראות את הפרק אני אומרת לך שהוא מעולה והוא הפרק הכי טוב בהיסטוריה של גלי!!!! (נו, זה עזר לך למחקר??) וטענה נגדית- לא השתגעתי על סרניטי, אפילו ששרה פולסון שם. (זאת ששיחקה את אליס גריי בפלאשבקים והשתגענו מה היא קשורה לבאפי..).

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאכן יש לי טינה קלה..

כבר ציינתי שיש לי בעיה עם מעריצי באפי לא? דיברנו על זה.. הם אחת הסיבות שעוד לא ראיתי את באפי במלואה.. (חבל שאיבדתי את השוונג שהיה לי לא מזמן שבזכותו הגעתי לעונה השניה באמצע ואז הפסקתי פתאום חח)

Alm0st Happy

New member
אבל אותי את אוהבת!! ../images/Emo190.gif

ואת מוזמנת אלי להמשך צפיה
היום בתכנון- הפינאלה של עונה 1 ופרק 19 של גלי (ייאי הסתנכרנתי עם ארהב
) ערב ג'וס ווידון משובח..
אולי נזרוק גם קצת פיירפליי אם יהיה לי כוח.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד כשהדבר הטוב ביותר- סוף סוף אידינה מנזל שרה
הדואט שלה ושל רייצ'ל היה מקסים, באמת. הקטע שארטי רקד היה מעולה, הוא רוקד ממש טוב. ניל פטריק האריס מעולה, הביצוע שלו ושל וויל היה מצוין ואהבתי גם את הקטע של פיאנו מן בבר.

limors2

Well-known member
../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

חצי פרק בלי שירים? מה נראה להם?
[ביצוע הקריוקי בבר לא נחשב שיר!] לא היו צריכים לתת לפטריק האריס דואט עם שוסטר. הוא נראה ממש עלוב לידו
וסופסוף אידינה שרה!
הדואט שלה ורייצ'ל היה מעולה. ממש. והידד לאימהות

../images/Emo58.gif

אני כזה פיפטי פיפטי על הפרק מצד אחד - אינדיה שרה
ו ניל פטריק האריס !!!!
מצד שני פרק פחות טוב אבל הודאט של ניל ושל מתיו היה אחד המעולים

MTS17

New member
ממש אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif../images/Emo55.gif

אהבתי בהתחלה שכולם כתבו את החלומות שלהם פאק (בעברית השם לא נשמע טוב) עם ה3 some (בטח בריטני וסטנטה יסכימו
)וקווין עם "בלי סימני מתיחה" ברני, ברני ברני,(אני יודעת שיש לו שם אבל הוא פשוט "ברני" בשבילי) פשוט
הנאמבר שנתנו לוויל ולו לשיר היה נהדר עם הם היו טופלס הוא היה מושלם אבל אי-אפשר הכול בחיים
הייתה גם ירידה קטנה על פין "בטח כל הבנים ידעו לרקוד יותר טוב ממני בלי להתאמן ..חוץ מפין" אבל פרק מרגש הנאמבר האחרון שאמור לגרום לי לייבב בדמעות עבד השבוע
בכלל דרים און מי אחד השירים האהובים עלי
. סוף סוף גילנו את התוכנית הרשעה של ג'סי (זה היה דיי ברור אבל עדיין
)ועכשיו (קווין תקשיבי טוב) והנאמר של "I had a dreem" היה מרגש, מרעים את הצד העצוב של האימוץ (והם באמת דומות שזה מפחיד
)

למעלה