פרק 18

עוד פרק מצויין!../images/Emo45.gif

ואני סיימתי את פרק 15-חלק ב'. אני חושב שאולי יהיו בסוף ארבעה חלקים ולא שלושה.

Apikachu L

New member
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש ממש ממש מהמם!אבל ממש..... חתימה:...

OFIRB9

New member
תודה!!!

הבאתי את הדיסק של "שרק", משומה הוא נותן לי המון מוזה (כששמעתי אותו לראשונה כתבתי שלושה פרקים ברצף) אז תתכוננו לעוד פרק עוד מעט (יכול להיות רק אחרי שמילי יעשה פרק 15)

Dark SpaWn

New member
*מוחא כפיים*

זבוב מעצבן!! אני עוד אתפוס אותך ! *נעצר* 'אהם'... סיפור יפה !!! יותר ציורים !!!! *הזבוב נכנס לי לעין* אאאה !!

OFIRB9

New member
חחח לא רע ספון

אני צריכה לעשות ספר בדיחות פורום

../images/Emo46.gif אני יותר מצחיק!

תראו... זה אומנם לא החומר הכי טוב שלי אבל... *רואה מישהו מגניב קופץ מעץ לעמוד חשמל* אני: מגניב! *עולה על עץ* *קופץ לעבר עמוד חשמל* אני: יש הפעם לא התחשמלתי! *יש הפסקת חשמל בכל העיר* אני: טוב כדאי שאני ארד... *מתחשמל* אני: אההההההההה

*לפתע הפה שלי מחליק מהמקום ונופל*

אני: ....? *הפה הופך למפלצת* *מנסה לצרוח אבל לא מצליח במקום זה רואים רק את הלשון שלי* *בורח* *רואה שלט עצור* *לא מספיק לעצור בזמן ומתנגש בו* *נופלות לי עין והלשון* *מחבר אותן מהר* *בטעות מחליף ביניהם* *הפה תופס אותי* *יורק אותי* *מתחבר אליי* *עכשיו אני עם עין ימנית רגילה, עין שמאלית לשון, ועין בתוך פה* מסכן קליימן העתקתי ממנו... חחח זה מקומיקס שעשיתי

Dark SpaWn

New member
זה באמת מצחיק!

טריירמון תיזהר שלט עצור ! *מצביע לשלט* *בטעות דוקר את טריירמון בעין אם האצבע* *מחביא את היד מאחורי הגב* אני לא עשיתי את זה ! *זורקים עלי פחית*

Dark SpaWn

New member
*קם אם פחית בעין*

*מוציא אותה זורק לפח* ... לאן חצי מהעולם נעלם ? *ממשש את העין ושם לב שהיא לא במקום* קיבינימט ! *רץ אחרי משאית הזבל* העין שלי !!!! *פוגעת בי פחית* ... אני עומד להרוג את הבן אדם שעושה לי את זה כל הזמן !

*מכבה את הרובוט*

עבודה טובה זורק פחיות 2008.... ועבודה טובה משאית זבל שלי.... מו-אה-הא!

OFIRB9

New member
אסון....

עיבדתי את המוזה אני צריכה את הפרק 15 של מילי, וגם כוס סירופ חלב... :(

OFIRB9

New member
כי מילי הוא המאסטר פיקים שלי

בעיקר שונן איי, אני חייבת ללמוד עוד חוצמיזה הסיפור שלו מותח אותי!!!!!!!!!!!!!!! רוצה סירופ חלב טריירי? אני עוד מעט הולכת להכין, פשוט אין מספיק סוכר

Dark SpaWn

New member
גם לי זה קורא

אני מקבל מוזה ממוזיקה (זה נישמע דומה...) אני כבר שבועים יושב כל היום ומקשיב לשירים של הלהקה האהובה עלי ! FOO FIGHTERS ! אני לאט לאט מישתגע !! *ממצמץ אם עין אחת וקצף יוצה לי מהפה* *עושה צלילים של נביחות* *נופל אחורה על הגב*

למעלה