פרק 18

OFIRB9

New member
פרק 18

אני מה זה מתקדמת עם זה ^^ אני כמעט ב20!!! פרק 18 גם פוקסנמון הולך ריאנה צרחה, טקואי ופוקסנמון קפצו אחורה, ונאייקי נראה כאילו חטף התקף לב, מייאנמון הקטנה, והמסכנה לשעבר, הייתה נמר ענק ומפחיד, עם מסכה כחולה על פניה, ושאגה בקולי קולות, בזמן שסינרוטימון צחק ועף במעגלים וחזר אל מלקולמון הסוס, היחיד בסביבה שלא נבהל לראות אותה, הוא צהל והתחיל שוב לרוץ במהירות לכיוון השני מייאנמון עוד היתה מפוחדת, והמשיכה לשאוג, "מייאנמון?" שאלה ראינה, ומייאנמון התעלמה והמשיכה לשאוג בקול ריאנה התחילה להתקרב אבל נאייקי תפס לה את היד "רגע, את יודעת שהיא תפגע בך" הוא אמר "לא איכפת לי! היא צריכה אותי!" היא אמרה ונאבקה "לי איכפת!" הוא אמר ואז השתתק, ודחף אותה חזרה לטירה, מורה לטקואי ופוקסנמון לבוא אחריו, מייאנמון המשיכה לשאוג, אך לא עשתה כל רע כל עוד לא התקרבו אליה "תוודאו שהיא לא תברח" אמר מיורקימון לאנג'מונים והחמישה נכנסו לטירה, עם עוד אחד פחות וריאנה התחילה לבכות "טקואי... מה קרה למייאנמון" שאל פוקסנמון בעצב "אני לא יודע חבר" הוא אמר "אבל אתה היחיד שנשאר בצד שלנו" עכשיו הבכי של ריאנה התגבר ונאייקי השפיל את ראשו פוקסנמון הצליף בטקואי עם זנבו "אוי נו סליחה" אמר טקואי בעצבנות "חייבים לתפוס את סינרוטימון" אמר מיורקימון "אז אולי נוכל להחזיר את חבריכם לצורתם הטבעית" "נכון!" קפץ טקואי "אני ואוקסמון נעשה את זה!!!" ריאנה ונאייקי שתקו לרגע עד שנאייקי אמר "לא" "למה?" שאל טקואי "כי עם הוא יגע בפוקסנמון, גם הוא יהפוך למי יודע מה" "כן, אבל עם אני והוא נגדל ביחד לסאנפרטמון אולי סינרוטימון לא יצליח להשתלט עליו!" אמר טקואי "יש בזה משהו..." אמר מיורקימון "אולי הוא לא יכול להשתלט על שני מוחות, אבל אצלך זה די חריג טקואי" "אמרת אולי" אמרה ריאנה אחרי שטקואי הפסיק לצעוק "אני לוקח סיכון" אמר פוקסנמון "מייאני ומלקולמון חברים שלי!" "בסדר!" אמר טקואי "התפתחות מגע צדק!!!" כמה דקות מאוחר יותר סאנפרטמון טס מעל ארץ דיג'ימון מחפש את מלקולמון ומייאנמון "תזכור פוקסנמון, הם הרבה יותר חזקים מאיתנו" אמר טקואי "פוקסנמונים לעולם לא שוחכים טקוקרי!" אמר פוקסנמון הם ראו את מייאנמון רצה במעגלים מבולבלים בקרבת מקום וירדו מטה, אך כשראתה אותם נבהלה והתחילה לירות "תרגעי מייאנמון זה אני!" הם צעקו ומשום מקום קפץ סינרוטימון וצחק "סתום תפה סינרוטימון!" טקואי ירא עליו ניצוצות קטנים וכחולים, שהתפוצצו על המגן של מייאנמון כשסינרוטימון נעלם והיא נבהלה ושאגה שאגה כל כך קשה שסאנפרטמון קפא באוויר, וברגע הבא, טקואי נזרק הצידה ופוקסנמון לצד אחר "אוי זה כואב..." הוא אמר והבחין שהוא ופוקסנמון חשופים להתקפה וסינרוטימון מרחף לא רחוק "ברח פוקסנמון!!!" צעק טקואי וסינרוטימון בא וריחף סביב טקואי כדי להרגיזו "עוף ממני!" הוא צעק וזה נקש לו על הראש באצבע קטנה "ניצוצות כסופים!" ירא פוקסנמון והעיף את סינרוטימון "יפה מאוד!" אמר טקואי אבל סינרוטימון נראה מאוד עצבני הוא צרח בקול קטנטן ומחשפי "מייאנמון!!" והיא רצה אליו ונתפסה על ידו, הוא רכב אליה ורץ פוקסנמון המבוהל "נגיחה!" הוא צווח ועשה לטקואי חור בראש מייאנמון נגחה עם ראש הנמר שלה בפוקסנמון, ופס שחור שעבר בגופה עבר אליו, והוא צעק בקול כאב, ולא בגלל הנגיחה "לא! פוקסנמון! על תלך!" צעק טקואי ורץ אל פוקסנמון שנפל כשהחלקים הכסופים על גופו הפכו לאפור סינרוטימון צחק וברח עם מייאנמון המבוהלת טקואי חיבק את פוקסנמון, שהרגיש כאבים עזים בכל גופו "אתה היחיד שיש לי בעולם, על תלך" אמר טקואי "זה לא נעים..." אמר פוקסנמון "בוא נשיר! שזיף מיובש!!! רק על תלך!!!" פוקסנמון לא אמר מילה, רק שכב בעיינים עצומות "נו פוקסנמון! שזיף מיובש! לה לה לה לה!!!! בננה רקובה!" אבל כלום טקואי לא ויתר והמשיך לשיר, אבל השיר שלו נקטע בדמעות שהפריעו לו לדבר, והוא רק ישב שם ובכה "טקוקו..." אמר פוקסנמון "אתה מזייף" טקואי קפץ וחיבק את פוקסנמון, אבל פוקסנמון דחף אותו "להתראות, אני לא אתכוון לכלום" הוא אמר שניה לפני שעשן שחור עטף אותו כמו שעשה למייאנמון ומלקולמון "לא! פוקסנמון!!!!" צעק טקואי, ונשמעה צרחה עוד יותר חזקה משהייתה למייאנמון ומלקולמון ומהעשן קפץ במהירות מדהימה אייל גדול וזהוב, ולא נראה מטורף ומבוהל, הוא הביט בטקואי וחייך "פוקסנמון??" שאל טקואי את האייל המפואר וזה צהל בשמחה, אבל לא בגלל טקואי, הוא חייך אליו בחיוך מעט מרושע, וירה עליו כדור ענק ואדום, שהתפוצץ לו בפנים, וכל מה שנראה היה פניו של טקואי, שניה לפני שהתפוצץ.

עצוב../images/Emo7.gif

לרגע חשבתי שאולי פוקסנמון נשאר טוב, אבל כנראה שטעיתי. דרך-אגב, אופיר, פרק 15 בכתיבה אז אל תדאגי. בינתיים את יכולה להסתפק בשידורים החוזרים שבמאמרים.

לאאאאאאאאאא

למרות שהם בטוח יחזירו את כולם למצב הרגיל בסוף... ומה הקטע עם צהילה?!??!...

OFIRB9

New member
את יכולה לשנות את החתימה אפיקצ'ו?

את גורמת לי למצב לא נעים...(את לא זבל!!) פרק 19 בדרך, ואני מחכה בקוצר רוח לסיום פרק 15 של מילי (אגב, המלצתי עליו בפורום מנגה ואנימה, פגשתי שם את הכפילה שלי!) טריירמון תפסיק להתלונן! סוס צוהל, וצהלה זה קריאת שמחה, תביא מילון בפעם הבאה! תודה כולם

OFIRB9

New member
ועכשיו כולם רוקדים!!!

פרק 19, מילי אני עוקפת אותך בגדול, תביא את זה כבר נודניק!!! פרק 19 מחפשים את השלושה "איפה הם?" שאלה ריאנה בפעם החמש עשרה היא ונאייקי הביטו לכל הכיוונים, בזמן שאנג'מונים סרקו את האזור "אתה חושב שהאור השחור שראינו היה התקפה של אחד מהם?" היא שאלה את נאייקי "אני מקווה, כי עם לא אז פוקסנמון..." הוא השתתק והביט בריאנה, והיא קראה את פרצופו "אוי לא!" היא התחילה שוב לסרוק את המקום "הנה הוא אדוני!" צעק פגסוסמון ריאנה ונאייקי רצו אל טקואי, שהתהלך באיטיות לכיוון הטירה חבול לגמרי "טקואי! מה קרה?!" צעק נאייקי ותפס את טקואי מיד כשנפל ארצה והתעלף כשממלמל "פוקסנמון..." "אוי לא..." אמרה שוב ריאנה והתחילה לבכות השלושה ישבו בטירה כשוויזרדמון טיפל בטקואי העייף "עכשיו כשפוקסנמון הלך, אנחנו יודעים שאיש לא יוכל להציל את העולם שלנו, והוא יהפוך לעולם של חיות פרא" אמר מיורקימון "אתם הבסתם את רוקטמון, זו בעיה שלנו עכשיו, כדאי שתלכו הביתה" "לא!" קפץ נאייקי "הוא חבר שלי ואני לא אעזוב אותו בצורה המגעילה הזו!!!" והוא קם על רגליו ושלף את הגלאי, מביט בטקואי וריאנה "מייאנמון עשתה הרבה בשבילי! זה תורי! וטקואי אמר שפוקסנמון לא מבולבל! אז אולי נוכל להגיע אליו ולהוציא אותו מזה!!!" וגם היא קמה, כולם הביטו בטקואי "נכון" הוא אמר וקם "אנחנו היחידים שנוכל להציל אתכם! אז נסתכן!" בהפתעה כל הטירה הריעה, וריאנה וטקואי ונאייקי יצאו ממנה ורצו לכיוון המקום אליו רץ פוקסנמון האייל, שתקווה בליבם, והם כלל לא שמו לב לענן השחור שטס מלמעלה, במהירות אל מעמקי האדמה "אני לא מאמין!!!" צרח הדבר שנעמד על מרפסת טירה שחורה כשכל מה שסבב זה סופת חול אדום "ילדים קטנים ומעצבנים!!! ככה להביס את שליט כל מגע הצדק!?" רוקטמון הביט למעלה אל סדק בשמיים "טרוניאמון, את לא תימלטי, וכל עוד את לא זזה, אני לא אושמד, תתרגלי לזה" הוא התנפח מעט, ועיניו היו אדומות לגמרי "הוא שם!" צעקה ריאנה אל טקואי, פוקסנמון עמד על צוק אבן קטן והביט סביב "פוקסנמון תקשיב לי!!!" צעק טקואי, אבל פוקסנמון לא הקשיב, אבל גם לא התקיף, הוא פשוט עמד שם והביט לכל הכיוונים מתעלם מטקואי הצורח. "מה הוא מחפש?" שאלה ריאנה "אני לא יודע" אמר נאייקי פתאום עשן שחור עבר ביניהם, זה היה סינרוטימון שטס אל פוקסנמון וצחק "הוא שלי עכשיו" "לא!" צעק טקואי "הוא עדיין...היי.." הוא הביט בפוקסנמון סינרוטימון המבולבל הסתובב להביט בפוקסנמון, וזה תקע בו מבט מרושע "על מה אתה מסתכל?" הוא שאל עיניו של פוקסנמון השחירו לרגע "לא!!!" צרח סינרוטימון והתחיל לטוס בבריחה, אבל פוקסנמון היה מהיר מאוד, ותוך חצי שניה היה לפניו, העיניים שלו שוב השחירו ובום! הוא התפוצץ לכל הכיוונים כמו מלקולמון טקואי ריאנה ונאייקי עפו אחורה, אבל סינרוטימון הושמד לגמרי פוקסנמון קפץ מעל טקואי והעיף עליו עבק בכוונה, ונעלם. "טוב, סינרוטימון לא עומד יותר בדרך" אמרה ריאנה אחרי שכולם נחו "אני לא מאמין שהוא נעלם!!" צעק טקואי "הוא יכל להוביל אותנו אל האחרים!" "אתה מפגר או מה? תראה" אמר נאייקי והראה לו את הגלאי של ריאנה "רואה את האדום הכחול והירוק? זה הם!" "אני מפגר?! למה לא אמרת קודם?!" טקואי שלף את הגלאי שלו הנקודות האדומה והכחולה היו יחד לא רחוק, והירוקה, שכנראה הייתה פוקסנמון, רצה במעגל סביב ההר לכיוון שונה טקואי רץ בעקבות הגלאי שלו, וריאנה ונאייקי בעקבות הגלאי של ריאנה "אני הולך לפוקסנמון! תטפלו בשלכם!" ורץ לכיוון האור הירוק "נו בוא" היא אמרה ותפסה אותו מושכת אחריה הם הגיעו מהר אל המקום בו מייאנמון ומלקולמון היו, זה היה מקום עם צמחים ונהר, ושניהם נלחמו למטה, היא נשכה את רגלו, כשהוא העיף הבזקים לכל מקום "הנה הם" "תתכופפי!" צעק נאייקי ותפס את ריאנה בדיוק אז הגיע פוקסנמון ועמד למעלה ושאג. מייאנמון ומלקולמון הופרדו והחזירו שאגה יריות לכל מקום, כמו במלחמה, נאייקי וריאנה הסתתרו מאחורי סלע, כשיריות כמה סנטימטרים מלפגוע בהם, וטקואי הצתרף "מה יהיה?" שאלה ריאנה טקואי הביט מעל הסלע, וראה את פוקסנמון יורה על מייאנמון ומלקלומון "לא משנה מה יקרה, חייבים להפסיק את זה" הוא קפץ מאחורי הסלע, ורץ אל פוקסנמון צורח "אתה נמצא שם!!"

יפה! מתי ההמשך?!

ויש לי שאלה: אחרי שפוקסנמון, מלקולמון ומייאנמון יחזרו לעצמם הם יוכלו שוב לדיג'יגדול למה שהם עכשיו? זאת תהפוך לדיג'יגדילה קבועה שלהם? ואל תעני כאן, תעני במסרים כדי לא לקלקל לכולם.

אה, כן

את לא עוקפת אותי בגדול! אצלי 15 הוא הפרק האחרון, ואצלך לא! ככה שאני עומד לסיים את הפיק ואת לא! *מוציא לשון* אל תעשי איתי תחרויות!

OFIRB9

New member
על תעשה לי את הפרצוף הזה!

זה השירשור שלי!!! חחחחחח אולי בגלל שאתה חזר עלילה מילי ואתה מסיים פיק בפרק 15! (ולא מפרסם!!! |X) סתם סתם בוא לא נריב אני מתה עלייך

Dark SpaWn

New member
מותר לי לעשות לך פרצופים?...

... אני אוהב לעשות פרצופים ... (הישתגעתי... אבל מה חדש ?)

Dark SpaWn

New member
אני מאוד מבולבל... הסיפור יפה !

אני לא מצליח ליזכור את השמות של כולם אני מבין מה קורא בסיפור אבל אני לא מבין למי זה קורא... אני מישתגע ! (אבל זה לא חדש) *מתחיל למצמץ אם עין אחת וקצף יוצא לי מהפה* *נופל אחורה* צוציק: "... אמממ... כן, הספון לא פנוי עכשיו אני ינסה לילחוץ עליו רענן... טוב אני רק ישלים בשבילו את המשפט" *צוציק:*מזיז את הלסת של הספון** צוציק מיתחזה עלי: "והציורים מאוד יפים גם !" צוציק: "טוב זהו..."

OFIRB9

New member
פרק 20!!!

יובל לדיגיטלים! (בערך) אין תמונה פרק 20 באש ובמים "הוא מטורף לגמרי..." אמר נאייקי כשטקואי קפץ על גבו של פוקסנמון ואחז בקרניו, וזה השתולל "אני יודע שאתה טוב מבפנים! אתה אמרת לי את זה!!! תיזכר!" הוא צעק, מייאנמון ומלקולמון הביטו בפליאה והתחילו לשאוג לכל הכיוונים מבילבול טקואי ופוקסנמון נפלו למטה אל הנהר "טקואי!" צעקו נאייקי וריאנה ורצו לראות עם הוא בסדר טקואי שחה אל החוף, ואז חזר לתוך המים "מה אתה עושה משוגע?!" צעקה ריאנה "אני לא יכול להשאיר אותו שם!" הוא צעק ושחה אל פוקסנמון, שנראה מעט משותק "אני פה חבר" הוא אמר והוציא את פוקסנמון מהמים, כשטקואי הביט בו, משהו לא היה בסדר, חצי מגוף שלו, היו קווים ללא נתונים, הנתונים שלו ריחפו באוויר מעליו, ונראו כמו כדור, וחצי ממנו היה שלם, ריאנה צרחה בבהלה, ונאייקי אמר "תלך משם!!" אבל טקואי לא זז, הוא הביט בפוקסנמון בהלם, וכשעיניו נחתו על עיניו של פוקסנמון, הוא ראה שהן כבר לא רעות, אלה העיניים הקודמות שלו "פוקסנמון?" הוא שאל "טקוקו, אני לא מרגיש טוב..." הוא אמר אבל לפני שטקואי ענה הנתונים מהכדור טסו לגופו של פוקסנמון בחזרה, והוא שוב נראה מרושע וצווח טקואי המבולבל והמבוהל נפל על האדמה, וטיפות מים עפו על פוקסנמון, בכל מקום בו נחתה טיפה, קפצה טיפת נתונים לשניה וחזרה לגופו, והוא קפץ לשניה אחורה, וחזר להתקיף טקואי הביט בנהר "זה המים!!! המים מחזירים אותם!!!" והוא קפץ לתוך הנהר, והתחיל להשפריץ על פוקסנמון, ולא נתן לו מנוחה "טקואי!" צעק פוקסנמון "מהר פוקסנמון! רוץ ימינה! תגיע למים!" טקואי קרא ריאנה ונאייקי הביטו בפוקסנמון, במעט השליטה שהייתה לו, הוא זרק את עצמו לנהר, ונעלם במים העמוקים, כל מה שראו, זה בועות "קדימה!" צעקה ריאנה וקפצה למטה, מתחילה להשפריץ על מייאנמון שהתחילה לילל בכאב, אבל ריאנה לא ויתרה והמשיכה להשפריץ, נאייקי הצטרף אליה "אאאה!" צעקה מייאנמון "מייאנמון! רוצי לנהר!" צעקה ריאנה "גם אתה מלקולמון!!!" צעק נאייקי מעל למים הם ראו את מייאנמון ומלקולמון קופצים גם הם לנהר החבורה עמדה בשקט, מביטה בנהר, הבועות הלכו וגדלו, והנהר התחיל להעלות אדים "מה קורה להם?" שאלה ריאנה "אני בטוח שהם סובלים" נאייקי היכה באגרופו באדמה רק טקואי המשיך להביט בנהר, עד שראה משהו עולה למעלה "הצעיף!!!" הוא צעק וקפץ לתוך הנהר ריאנה ונאייקי הרימו מבט, וראו את הצעיף של מייאנמון נסחף לחוץ "מייאנמון!!" צעקה ריאנה טקואי יצא כמה שניות מאוחר יותר, מייאנמון ומלקולמון הרגילים על כתפו, ופוקסנמון שוחה לידו וארבעתם נפלו על האדמה "אוי אתם!!" ריאנה בכתה מאושר וחיבקה את טקואי עד שחנקה אותו ואז את מייאנמון "טקוקו!" פוקסנמון מעך את טקואי לגמרי נאייקי התקרב, וראה את מלקולמון יושב ומתנשף הוא רצה להגיד משהו, אבל לא הספיק, משהו לקח את מלקולמון קודם "מלקולמון!!!!" צעק נאייקי מביט במלקולמון המעולף בציפורניו של ציפור גדולה, שהולכת ומתרחקת.

למעלה