פרק 18 -islanded in a stream of stars

זריזי600

New member
אני אתחיל ../images/Emo58.gif

פרק מעניין וכנראה האחרון של שניית הרקע לפני המפץ הגדול. יהיה הרבה מאוד אקשן ודרמה וכנראה גם שיתקבלו תשובות להרבה שאלות שנצברו במהלך הסדרה. שמתי לב למספר פרטים מעניינים 1) בקולוניה הסיילונית של קאביל חונות ספינות של הסיילונים של פעם, הריידרים שראינו ברייזור 2)משחק החלליות של הרה מרמז ככל הנראה על כך שגלקטיקה תגיע למסעה האחרון לקולוניה ותנגח אותה 3)הסיילונים אימצו טקסי קבורה דבר שמאוד מעניין שמופיע בחברה אל מותית כמו שלהם וברמה אנטרופולוגית הייתי מאוד מסוקרן לראות מאיפה זה בא. לגבי סעיף 1 זה ככל הנראה רמיזה לשומרים, אותם סנטוריונים שהמשיכו עם רעיון ההייבריד המקורי והיו גם כנראה שומרי הידע אודות האל האחד... קיצור טיזינג

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש נחמד. הקטע כשקארה רצתה לירות באנדרס, והוא תפס אותה גם הוא אמר שהיא מבשרת המוות ושהיא תוביל את המין האנושי לסופם. כמו ברייזור שההייבריד אמר לזאתי שנשארה מאחור,שאני לא זוכרת איך קוראים לה ><,שקארה היא מבשרת האפוקליפסה וגם ההייברידית אמרה לקארה שהיא תוביל את כולם לקיצם ונשארו עוד שני פרקים!! ויש עוד מלא שאלות!

tsou

New member
../images/Emo58.gif איך זה ש

אנדרס לא אמר "jump" ברגע שקארה חיברה אותו שוב לפי הספר ?
פרק מעולה.

tsou

New member
היי נשלח לפני שסיימתי!

קודוס לRawk16 על ניבוי הייברידי מדוייק באופן חשוד!

rawk16

New member
../images/Emo58.gif

חשוד זה השם האמצעי שלי. rawk "Hashood" 16.

Ambious

New member
הבלוג של בר חושף סצינה שנחתכה

שבה רואים את הצ'יף בכלא בגלל החלק שלו בבריחה של בומר. לפי בר, זה יכנס ל- DVD, כולל דיאלוגים אחרים שקוצרו. אה, והוא מזכיר לנו גם שהחל משבוע הבא כל פרק יהיה שעה שלמה ולא ארבעים דקות, ובעצם הפרק הבא הוא החלק הראשון של פרק הסיום המשולש. מעניין שגם תחילת הסדרה (המיני סדרה) וגם הסוף (Daybreak) הם שלושה חלקים של שעה... פאק אני לא מאמין שזה לקראת סיום!

Ambious

New member
לא, כי אין שם את הסצינה.

רק את העובדה שהיא קיימת.

לעזאזל אני לא מאמין שזה לקראת סיום!

את זה התכוונת להגיד לא? חשבתי שנשארו שני פרקים אז מה פתאום פרק משולש ושעה כל אחד? חשבתי ששני האחרונים ישודרו ברצף (שעה וחצי סה"כ) וככה הסדרה תסתיים. זה לא יהיה ככה? והסדרה בטח תסתיים עם הרבה שאלות פתוחות נכון? כמו האם צ'יף יגלה מה קרה לאשתו ז"ל? האם משהו יידע שמס' 6 דמיונית מדברת לבולטר בראש?

אילנית99

New member
נשארו עוד שני פרקים

אחד רגיל והשני כפול. ב tv.com תמיד הסדרות מופיעות כשעה.. בגלל הפרסומות. http://www.tv.com/battlestar-galactica-2003/show/23557/episode_listings.html?tag=episodes;more&om_act=convert&om_clk=episodessh

duron

New member
זה לא היה פרק אינפורמטיבי במיוחד.

ו....כן, טוב, סאם באמבטיית הייבריד (כמו שרמזו בפרק הקודם).
It ain't over 'til the wet lady jumps איזה יום מבוזבז ! שמש, שמיים ואני בבת לומד למבחן ..

The Human

New member
../images/Emo58.gifמשהו שלא חשבתי עליו עד כה..

שכל הסיפור עם באלטר וסטארבק איכשהו קשור לקאויל.. כלומר זה יהיה מאוד הגיוני אם כל מה שקרה לפיינל פייב קשור אליו והוא למעשה מכתיב את הטון בצד הסיילוני של המתרס ועשה זאת מאז ומתמיד, אז יש סיכוי מאוד גדול שהוא גם אחראי לתחייה מחדש של סטארבק והופעתה בצי בדיוק במהלך הקרב הגדול בינם לבין הקולנויאלים ולתופעה של השש בראש של באלטר והבאלטר בראש של שש.. אם הכל הוא סוג של מניפולציה אז מן הסתם קאויל מעורב אם לא אחראי לכל העניין. בקיצור, לא אופתע אם נגיד בפרק הבא נגיע איכשהו לידיעה הזאת תוך כדי שאנחנו מגלים את הסיפור הכללי של שניהם.

duron

New member
הפוך, גוטה , הפוך !

קאויל לא לבד בעניין. סיפורים מיתיים אפוקליפטיים מכילים בד"כ שני קטבים : הרוע המוחלט והטוב המוחלט. הטוב והרע נלחמים במחזור איסופי של לידה וחורבן, בעוד האדם תקוע האמצע וצריך לבחור. מול קאויל עומד הצד הטוב שעדיין לא נחשף והוא אחראי לדמויות הראש (לדעתי, כולן) ושאר מעשי הניסים. (וסליחה מראש על הקונוטציות הבבילוניות...)

duron

New member
Ahhhh, frrrecking minbarry....

נא לקרוא בהיגוי המתאים : נ.ב. מיני-בארים ?

tsou

New member
אוי הגעגועים! LOL

היה בבאב 5 קסם בלתי נדלה שעד כמה שאני אוהבת את בס"ג, אעפס חסר בה בזמן האחרון

למעלה