פרק 18

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
פרק 18 ../images/Emo58.gif

סך הכול פרק נחמד, אבל הקטע עם קלייר והבחור הזה פשוט מאוס. מצידי היה אפשר לגשת ישר לפריים האחרון של הפרק. היכולת של אבא של סיילר קצת לא מובנת - הרי הפתיחה של הראש נוצרת מהיכולת של הטלקיניזיס, לא? אני מנחש שיש לו אותה יכולת בדיוק כמו של סיילר, וחלק מהיכולת הבסיסית הזו היא גם להפוך יכולות אחרות לאלימות ומוקצנות יותר, אז לא בטוח שהוא משתמש דווקא בטלקינזיס, זה יכול להיות משהוא דומה. בסך הכל פרק נחמד עם קצב טוב ברובו.

RoyBO

New member
אפשר לסגור את הבאסטה. הסדרה משעממת.

נקודה. אי אפשר להשוות אותה בכלל לעונה 7 של 24 שהיא יצירת מופת וממשיכה לרגש אותי אחרי כל כך הרבה עונות כבר.

../images/Emo45.gifהיה פרק די משמעם ובכלל הסדרה נהייתה הזויה

עד כמה שגיבורים מלכתחילה הייתה הזויה עכשיו זה עבר כבר את הרף. או כמו שאומרים באינגליש jumped the shark לגביי 24... לא יודעת. לא ניסיתי וגם לא כזה מושך אותי לנסות.

abcd80

New member
../images/Emo45.gif מסכימה..

בפרקים האחרונים אני מוצאת את עצמי נאבקת כדי לא להירדם.. וכל דקת צפייה נראית לי כמו נצח. לעומת העונה החדשה של אבודים שהיא מצוינת, כל פרק נגמר לי מהר.

ET2k

New member
אחח - חשבתי שפתאום נגלה גיבור מישראל ../images/Emo58.gif

וכל מה שקיבלנו בחצי העונה הזו זה מישהוא שיכול לנשום מתחת למים... חלש

צריך להוסיף את יובל כרמי לסדרה.

צריך לקרוא לסדרה "יובל כרמי ועוד כמה אנשים לא חשובים עם כוחות על".

Billy Shirs

New member
LOL

אבל הוא נהיה נורא מאוס אחרי כמה זמן, ואפילו אני לא הבנתי בדיוק איך הכוח שלו פועל ומה הוא עושה איתו. אבל אחד הקטעים שהכי אהבתי זה הריב שלו עם אדם -
"Ahh! Your mother sleeps with Arabs!"​

Billy Shirs

New member
יאי!

מישהו חוץ ממאיה וממני מכיר את יובל! אפשר לעניין אותך בפרקים החדשים? עלילות יובל ונתן?

Billy Shirs

New member
בטוח את מכירה את החדשים,

רק לא זוכרת. זה כשלינדרמן מוסר לו על אדם או משהו.

omer rasivi

New member
שאלה (ספויילר)

האיש בסוף הפרק (זה שמפעיל אנשים כמו בובות) לא אמור להיות מת? אני זוכר שסיילר הרג אותו.

reasonforall

Active member
../images/Emo58.gif פרק גרוע

הפרק היה ממש גרוע ומיותר. לא היה בו כלום. פשוט כלום. משעמם טיכו. רק עכשיו יצא לי לראות אותו. מה היה לנו בו? * סצנות משעממות עם סיילר והילד המעצבן שחבל שסיילר לא הרג אותו. * הצלה של הבחור שנושם מתחת למים * משפחת פטרלי המפורקת ממשיכה ליתפרק ולשעמם הדבר היחיד שאיכשהו היה מעניין היה הקטע האחרון בפרק. זהו

שאלה..../images/Emo58.gif

איך לפיטר השתנתה ככה היכולת ללספוג כוח אחד כל פעם? לא זוכרת ממה זה נהיה לו..ממה ששרפו את פיינהרסט לא?

ET2k

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

זה קרה בגלל שהוא איבד את הכוח שלו וקיבל את הנוסחה הסינטתית (אף דמות לא אומרת את זה, אבל זה דיי ברור שזו הסיבה, ופיטר הוא היחיד שקיבל את הכוח שלו בחזרה בנתיים).

למעלה