../images/Emo58.gif118 איזה פרק נהדר =]
איזה מתח בתחילת הפרק עם הייוואייר... סקופילד ממשיך לשאול אותו אם הוא זוכר אותו וההוא לא מגיב. פתאום הוא בא ביציאה "אתה גנבת לי את המשחת שיניים?" ומייקל חוזר לפעולה D= הקטע שהוא גרם לו להקיא את הכדורים היה יפה(הרעיון :| ) ושהוא שמר את הציורים, אני ידעתי שיש לו אותם זה היה צפוי! מזל שהוא השתגע ככה הם לא צריכים לצרף גם אותו עכשיו.... בכלל בפרק הזה צירפו 2 אנשים לסוד(בן דוד של סוקרה והאייוואייר) אז מזל שהוא יצא מזה. אחרי זה שראו שהשומר מוכר את התא וההוא נכנס ויש נזילה אני ישר נכנס ללחץ שהבעיות רק ממשיכות להגיע ומייקל לא שם כדי לתקן את זה!! >_< שווסטמורלנד רצה "לקנות" את התא בשביל להשיג את ה100$ שבתוך הספר וT-BAG שטוען שהוא בין ה5 מחלקים הטובים בארה"ב... אהבתי שהשחור שבחבורה התחיל לשחק אותה רציני במשחק פוקר וההוא שנגדו כזה "כדאי לך להתרחק ממני בחצר".... ואחרי כל זה אני כבר בטוח שהם יקנו את התא מהמושחת ההוא והוא אומר 700$ אז ווסטמורלנד אומר שהוא אף פעם לא יתן את השעון ותוך שתי שניות בדיוק משנה את דעתו והחרא ההוא לוקח את הכל בלי לתת להם את התא!!! הקטע הגדול של הפרק- הטוויסט שכולם חשדו בו בהתחלה אבל אז הפסיקו לחשוד: ניק הוא סוכן כפול והוא עובד עם בן אדם מאוד בכיר!!! הוא עכשיו הולך להסגיר את ורוניקה OMG......... "-_- 322 זיכרונות בטלפון של הסוכן הבכיר ההוא אבל עכשיו צריך לראות אם ורוניקה תספיק לעשות עם זה משהו לפני שמי שניק דיבר איתו יגיע... מייקל מלשין על הגנב! אוייי לא חשבתי על הכיוון הזה בכלל והפרימו של סוקרה בעזרת ווסטמורלנד מפילילים אותו עם משהו שלא הצלחתי להבין כל כך מה זה.. כנראה הבגד סוהר השרוף, לא ראיתי טוב. איך שפופ שלף את ה500 דולר מהנעל ושני הסוהרים מסתכלים עליו בהלם חחחחחחח מייקל ש"הלשין" חוזר לתא שלו(או שלא הבנתי נכון והוא יהיה עם ווסטמורלנד בתא, מקווה שזה לא ככה), סוקרה עדיין בצינוק. איכשהו לינקולן מקבל אישור לצאת מהכלא ולנסוע להיות שעה עם אל ג'יי בכלא שהוא נמצא בו.. פופ אומר שמשהו פה חשוד ולא יכול להיות שהעורכי דין שלו כל כך טובים. נראה לי שהבכיר ההוא שנמצא מעל ניק סידר את זה כדי שורוניקה תהיה בדירה ולא בבית משפט. ואז הסוף הענק.. לינק במכונית כבול באזיקים מסתכל על הנוף והשומר שלו אומר "על מה אתה בוהה?" ולינק "על הכל" ואז מהצד משאית בשיא המהירות *בוםםםםםםם* הואן מסתובב איזה 5 סיבובים על הצד ואז מתהפך!

איזה סוף ענק =]] טריילר לפרק הבא גם היה ממש מגניב, בטח יש פה הרבה שראו את 19 אז אל תהרסו :| תהנו כשאתם רואים אנשים...