פרק 171

daeve1

New member
נצל''ש... ישששששששששששששששששששששששש

מייקל לואיס חתם על "חוזה טאלנט" ל-4 שנים עם "יס", מה שאומר שהוא לא יוכל להשתתף ב-4 שנים הקרובות בשום טלנובלה או כל סדרה אחרת ב"הוט"... איזה כיףףףף... נפטרנו ממייקל לואיס, אני כל כך מאושר...
הבחור פשוט אפס מאופס בלי שום כישרון! יאאאאאאא, איזה כיףףףף

khzh120

New member
צודק ../images/Emo45.gif בכל מילה ומילה...

הוא דוגמן אך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מ-מ-ש ל-א שחקן... אממ איזה כיף.. יאללה הודעה אחרונה שלי להלילה.. המון בהצלחה לכול ילדי מחזור ס"ח וכמובן ילדי הפורום , בהצלחה בבצפר האחר , בכיתה האחרת , או אפילו באותו הבית ספר וכמובן המון המון המון חופש שלווה והנאה בחופש הגדול... אני בכול אופן נוסעת לפריז ויורודיסני ב22 ליולי עד ה26 אז לא אראה האלופה.. ספרו מה היה :)

khzh120

New member
תקשיבי...

ליאן רצחה מישהו... ר-צ-ח-ה... היא פשוט חולת נפש בסידרה , אבל עצם העובדה ששנואים אותה בסדרה רק אומר שהיא שחקנית מאוד מאוד טובה ... אבל אני שונאת את ליאן...! טוב טוב כל אחד ודעתו... אני פשוט שונאת אותה...

daeve1

New member
שחקנית טובה?! עדי הימלבלוי?!

משום מה המילים הללו לא מסתדרות לי טוב ביחד, אולי זה בגלל ש... אמממ... עדי הימלבלוי היא שחקנית גרועה!!!! והיא הוכיחה את זה בסצינה המביכה בה ליאן סיפרה לסער שהיא רצחה את מיטל, גאאד!!! הוא שיחק כל כך מדהים והיא שיחקה בצורה כל כך גרועה ומביכה, שחקנית טובה היא בטח שלא, ולמעשה הסיבה העיקרית שאני שונאת את הדמות זה כי היא משוחקת בצורה כל כך נוראית על ידי עדי.

מעיין 6

New member
../images/Emo60.gif תראו באמת,

בתור אחת הגדולות כאן בפורום (16) ליאן בת זונה מילא אבל עדי הימלבלוי מה עשתה כבר
גם ליאן עושה הכל ממקום מסוים כמו שמיטל גמרה לו את הקריירה זה רע אבל זה הגיע לו וגם להרוס לבן אדם את כל מה שהיה חשוב (
) זה פי 10 יותר גרוע מלהכניס בן אדם לכלא מניסיון (סתם
) ובקיצור מגיע לו היא גם הצטיירה בתור התמימה הגיע הזמן שתראה שגם לה יש "ביצים" ובקשר לזה שמקללים את עדי תבינו היא רק שחקנית ואם היא גורמת למצב ששונאים אותה בגלל הדמות שהיא עושה אז היא שחקנית שדורשת סגידה

לולי 180

New member
אבל אני חושבת ההפך .. ../images/Emo6.gif

את אמרת.. "ליאן בת זונה מילא אבל עדי הימלבלוי מה עשתה כבר" אז אמרתי.. שעדי הימלבלוי עשתה הרבה, ואל תשאלי מה!

daeve1

New member
לא, לא נגיד ש...

עדי שחקנית גרועה, מאוד גרועה, היא השחקנית הכי גרועה מכל השחקניות ב"אלופה".

MoRaN SaShA

New member
אה.. את מנפגעי עדי הימלבלוי שחושבים

שהיא שמה עליכם זין בכוונה ולא אכפת לה? והשקעתם המון בשבילה אבל היא לא 'מכירה' בזה? אההה.. אז GET A LIFE.

daeve1

New member
אל מי ההודעה שלך מכוונת מורן?!

אליי?! ובכלל למה הכוונה בהודעה כי היא פשוט לא ברורה?!

MoRaN SaShA

New member
מה?!?! ?אתה לא רואה שזה משורשר ללולי?!?

בחיי מה אתה עיוור?ישר יוצא בצעקות.

daeve1

New member
חחחח ממש כן.. ויש לי מה להגיד וזה שעדי שחקנית

אה.. ושאת טיפשה!

למעלה