פרק 17 !

red mosquito

New member
מה שאני מנסה לשאול זה...

למה לפיצפטריקים איכפת שתאמפר הרג את פליקס?

orale12345

New member
תאמפר הרג את פיליקס

מהוראה שלהם, בגלל שהוא יצא אם מולי. ובעצם הם הגנו על עצמם כי זה די ברור שאם היו תופסים את תאמפר הוא היה מספר למשטרה , ולא צריך הרבה כדי לעצור את הפיצפאטריקס.

Bruce Wayne

New member
הם לא הרגו אותו בגלל זה

הפיצפאטריקים הרגו את ת'אמפר כי הם חשבו שהוא ניסה לרמות אותם, ולגנוב מהם את הכסף על הסמים.

orale12345

New member
all you need is LoVe

אוקי זה לפחות הפעם ה20 שראיתי תפרק ולמה הוא האהוב עלי, כי זה התחלה, לוגןא וורוניקה מתחילים במים חברות פלירטוטיט{הקטע של המכונית בטופ טן שלי}ואז הריקוד שבפעם הראשונה שריאתי תפרק הייתי בשוק כל כך לא ציפיתי לזה ,ופתאום הם רוקים, ריקוד כל כך מהמם, שיר שכל כך מתאים להם , פשוט אהההההה. טוב עכשיו שהוצאתי את הLOVE מהמערכת שלי ניגש ל10 סיבות שהפרק הזה הוא האהוב עלי בכל העונה: 1. טוב נו אמרתי למעלה אני אגיד שוב LOVE! 2. לאמב- לאמב היה פשוט קורע מצחוק במהלך כל הפרק אין זה פשוט פרק מעולה{BUT HE HAS SUCH A CUTE NICKNAME אחד המשפטים הגדולים} 3.הכתיבה- הכתיבה של הפרק הזה הייתה מצוינת הכל כל כך שנון וחכם. 4. הפורמט של הפרק ממש מזכיר את הפורמט של העונה הקודמת{אני משווה את זה לפרק 10 של עונה 1} 5. לוגאן- ג'יסון אתה גאון פשוט גאון כל פעם מחדש אני רואה אתך משחק ואני פשוט נשפחת על הריצפה. 6. ביוור- ביוור מראה כל כך הרבה פנים שונים בפרק אחד, ביוור החמודי והמתוק שרוצה ללכת לנשף אם חברה שלו, ביוור שמתביש בעצמו, ולבסוף איבל ביוור. 7. מאק- מאק הייתה מעולה בפרק הזה כי זה בעצם מאק באה בתור חברה של ורוניקה ולא בתור זאת שטובה במחשבים שעוזרת לורוניקה, באמת ראו פה חברות. 8. וודי- כן כן הוא מוזר מאוד מוזר{וזה רק ניהיה מוזר יותר לכל האנשים שראו תעונה ראיתי היום את 21 שוב ונקרעתי מצחוק כל הפרק בגלל ההתחל חחח}אבל אני מתה עליו הוא פשוט מעולה. 9.ג'קי וואלס- ג'קי הפסיקה לעצבן רישמית וואלס הוא וואלס אני תמיד אוהב אותו לא משנה מה יעשה. 10.וויבל- הפרק הזה כמבון היה מאוד וויבל והוא פשוט עשה עבודה מעולה. נוט טו אבריבאדי אני לא צריכה לדבר על ורוניקה כי זה ברור. ועוד דבר זה הפרק האהוב עלי בעיקר בגלל LV אבל גם בגלל שהוא שילב בצורה גאונית בין כל כך הרבה דמיות בסדרה שבדרך כלל מאוד רחוקות אחת מהשנייה.

TeaBag

New member
הפרק לא היה ממש מפתיע.

כמובן שהוא סיפק את המנה השבועית הכל כך עשירה של ורוניקה, אבל סה''כ הוא לא היה מסוג אלה שהפעירו לי את הפה. (AKA, הבטן של מג, הקלטת של אהרון ולילי וכו') אבל הכתיבה הייתה..יאמי. מקום שני בעונה אחרי הפרק עם המושבעים, מבחינת כתיבה.

orale12345

New member
אההה מאקביוור אני מתה על מאקביוור

ואני גם ממש ממש אוהבת את איבל ביוור !

sweet shir

New member
זה לא ספוילר ../images/Emo3.gif

הוא היה "איבל" בפרק של היום

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאבל למה את כותבת ביוור?

זה מחרפן אותי X__X ובאיבל את מתכוונת EVIL? דווקא פה היה יותר ברור אם היית כותבת איוול.

עידופש

New member
איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!

וואי איזה פרק....!!! וויביל התוודה לפיצפטריק עוד... והילדים באוטו , ותאמפר...והכל!! ובראש עיר הזה... זה היה פרק טוב! נקודה.

הקטע הזה עם הילדים, לא הבנתי אותו

כל כך, איזה ילדים אלו? מה זה אומר בכלל שהם ראו את זה? ואם זה ספויילר, אז כמובן לא לענות..

למעלה