all you need is LoVe
אוקי זה לפחות הפעם ה20 שראיתי תפרק ולמה הוא האהוב עלי, כי זה התחלה, לוגןא וורוניקה מתחילים במים חברות פלירטוטיט{הקטע של המכונית בטופ טן שלי}ואז הריקוד שבפעם הראשונה שריאתי תפרק הייתי בשוק כל כך לא ציפיתי לזה ,ופתאום הם רוקים, ריקוד כל כך מהמם, שיר שכל כך מתאים להם , פשוט אהההההה. טוב עכשיו שהוצאתי את הLOVE מהמערכת שלי ניגש ל10 סיבות שהפרק הזה הוא האהוב עלי בכל העונה: 1. טוב נו אמרתי למעלה אני אגיד שוב LOVE! 2. לאמב- לאמב היה פשוט קורע מצחוק במהלך כל הפרק אין זה פשוט פרק מעולה{BUT HE HAS SUCH A CUTE NICKNAME אחד המשפטים הגדולים} 3.הכתיבה- הכתיבה של הפרק הזה הייתה מצוינת הכל כל כך שנון וחכם. 4. הפורמט של הפרק ממש מזכיר את הפורמט של העונה הקודמת{אני משווה את זה לפרק 10 של עונה 1} 5. לוגאן- ג'יסון אתה גאון פשוט גאון כל פעם מחדש אני רואה אתך משחק ואני פשוט נשפחת על הריצפה. 6. ביוור- ביוור מראה כל כך הרבה פנים שונים בפרק אחד, ביוור החמודי והמתוק שרוצה ללכת לנשף אם חברה שלו, ביוור שמתביש בעצמו, ולבסוף איבל ביוור. 7. מאק- מאק הייתה מעולה בפרק הזה כי זה בעצם מאק באה בתור חברה של ורוניקה ולא בתור זאת שטובה במחשבים שעוזרת לורוניקה, באמת ראו פה חברות. 8. וודי- כן כן הוא מוזר מאוד מוזר{וזה רק ניהיה מוזר יותר לכל האנשים שראו תעונה ראיתי היום את 21 שוב ונקרעתי מצחוק כל הפרק בגלל ההתחל חחח}אבל אני מתה עליו הוא פשוט מעולה. 9.ג'קי וואלס- ג'קי הפסיקה לעצבן רישמית וואלס הוא וואלס אני תמיד אוהב אותו לא משנה מה יעשה. 10.וויבל- הפרק הזה כמבון היה מאוד וויבל והוא פשוט עשה עבודה מעולה. נוט טו אבריבאדי אני לא צריכה לדבר על ורוניקה כי זה ברור. ועוד דבר זה הפרק האהוב עלי בעיקר בגלל LV אבל גם בגלל שהוא שילב בצורה גאונית בין כל כך הרבה דמיות בסדרה שבדרך כלל מאוד רחוקות אחת מהשנייה.