פרק 17: Falling

Bavmorda

New member
לא../images/Emo70.gif מצטערת ../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

התכוונתי לכתוב "מישהי" או "משוגעת אחת" וזה ברח לי SORRY אבל קבלי ח"ח מיכלי שלא נעלבת..... כ ל ה כ ב ו ד

Bavmorda

New member
מאזה מצטרפת.... |../images/Emo141.gif

נוסעת לתל-אביב סוחבת אותך מהבית וישר לנתב"ג.....

QsomeoneQ

New member
חכי חכי אני צריכה להספיק לארוז את

הבגדים הכי יפים שלי, לעשות את התסרוקת הכי יפה שלי, ו.... לקחת מצלמה!! רק שהשיער לא יהרס לי ב13 שעות טיסה עד לאהובינו
*יש לי בעיות
*

Bavmorda

New member
את עדיין מחוץ לתחום ../images/Emo141.gif

אבל אני קונה חבילת קונדומים - אף פעם אי אפשר לדעת...

Boscorelli

New member
מה?????

אני מחוץ לתחום למה???? קונדומים?!?!?! אני מקווה שבעלך לא מסתובב בפורומים...

Boscorelli

New member
Keep hope alive-the Crystal method

אם תחפש בקאזה יש כמה גרסאות... אחת השיר המקורי שהוא ממש יפה אהבתי אותו למרות שהוא ארוך! שנייה זה השיר פתיחה מצומצם כמו בסדרה שלישית הקטע בסיום שזה גם חלק מהשיר

@יעל@

New member
טוב עכשיו אני:

טוב מה אפשר להגיד... אממםםם... סתם: דבר ראשון
בוסקו
מיסכן נאלץ להיות שוטר תנועה.. איך צחקתי מהקטע הזה... לא יודעת זה קרע אותי לראות אותו מכוון את התנועה שם ואת סאלי קורא עיתון בניידת...חחחחחח...... ואיזה ילד אחת בא אליו ומה הוא אמר לו? אממםם... לא ידעתי שגברים עושים את זה... אםן אני זוכרת נכון.. לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר לו.... אח"כ שהוא חטף את ההתקף חרדה שלו מסכן איך קפאתי על המקום... חשבתי באמת זה היה פצצה או משהו וזה כולה היה שקית צבע.. אבל היה יפה לראות את פיית איך שהיא דואגת לו... היא מתה עליו!!!!!!!!!!! זהו!!!!!! למה מפיקי הסידרה האלה לא עושים עם זה משהו?????????????????? אח"כ כשהוא החטיף לשודד הזה והמפקד שלו צעק עליו, פיית´ עברה שם בדרך למיבחן הסמלים שלה ואח"כ במיבחן היא אמרה שהיחא לא ידעה כלום... וזה מעביר אותי ל
פרד
שהמילה הנירדפת שלו זה אנטיפט!!! זהו זה המילה טוב הוא והילדים עושים לאימא פיית´ הפתעה! אימא עברה את מבחן הסמלים! אבל!!! היא אומרת שהיא כניראה נכשלה כי דעתה הוסחה ממה שהיה עם בוסקו.... וההוא במקום לדבר איתה וזה צועק עליה!!!!! אתם קולטים??? הוא צועק עליה!!! בוסקו?? נתת לו להשפיע עלייך?? ובלה בלה בלה... בסוף הוא קם והולך... נו צפוי... כמה דקות אח"כ מי בא??
בוסקו!
טוב ההוא בא מה נשמע מה העניינים.. הוא אומר לה שהשעו אותו לשבוע ועוד שבוע פקידות... ואח"כ מגיע הקטע שהוא שופך בפניה את הלב... חבר´ה (גם אתם וגם המפיקים של משמרת...) הבנאדם לא צריך יעוץ!!!!!!! הוא צריך את פיית´!!!!!!!!! פיית´ ובוסקו הוא השילוב הבילתי מנצח!!!!!!!! וכמו שאמרתי: היא מתה עליו!!!!! ורואים את זה!!!!!! ניראה לי שהיא גם אימהית קצת כלפיו... כי היא מה זה דואגת לו (ע"ע הפרק של אתמול) טוב בסוף הוא מתחיל לשפוך את הלב על הקטע של ה 11/9 שהוא לא עזר שם לאף אחד ובלה בלה בלה בלה ובסוף הוא בוכה! בוסקו הרגיש בוכה!!! והוא שיחק ממש יפה!!! באמת... אני אוהבת את המישחק שלו. איך שהוא בוכה ופיית´ מחבקת אותו פרדי ניכנס... ועכשיו נעבור ל
קרלוס ודיוויס
בהתחלה הוא זרק איזה בדיחה ששכחתי אותה (אוף...) וממש נקרעתי... אין הבנאדם גמור... הוא מביא איזה בייביסיטר לבת שלו אחת בת 17 שבקושי מבינה משהו מהחיים שלה והבת שלו בוכה לה כל היום עד שבאה אלכסנדרה טיילור... לוקחת את הילדה ומרגיעה אותה... בסוף דיוויס מציע לו לזרוק את ההיא ושהוא יהיה הבייביסיטר של קיילי... קרלוס מסכים... דיוויס נישאר עם קיילי ואבא קרלוס בעבודה והתינוקת בוכה ההוא לא מבין כלום.. הוא מגלה שהיא חולהעושה טלפון לקרלוס ולוקח אותה במונית לבי"ח באמצע היא מאבדת את הנשימה. והוןא הנשים אותה איזה יופי זה היה... בסוף בבי"ח אמרו שזה דלקת קרום המוח הוא ישב שם בחוץ מסתכל דרך החלון בדאגה לבת שלו.... איזה שקווווףףףףףף זה שהוא בסוף לא ישלח אותה לאימוץ!!!!!!!!! אני אומרת לכם!!!!!!!! הוא לא ייתן לבת שלו לעבור מה שהוא עבר וזה שקוווווווווווווווףףף!!! זהו סיימתי.

mgirl

New member
../images/Emo6.gif

אני עם הזיכרון הזבלי שלי... כל מה שאני זוכרת ברור מכל מה שכתבת זה: הוא צריך את פיית´!!!!!!!!! פיית´ ובוסקו הוא השילוב הבילתי מנצח!!!!!!!! וכמו שאמרתי: היא מתה עליו!!!!! ורואים את זה!!!!!! חיחיחי... אני קורעת אותי. שוב.

@יעל@

New member
אני איתך מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכל מי שחושב ש
פייקו
הוא השילוב המנצח. שיחתום כאן! אני ראשונה: @יעל@

QsomeoneQ

New member
אהמ אהמ...

פייקו, אכן שילוב מנצח QsomeoneQ אבל אני מתאימה לו יותר

למעלה