oh my god!
ה הקוסמת 22 New member 6/4/06 #39 ../images/Emo58.gif ../images/Emo7.gif יש לך עוד תמונות... או שתרשמי לי את האתר בפרי אם את יכולה תודה
../images/Emo58.gif ../images/Emo7.gif יש לך עוד תמונות... או שתרשמי לי את האתר בפרי אם את יכולה תודה
D debojam New member 6/4/06 #46 הגיעה הזמן לא??? כבר מהפרק הראשון רואים עד כמה הם צריכים להיות ביחד איך הוא ימלט אחרי זה
D debojam New member 6/4/06 #49 אז מה אם הוא חקר בהתחלה אנחנו רואים שלאט לאט התפתח משהוא ביניהם איזה חמודים הם ביחד
ל לילי 22 New member 7/4/06 #56 ../images/Emo45.gif אבל לא יהיה לך טוב כמו שלשרה היה באותו הרגע |מקנאת|
ל לילי 22 New member 6/4/06 #48 ../images/Emo58.gif פרק 18 (שזה בעצם 19) מצגת חביבה של הסצנה האחרונה בפרק בין שרה למייקל בפרטי פרטים.שימו לכיתוביות למעלה.
../images/Emo58.gif פרק 18 (שזה בעצם 19) מצגת חביבה של הסצנה האחרונה בפרק בין שרה למייקל בפרטי פרטים.שימו לכיתוביות למעלה.
T ThundeR in PaRaDiSe New member 6/4/06 #50 the key - איזה פרק זה בעצם? כי מה שכתוב על הפרק שהורדתי זה 18.. כנראה יש טעות אז איזה פרק זה?
4 4ShiRaN New member 9/4/06 #58 פרק 19 ספוילר לא התאפקתייי הפרק מונח אצלי כבר שלושה ימים במחשב ולא יכלתי שלא לראות אותו אז ראיתי מישהו יכול להגיד לי מה בליק יעשה עכשיו אחרי שהוא מצא את החור שהם חפרו בחדר של השומרים מישהו יודע מה יקרה??? ואיך הם יברחו?
פרק 19 ספוילר לא התאפקתייי הפרק מונח אצלי כבר שלושה ימים במחשב ולא יכלתי שלא לראות אותו אז ראיתי מישהו יכול להגיד לי מה בליק יעשה עכשיו אחרי שהוא מצא את החור שהם חפרו בחדר של השומרים מישהו יודע מה יקרה??? ואיך הם יברחו?